שירשור התפקדות!

Helter Skelter1

New member
שירשור התפקדות!

כן חבר'ה! באמת הגיע הזמן לאחד כזה! שם: גיל: איזור מגורים: מסנג'ר/אייסיקיו: הדמות הכי אהובה: הדמות הכי שנואה: השחקן/שחקנית הכי אהובים מהסדרה: מה אתם הכי אוהבים לעשות: הפרק הכי אהוב: ולסיום תמונה חביבה לתאוות עינינו:

Helter Skelter1

New member
אני אתחיל!

שם: רייצ' גיל:15 בקרוב! איזור מגורים: צפון מסנג'ר/אייסיקיו: אמ... שלחו מסר
הדמות הכי אהובה: שרה
הדמות הכי שנואה: קיטי (הולך להשתנות בהמשך!). השחקן/שחקנית הכי אהובים מהסדרה: נו מה? רייצ'ל גריפית מה אתם הכי אוהבים לעשות: לנגן בגיטרה, לאכול אוכל איטלקי, לטוס לחו"ל ולשמוע את הביטלס
! הפרק הכי אהוב: אמ... פרק 4. וגם הפרק שבו ג'ונתן חוזר וקיטי נופלת לבריכה! ולסיום תמונה חביבה לתאוות עינינו:

blur2

New member
בדיוק פתחתי שרשור דמות אהובה חחח ../images/Emo6.gif

שם: blur גיל: 2 איזור מגורים: ל.א. מסנג'ר / אייסיקיו: [email protected] מות אהובה: קיטי וקווין (= שליטה
חחח) דמות שנואה:
רבקה שחקנ/ית הכי אהוב/ה: סאלי פילד (היא מעולה!) הכי אוהב לעשות: game night! פרק אהוב: Mistakes Were Made, Part 2 וגם game night!

Meytch17

New member
..

שם:מיטל גיל:17 עוד 3 ימים :) איזור מגורים:מרכז מסנג'ר/אייסיקיו:200082127 הדמות הכי אהובה:קווין הדמות הכי שנואה:אמ..קיטי[?!] השחקן/שחקנית הכי אהובים מהסדרה:מתיו רייס!!! מה אתם הכי אוהבים לעשות:לשמוע מוזיקה :) הפרק הכי אהוב:פרק 3 =] ולסיום תמונה חביבה לתאוות עינינו:

Kettercat

New member
יאללה, גם אני ../images/Emo13.gif

היי לכולם
שם: מאיה גיל: 21 איזור מגורים: מרכז מסנג'ר/אייסיקיו: - הדמות הכי אהובה: ג'סטין הדמות הכי שנואה: עוד מוקדם
השחקן/שחקנית הכי אהובים מהסדרה: רייצ'ל גריפית'!! הייתי מכורה ל"עמוק באדמה" והיא מדהימה. גם סאלי פילד, כמובן מה אתם הכי אוהבים לעשות: לישון
הפרק הכי אהוב: שוב - עוד מוקדם

Aviyush

New member
עונה :)

שם: אביה גיל: 16 איזור מגורים: מרכז מסנג'ר/אייסיקיו: בפרטי
הדמות הכי אהובה: שרה הדמות הכי שנואה: הולי השחקן/שחקנית הכי אהובים מהסדרה: סאלי פילד.. אבל אני נורא אוהבת גם את רייצ'ל גריפית' מה אתם הכי אוהבים לעשות: לראות סרטים, לצאת עם חברות, וסתם להיות בבית הפרק הכי אהוב: ראיתי רק 4 ולסיום תמונה חביבה לתאוות עינינו:

מתפקד

שם:סער גיל:17.5 איזור מגורים:שרון מסנג'ר/אייסיקיו:[email protected] הדמות הכי אהובה:שרה הדמות הכי שנואה:ג'סטין השחקן/שחקנית הכי אהובים מהסדרה:לא זוכר כ"כ שמות אז השחקנית שמגלמת את שרה מה אתם הכי אוהבים לעשות:הרבה דברים הפרק הכי אהוב:ראיתי רק 4, אז אני עדיין לא יכול לשפוט! ולסיום תמונה חביבה לתאוות עינינו:סורי התרגשות!

אני!../images/Emo87.gif

שם: תום גיל: 15 וחצי איזור מגורים: נתיבות מסנג'ר/אייסיקיו: מי שרוצה שיבקש במסר
הדמות הכי אהובה: עדיין אין... הדמות הכי שנואה: כנ"ל השחקן/שחקנית הכי אהובים מהסדרה: כולם מעולים.. באמת שקשה לבחור אחד ספציפי מה אתם הכי אוהבים לעשות: ממ.. כל מיני.. מחשב.. חברים.. טלוויזיה
הפרק הכי אהוב: לא זכור לי כרגע..

מיכליא3

New member
../images/Emo207.gifהיי חדשה ../images/Emo9.gif....

כשהסדרה יצאה- תיארתי לעצמי שיעשו לה פורום אז חיפשתי ועוד לא היה... ורק עכשיו נזכרתי לחפש שוב... אז...היי אני מיכל בת 17 מגבעתיים... שאפשר לומר אוהבת את הסדרה (למרות שהפסדתי קצת...) והשחקנים ממש מצוינים! אז אממ אפשר להצטרף נכון?
המשך יומנעים!

H o l y M o l y

New member
שרה ../images/Emo99.gif

אז מסתבר שהיא כבשה את כולם ולא רק אותי... שם: תומר גיל: 18 (וחצי) איזור מגורים: מרכז הדמות הכי אהובה: שרה! הדמות הכי שנואה: אני לא ממש שולט עדיין בשמות, אבל זה אחד מהאחים - ההוא שרב בפרק האחרון עם ג'סטין (?!) השחקן/שחקנית הכי אהובים מהסדרה: אני אתייחס לשאלה הזו כשחקן/שחקנית הכי טובים בסדרה, ולדעתי זו האימא. הפרק הכי אהוב: בהתחשב בזה שראיתי סך הכל 4 פרקים... אם צריך לבחור מביניהם, הפרק השלישי. ולסיום תמונה חביבה לתאוות עינינו: התמונה היחידה שיש לי שקשורה לסדרה במחשב והיא כרגע התמונה שלי במסנג'ר...

למעלה