שירשור חדש וחשוב

שירשור חדש וחשוב

או קיי מוטי לא להתעצבן על השירשור החדש זאתי הודעה ענקית ומהפכנית אז בבקשה כולם להגיב או קיי רגע אני מתרגשת גיליתי שלתאומות יש שיטת הלבשה ליום יום ויש לךי גם הוכחות לדוגמא: כשהן ביחד הן מעדיפות ורוד ותכלת ומרי קייט תמיד בתכלת ואשלי תמיד בורוד שימו לב לתמונה

הוכחה שלישית וחותכת

המכנסיים מלהרוויח את לונדון הן לבשו אותם כשהן היו בצאט

טוב

רק חשבתי שזה ירתק אותכם לדעת עוד פרט חשוב עליהן כנראה טעיתי כי אין תגובות

חברה לדעתי יש לנו פה חוקרת!

ואו איזה גילוי!!!!!! אתם חייבים להודות!!!!! רואים כי יש עבודת מחקר של אמת!!!!! תגיד איך עלית על הברקה שכזו?!

רגע

חשבתי שזה יעניין אותכם גילוי חדש על התאומות אבל בינתיים אף אחד לא אמר כלום אני בספק אם בכלל קראתם

*Ginny Weasley*

New member
איזה תמונות מהממות

מרי קייט למה שזה לא יעניין??? אלה התאומות!!!!!!! זאת לא פגישת מחזור! אנחנו נכנסים לפה בשביל להתעדכן! התמונות שלך מהממות!!!! אבל אני רוצה להוסיף גם אמירה קטנה משלי. התאומות אולסן אימפריה!!!!!!!!!! וחוץ מזה, בתור מעריצה אני חושבת שמתפקידי ליידע אתכן בדבר הבא: בליל להעליב את התאומות, ובלי לפגוע באף אחד, התאומות קצת מגזימות בקשר ליופי שלהן! כאילו הלוווווו, יש להם סטייליסט בשביל היציאה לקולנוע!

omer wild

New member
תגובה...

בקשר לזה שאמרת שהו לובשות אותם הדברים...לא ממש הבנתי מה רצית לומר בזה ?! שהן מתלבשות אותו הדבר או מה ? כי לא הבנתי... ואם כן...אז יש לי להגיד לך משהו: נכון שהן טחונות בכסף והן מפורסמות...אבל זה לא אומר שכל פעם יש אנשים שמלבישים אותן ! לפעמים זה דברים שלהם מהבית ומידי פעם לובשים את אותו הבגד אין מה לעשות !! נ.ב שמתי סתם תמונה חמודה...

SashaGirl

New member
עוד פעם

סתקלו על המכנסים ורוד כחול עוד פעם
בתמונה של מישהי שהגיבה וגם לא הבינה ושמה תמונה של זה
|כועס|

למעלה