שירשור חיובי

IkMfNiY

New member
שירשור חיובי ../images/Emo140.gif ../images/Emo42.gif

מצטערת על הדילאיי. כמו בכל שבוע, אתם מוזמנים לכתוב את הדברים הטובים שיקרו לכם בשבוע הקרוב. ובכן, השבוע הקרוב שלי הולך להיות מאוד חיובי ואממ.. מגוון. אז ככה: ראשון- חופש שני- חופש שלישי- חופש רביעי- חופש שישי- חופש שבת- חופש יעל

limors2

Active member
שלי!!סופסוף...../images/Emo54.gif

סוףסוף משו חיובי...
ראשון: ירד לי ניפ/טאק מרביעי!!! ותכף אני אראה!!!
שני: יום אחרון בשבוע!!! שלישי:חופפשששששש!!!! רביעי:חופפפפשששש!!!!! חמישי:חופפפששש!!!!
שישי:חופש מעפן כי יש שישישבת.. אבל עדיין... שבת: אליאס!!!!!! ודיכאון כי מחר אין חופש...

RenanaD

New member
../images/Emo131.gif

ראשון: סיימתי עם הבגרויות לכיתה י"א! היה לי שיעור נהיגה
הייתי בקניון וקניתי חצאית מהממת
שני: אחותי והאחיינים שלי כנראה יבואו לבקר
שלישי: - רביעי: עוברת תיאוריה בעז"ה
חמישי: תעודות=ביי ביי בי"ס, שיעור נהיגה! שישי: נוסעת לאחותי
שבת: ישנה, והרבה!!

b u s t e d

New member
שלי

ראשון- קמתי ב4 בבוקר לקחת את ההורים משדה התעופה וללכת לטקס סיום של ח'טניקים. שני- רואה סופסוף MIL שלישי- נוסעת לגני תקווה.. רביעי- ניפ\טאק חמישי- לא ידוע...
שישי- אליאסססססססססס שבת- לוסטטט.. יוו אני כבר במתח

Rachel47

New member
שלי ../images/Emo15.gif

ראשון- בגרות בהיסטוריה מוגבר...יאק
שני- נוסעת לת"א עם נטלי..ייייאאאאיייי... והולכת לחפש לי עבודה שלישי- אין תוכניות..בעיקרון חופש רביעי- ניפ/טאק חמישי- אמממ שומדבר מעניין שישי- בגרות בהבעה..בעיקרון אחרונה של י"א אבל זה לא נחשב כי לא לומדים לזה כלום וזהו כפי שאתם שמים לב אנ ילא נוטה לתכנן הרבה..קמים בבוקר ועושים מה שמתחשק...וזהו

tribe spirit

New member
בלע אין לי כוח.../images/Emo118.gif../images/Emo65.gif

כתוב בפורום יוני בלוך.989. נו טוב... ראשון-עבודה בסינמטק
ובנק"י שני-שוב עבודה בסינמטק,כסף טוב. שלישי-בגרוות לא מלחיצה בהסטוריה,כי אני עושה גם ככה מועד חורף...ולשתות עם חן המגניב:)ולצבוע את חדרי החדשדש. רביעי-יום שלמות.מפגש השבט,איקאה,והופעה של אפרת גוש(=רואה את נירקי
) אה כן,אני צריכה למצוא מישו שיקליט לי ניפטאק.. חמישי-ממ...צעד הגאווה בירולשים,יהיה משעשע. שישי-יום שישי בסינמטק כנראה...מושלם. שבת-לישון.וללמוד מתמטיקה,אבל זה לא חיובי אז לא נחשב.

tribe spirit

New member
בלע../images/Emo118.gif../images/Emo65.gif

זה אומר לפתוח עוד דף אינטרנט...העצלנות.

Kill Bernard

New member
../images/Emo12.gif נראה לי שהפעם אפילו יש לי..

ראשון - אממ, ראשון לא היה היום? אה, אממ. אוכל! טעים! הרבה!
והתערבות אלוהית מוכחת בחיי - אמרו שניסע לאט שלושה סיבובים, נשוויץ עם האוטו ונעשה תאונה, וזה הכל קרה בדרך כלשהי!
שני - חזרה.
ומכינים עוגיות שוקולד צ'יפס.
שלישי - אני לא ממש חשבתי מעבר ליומיים.
אמ. אין. אבל יהיה. כמה קשה זה למצוא משהו חיובי כשאין לך שום דבר לא חיובי? רביעי - כנ"ל. חמישי - יומולדת לחברה. שישי - זה עוד מלא זמן. שבת - זה עוד יותר מלא זמן.

ShiRooSh4

New member
אין דברים חיוביים במיוחד..

ראשון-גומיות בשיניים
שני-חבריםםם
וסרקאבס שלישי-כלום רביעי-ניפטק חמישי-יומולדת לחברה חברים שישי-זוב"י וסקראבס שבת-כלום

LemonLimeLilach

New member
../images/Emo29.gif

ראשון-היה (לא עשיתי כלום) שני-היה (למדתי עבדתי ונשרפתי. אבל לפחות אני חומה) שלישי-פעם אחרונה מתמטיקה לשבוע ואז איןןןןן עבודה ורק חופש רביעי-מסיבת סיום לכיתה חמישי-אולי קולנוע שישי-איןלישמץ. אה, אליאס. שבת-לישוןןןן

saray1111

New member
אני../images/Emo26.gif

שלישי-בגרות מעצבנת בהיסטוריה רביעי-פספוס של ניפ/טאק לטובת מסיבה(שיט!) חמישי-חופש שישי-חופש שבת-חופש

למעלה