שירשור חדש - שאלת היום שלי

kisses

New member
שירשור חדש - שאלת היום שלי

אני רוצה להכין ארוחת בוקר מיוחדת. מהן ארוחות הבוקר שלכם המשותפות בדרך כלל שבת בבוקר.

jess ועוד

New member
אוהו ...

אני לא אוהבת לבשל בוקר אבל אנחנו מעדיפים שאם כבר לאכול אז בקלילות זה בדרך כלל חביתה או ביצה עם סלט גבינות חמוצים מלוחים לחמניות או בורקס עם אותם תוספות

שמופית

New member
אנחנו לא קמים ביום שבת בבוקר.....

אבל אם אוכלים ארוחת בוקר, זה בד"כ אומר להוציא ה כ ל מהמקרר לשולחן - מלא סוגי גבינות, ירקות, זיתים, אבוקדו, חביתה ורצוי גם איזה דג קר (לא זוכרת איך קוראים לו) ולחם או חלה... אלה ארוחות הבוקר שאני הכי אוהבת.

אתי@

New member
לא אוכלים ארוחת בוקר ../images/Emo98.gif../images/Emo42.gif

אבל הייתי מציעהלך ללכת על חביתה טובה עם פטריות טריות, או כל תוספת אחרת שאתם אוהבים, סלט ירקות, גבינות טובות, לחמניות טריות... די סטנדרטי - אבל תמיד טעים!!! אופציה אחרת היא ארוחת פנקייקים. תכני פנקייקים, ותסדרי שולחן עם תוספות - מייפל, סירופ שוקולד, פצפוצי שוקולד, דבש, ריבה, אגוזים קצוצים, קוקוס, וכו´. בתאבון

הסטנדרטי - והכי טעים ../images/Emo3.gif

חלה טרייה (ז"א, טרייה מיום שישי בבוקר, החלה הרגילה של פעם) עם קוטג´ טרי (אותו סיפור) ומרגרינה וגבינות וכל מיני ממרחים - בקיצור, כמו שציינו כאן מקודם - כל מה שיש במקרר. אופציה ב´: קורנפלקס (מאז שהתחלנו לאכול קורנפלקס, יש לנו בבית בכל רגע נתון 6 סוגים - ממש כמו סיינפלד, רק בלי מדף מיוחד...) עם חלב "על הבוקר" (אופס, עשיתי פרסומת, אבל פשוט הוא יותר טעים). בתיאבון

הילית*

New member
ארוחות הבוקר של שבת בבוקר שלנו ../images/Emo13.gif

ידועות בקרב כל החברים שלנו ולעיתים מאוד קרובות אנו מארחים אצלנו לארוחת בוקר אז ארוחת הבוקר הזאת כוללת: סלט ירקות חתוך דק דק מהמון ירקות שיש בבית- עגבניות, מלפפונים, בצל, בצל ירוק, גזר מגורד, פלפלים בצבעים שונים חביתות מיוחדות עם גבינות ועשבי תיבול (למשל רוזמרין) גבינות מכל מיני סוגים, חומוס בורקסים של מעדנות (רק למרוח ביצה ושומשום ולאפות) ממרח אבוקדו- חולה על זה ותמיד יש אצלנו אבוקדו בבית (אפילו יש לנו עץ אבוקדו בגינה) פשטידה מהירת הכנה (פשטידת תירס של בישולה עונה על ההגדרה) וגולת הכותרת לחם טרי שיוצא ישר מהאופה לחם (החברים שלנו יודעים שאם הם רוצים לאכול מהלחם הזה הם צריכים להזמין ערב לפני ולא לבוא לארוחת בוקר בספונטניות משום שלוקח לאפות את הלחם 3 שעות...) כשאנחנו לבד אז זה תלוי מי מאיתנו מכין את ארוחת הבוקר- אם זאת אני אז ארוחת הבוקר מורכבת מביצים, סלט ירקות, גבינות ולחמניות ואם זה בעלולי אז זה בד"כ בורקסים של מעדנות שהוא מוציא מהמקפיא ואופה אפשר להגיד שזה היום היחיד בשבוע שאנחנו אוכלים ארוחת בוקר אז בגלל זה אנחנו קצת מתפרעים...

יעלי9

New member
בורקסים...

לאחרונה גילינו את הבורקסים הממולאים בקשקבל והם מ ע ו ל י ם. מומלץ בחום

אופה3

New member
או או קיסס, יהיה לי יותר קל אם

תגידי לי אם אתם אוהבים חצילים, וגבינות, או באופן כללי, תגידי לי מה אתם אוהבים, ואני אספר לך מה לעשות, ארוחה מהסרטים, שדורשת מינמום השקעה, וכוללת גם בורקסים, עם גבינה בולגרית, וזיתים שחורים, מגולגלים, בצורת שבלול, וזה מעדדדןןןןןןןןןןן אז תגידי באופן כללי, ואני אסדר לך ארוחה מהסרטים

dili

New member
כמעט לא יוצא לנו לאכול יחד ../images/Emo10.gif

בגלל אופי העבודה של בעלי, השעות שלו מאוד שונות ולכן לרוב בבוקר אנחנו לא יחד (כן, גם בשבת!)...אבל...בכל זאת יש הזדמנויות של ארוחות משותפות (ולכן כל ארוחה כזו מיוחדת מבחינתי). הערב למשל (שזה נדיר שהוא בבית לארוחת ערב) הכנתי פנקייקס, היה נפלא!! האמת שמבחינתינו גם ארוחה של סלט, גבינות, ביצים, לחמניות יכולה להיות מיוחדת

kisses

New member
המון המון תודה לכולכם ../images/Emo24.gif../images/Emo21.gif

בסוף עשיתי שקשוקה עם לחמניות טריות; גבינות; סלט ירקות ומיץ תפוזים טרי וזהו בעצם. אנחנו אוהבים לגוון כאילו פה אי אפשר למצוא את הגבינות המעולות שיש בארץ ועם כן יש אז הן עולות הון תועפות ולא שווה לכן אני מחה שאמא שלי תבוא לבקר ותביאי לי את כל המעדנים. לגבי פנקיקים אלון לא אוהב ככה שאין אפילו מה לנסות.

למעלה