שירשור חדשים.

NuShiCieNta

New member
שלום

חדשה כאן (מיי ניים איז נוי, אפשר לקרוא לי נוש) מכורה לאינו ועדיין לא מבינה למה כל העולם שונא את קיקיו (כפרה עלייה)

חדשה^_^

היי אני חדשה! קוראים לי שיר, אני אוהבת אינויאשה והארי פוטר! אני מקוה להנות, אתם יכולים להסביר לי קצת על הפורום? כי אני ללא ממש מבינה בתפוז...

n e t a1 0

New member
שלום

היי אני חדשה כאן קוראים לי נטע והתחלתי לראות אינויאשה לא מזמן ו...זהו

n e t a1 0

New member
שלום

היי אני חדשה כאן קוראים לי נטע והתחלתי לראות אינויאשה לא מזמן ו...זהו אני מאוד אוהבת חתולים ויש לי חתולה מסטולה

לי Li

New member
../images/Emo182.gif שלום לכולם ../images/Emo13.gif

אני חדשה, או שלא בדיוק... ליתר דיוק, הייתי משתתפת פאסיבית בפורום הזה מאז הקמתו (מה שאומר שעקבתי וקראתי כל מה שכתבתם במהל החודש האחרון
) אבל אף פעם לא ממש טרחתי להגיב, אני מניחה שפשוט לא היה לי יותר מידי מה להגיד ^^". כמו שבטח הצלחתם להבין לבד גם אני רואה אינויאשה (דרך הטלויזיה, אבל עדיין לא אכפת לי מספוילרים ^_^"). ועכשיו לפרטים יותר אישיים: קוראים לי ליטל, או בקיצור - לי. אין לי העדפה לאחד מהשמות אז לא מפריע לי כיצד תקראו לי, אני מגיבה לשניהם
בת 16, כתה י'. ובזמני הפנוי אני לעיתים מציירת - מנגה כמובן (בין הציורים יש גם דמויות מאינויאשה) וכאשר אני אחליט לא להיות עצלנית ולקחת סוף סוף את המלצמה הדיגיטלית, לצלם את הציורים שלי ולהעלות אותם למחשב אני אפרסם כאן כמה ^____^ אז, המ, נעים להכיר
ובקשה קטנה לסיום (דאם, הודעת ההיכרות הזאת נראת כמו חיבור בלשון >_<"), אשמח אם תוכלו לפרסם מנגות מצחיקות של אינויאשה שיש לכם (כגון מה שקטי פירסמה על אינויאשה ומירוקו). לאו דווקא סלאשים (למרות שלא מפריע לי ^^"). אה, וסליחה על המגילה
קורה לי לפעמים שאני דיי נסחפת ולא שמה לב שכתבתי יותר מידי -.-"

l e e c

New member
היי אני חדשה!

התחלתי לראות אינויאשה בגלל בת דודה שלי (סאנגו)! וישר התמכרתי!

keshush

New member
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

אין הרבה מה להסביר על הפורום, מדברים על אינויאשה כותבים עליו פיקים (מי שרוצה) מפרסמים ציורים (מי שרוצה) ומדברים על הפרקים אחריהם. אם שכחתי משהו בטוח יוסיפו עוד

HAN2005

New member
ברוכה הבאה אבל לא אמרת מה את חושבת

על הסידרה אמרת שאת רק התחלת לראות אותה. סתם סתם עזבי. השתלבות/התרבות נעימה

ברוכה הבאה../images/Emo9.gif

תעלי ציורים שלך. אני בטוחה שכולם יהיו שמחים לראות אותם :)) אני עדן, ואת יכולה לקרוא לי...המפ... עדן! :)

ShiraChan

New member
../images/Emo65.gifברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo65.gif

השתלבות נעימה ומהירה!

HAN2005

New member
ברוכה הבאה...

פייה זה כבר מתחיל להיות משעמםםם חחחחחחחחחחחחחחחחחחח...... השתלבות/התחממות נעימה

למעלה