שירשור חדש.

capoeira rulles

New member
שירשור חדש.

שכל אחד יכתוב: *כינוי+פרוש בעיברית *קבוצה *מאמן *תרגיל אהוב שיודע לעשות *תרגיל אהוב שלא יודע לעשות

Ze Colmeia

New member
אני עונה../images/Emo70.gif

כינוי: Ze' Colme'ia= יוגי בר קבוצה: אבאדה מאמן: בדווינו תרגיל אהוב שיודע לעשות: הפראפוז שהמצאתי, ופראפוז בכללי... תרגיל אהוב שלא יודע לעשות: וואי יש הרבה אבל נבחר ארמדה דופלה ומריפוסה

capoeira rulles

New member
טוב אז אני יתחיל

*אין לי עדיין *קורדאו ג'י אורו *עידן הררי *ערבית פליק פלאק סלטהגוף ישר *ערבית בורג גוף ישר

ait yam

New member
................

1.anaou-גמד אין לי מושג עם ככה כותבים 2.אבאדה 3.ערן-פוטרו 4.קנביצ'י 5.???????

BiAAcH

New member
תורי..

כינוי: prameho socoho- עזרה ראשונה קבוצה: אבאדה מאמן: דורון תרגיל שיודע: מקקו, סתם, 3 רגליים ולא ממש מקפוארה, סלטה על הקיר תרגיל שרוצה: גלגלון פליק פלאק סלטה פתוחה בורג...

Forrozeira

New member
תיקון...

עזרה ראשונה בפורטוגזית= Primeiro Socorro. רק שתדע... אתה תלמיד של קלונגה? מאיפה?

BiAAcH

New member
תודה על התיקון...

כן, אני תלמיד שלו, בפולג, ולפני זה התאמנתי איתו בבית חירות...

kranves

New member
יו עכשיו מצאתי את הפורום

אין לי עדיין כינוי
קורדאו סרג'נטו 90, אני פשוט חולה על התרגיל הזה! דופלה קוראים לי יוסי ואני מתאמן כמעט שנתיים

גם אנייייייייייייייייייייייייייי!!!

אין לי כינוי, רק שם ושמי הוא ילנה קבוצה, קורדאו ג'י אורו, אמנם אבאדה אהבת חיי
מאמן, דריאן קפלן, מישהו מכיר?? תרגיל אהוב, כל מה שקשור בגשר וגלגלון... ואל תתלהבו, כי אני רק התחלתי.... תרגיל אהוב שאני לר יודע לעשות, כל המסובכים המגניבים האלה... אבל זה כבר לא בשבילי.... ורק רציתי לומר מזל טוב על הפורום ושיהיה לנו פה ממש ממש כיף ונחמד וסבבה!!

Escova

New member
הנה הפרטים על די אר איי !!!

Escova - מברשת... על שם השיער הסקסי שלי... קבוצה - אבאדא (פור לייפ !!!) מאמן - באדואינו (ה-מ-ל-ך !!!!) תרגיל אהוב שאני יודע - ערבי לסלטה !!! (קל ופשוט, אני יודע... אבל זה תרגיל עם כול כך סטייל עליו... אני יודע יותר קשים...) תרגיל אהוב שאני לא יודע - אהו לאמריקאנו (פי 7 סטייל....)

benny afro

New member
איזה פורום שולטטטטט אני מתרגש

כינוי: Cavalo קבוצ:ABADA capoeira מאמן: proffesor Tigre תרגיל אהוב שיודע:Armada dupla תרגיל אהוב שלא יודע: מוחטל

TIS

New member
גם אני עונה

נראה לי שאני הולך לשרוץ כ"כ הרבה בפורום הזה...
כינוי: עוד אין לי. קבוצה: minas brasil capoeira מאמנים: andre', lecao תרגיל אהוב שיודע לעשות: ole' to au' תרגיל אהוב שלא יודע לעשות: מריפוזה תמיד נראה לי נחמד. ואני גם כמעט יודע לעשות את זה... :) ואני מוסיף עוד שאלה: באיזו קורדאו אתם? לי יש בלי צבע, הראשונה מתוך 24.

עידו B

New member
התשובות שלי

כינוי: פאפאי= אבאלה קבוצה: אבאדה מאמן: באדואינו (אני פצוע ככה שעכשיו אני לא מתאמן והתאמנתי גם אצל דורון) תרגיל אהוב שיוגע לעשות: רייז תרגיל אהוב שלא יודע לעשות: פרפוז דופלה (לא יודע למה אבל תמיד רציתי לעשות את הביתה הזו...)

MerlinTheWizard

New member
עכשיו תורי!

כינוי: אין קבוצה: קורדאו דה אורו מאמן:ג'יני תרגיל אהוב (יודע): מקקו אימפה (אני יודע לא משהו אבל אני יותר פלואריסט) תרגיל אהוב (לא יודע): פליק פלאק לקטה ג'ינקס.

subliminalit69

New member
עכשיו אני

*כינוי:matraka למי שלא יודע לקרוא אהמממממ...מטרקה=מדברת הרבה *adada' for ever *INHANTA *אהממממ לא יודעת שום דבר נורמלי.... *פרפוז 3 רגלים... מהמם!!!

למעלה