שירשור ושאינו שירשור, זוהי הזמנה !

mahler

New member
שירשור ושאינו שירשור, זוהי הזמנה !

שלום רב ! הרשו לי להזמינכם לבקר ולחוות דעתכם על פרוייקט קלאסי חדש שקרם עור וגידים ושוחרר לאויר העולם בימים שיגרתיים אלו ... פרוייקט זה נקרא בשם: "הפורטל הקלאסי החדש" והינו פורטל המקיף את כל נושאי ותחומי המוסיקה הקלאסית (כמו גם תכני תרבות ואומנות נוספים), זהו פורטל ראשון ויחיד מסוגו בישראל ! פורטל זה הינו יוזמה עצמאית בלעדית ואינו קשור לשום גוף ציבורי, פרטי או מסחרי כלשהוא! אנו איננו תלויים בחברה, מונופול או מסחר, אנו בנויים מחברים יקרים המבקרים בפורטל ואשר חובבים את המוסיקה השמיימית הזו ... בפורטל הקלאסי החדש תוכלו למצוא תכנים (מאמרים, כתבות, עדכונים וחדשות) בנושאי המוסיקה הן במישור המקומי (כלל ישראל) כמו גם עידכונים בינלאומיים. עוד בפורטל: לינקים קלאסיים מובחרים (ומומלצים), הורדות למינהם, סיקורים (תקליטורים חדשים, קונצרטים איכותיים (מקומיים ובינלאומיים), משאלים (סקרים), וכמובן מערכת פורומים משוכללת המותאמת לכתיבה נוחה ואמינה (תוכלו לשאול ולקבל מענה בכל תחומי הקלאסי, לפטפט על דא ועל הא (על רה ועל מי...) וכמובן לקרוא מפרי עטם של אחרים ...) . כתובת האתר הינה : http://start.at/mahler אז גם אם אתם חושבים שאתם רחוקים מרחק מעוף ציפורי השחר מהמוסיקה הקלאסית, אני מאיץ בכם לבוא ולבקר בפורטל שכולו טוב ותווים, עזרה וחברים, שלווה שמעבר לפוליטיקה - עדנתה של המוסיקה ... מיטב האיחולים, שלכם, גוסטב . נ.ב. כל הארה, הערה או טענה אשמח לקרוא, להגיב ולסייע ! Music makes one feel so romantic - at least it always gets on one´s nerves - which is the same thing nowadays. --- Oscar Wilde

אני לא יודע מה לעשות

עם זה ? למישהו הצעות ?

תשאיר, תשאיר...

הרי רובי וויליאמס עושה דואטים עם כל מה שזז, עוד לא ירחק היום שהוא יעשה אחד עם כאלה שכבר לא ממש זזים. רובי Feat בטהובן - My Culture II.

החלטתי להצטרף

ללאזגו. אני אצטרך אבל את התמיכה שלכם - אני הולך לבנות אתר שבו תהיה עצומה ואנשים יחתמו וזה יאלץ את לאזגו לצרף אותי אליהם !

גם אמילי כבר הספיקה

להביע את דעתה הלא אוהדת על הרעיון. כולם עוד יראו את הצפן על הבמות בקיץ הבא עושה את ה-טאם טאם טאם טאם טאם...

Yaniv-DC

New member
פרקטי.

כרטיסים חינם יש? תהייה תמיכה. אין? לך חפש דוכני ממתקים לקנות את הדבר הזה שהוא חצי ירח, בשני צבעים, מצופה בסוכר.

למעלה