שירשור חדש: איך מעבירים פאזל מהבית

שירשור חדש: איך מעבירים פאזל מהבית

לחנות המיסגור: אז הנה סיפור. סוף סוף, אחרי שנה סיימתי פאזל. (ראו תמונה) בעלי ובני הלכו במדרגות לאט לאט (אחרי נסיון המעלית שכבר כתבתי עליו). כשהגיעו לקומת הקרקע בחוץ היה רוח פתאומית שכבון, איך לא, העיף את החלקים והפאזל פורק. הם התקשרו אלי באינטרקום ובהיסטריה: הפאזל התפרק! אמרתי הפאזל לא חוזר הביתה! אני כבר יורדת למטה ואז, לעיני כל השכנים, התחלנו לעשות שוב את הפאזל, בחניון הבנין. אולי למישהו יש איזה דרך להעביר פאזל מהבית ללא סיוטים?

Puzzluna

New member
העברת פאזל....

במקום לקחת את הפאזל רק עם קרטון הביצוע, ניתן להניח קרטון ביצוע שני מלמעלה, לסגור בצדדים עם סרט דביק ולקחת את ה"סנדביץ" למיסגור. דרך אגב, הפאזל הזה מהמם! כמה חלקים? איזה יצרן?

הפאזל לא גדול במיוחד

רק 1000 חלקים ושם היצרן הוא EDUCA. הציור הוא של רובנס ולקח לי לא מעט זמן לסיים אותה, זה לא היה פשוט.

Puzzluna

New member
תמונות....

נשמח לראות תמונות של הפאזלים שלך תלויים וממוסגרים.... יש לך טעם משובח ממה שראיתי עד כה.

תודה ../images/Emo9.gif

אבל אין לי אפשרות לצלם אותם, רק לצרף את התמונה כקובץ להודעות שלי.

kerengil

New member
הפטנט הכי טוב, גם לבניה וגם להעברה

זה מה שהוזכר כאן כבר לפני כמה ימים - מין שטיח ירוק (בד לבד ארוך) וגליל קרטון - עושים את הפאזל על הבד (גם יותר קל לבנות עליו כי הוא תופס את החלקים בצורה נוחה וגם הצבע מבליט את החלקים) וכאשר צריכים את המקום (שולחן האוכל במקרה שלי) פשוט מגלגלים את הבד על הגליל. ניסיתי במספר ואריאציות (כאשר הפאזל גמור, בחצי הדרך, עם חלקים פזורים מסביב וכו') והחלקים פשוט לא זזים! כאשר פותחים הם חוזרים בדיוק לאן שהיו. הפטנט יקר אבל שווה כל גרוש. הוא של חברת EDUCA אגב.

Puzzluna

New member
מזרון גלילה...

עדיין לא ניסיתי אותו, אני משתמשת במתקן פאזל קשיח. מסקרן אותי איך אפשר לגלגל את המזרון שהפאזל מורכב עליו זה לא פוגע בחלקים?

kerengil

New member
לא פוגע בכלל!

הגליל די עבה (בערך קוטר של 15 ס"מ, לא מדדתי) ולכן הפאזל מתגלגל בצורה יפה בלי לפגוע בחלקים. הגלגול הראשון הוא של שולי הבד ולכן הפאזל מתגלגל על הצד האחורי של הבד בעצם ולא על גליל הקרטון עצמו, מה ששומר על החלקים. אפשר לסמוך על EDUCA שעשו פטנט טוב!

Puzzluna

New member
Educa

חברה מצויינת! מגוון עצום של פאזלים ובאיכות מעולה. ללא ספק מובילה בתחום ביחד עם Ravensburger

למעלה