שירשור חלומות!

justin love

New member
שירשור חלומות!

אז תראו במה עוסק השירשור... כאילו אני בטוחה שכל אחד ואחת מכן חלמה מתישהו על ג'סטין אז הנה ההזדמנות שלכם לספר לנו מה חלמתם עלייו!! אז ככה זה החלום שלי עלייו!!!!!!!!!! אבא שלי הוא אמרגן והוא הביא את ג'סטין לארץ אז אני פגשתי את ג'סטין ומהרגע שראינו אחד את השני התאהבנו .. הוא עזב את חברה שלו ..הוא אמר לי שהוא רוצה שנייהיה ביחד כל הזמן והוא מוכן לעזוב הכל כדי להיות איתי ופתאום הוא נישק אותי נשיקה ארוכה כל כך!!! ושכרנו בית ביחד!והוא כל הזמן מסתכל עליי במבט של כזה אני אוהב אותך! והוא לא אפסיק להגיד את זה אה..וגם אני שרה איתו והוא שוב מנשק אותי ושוב ושוב ושוב.. חחח...(סתם מתגרה) יש לנו ילד שמזה דומה לג'סטין ככה שהוא שווה מספר 1 ואני חוולה עליו ! ג'סטין החליט שהגיע הזמן שנתחתן והוא כזה לקח אותי לים היינו על היאכטה הגדולה שלו והוא כזה יושב לידי נותן לי נשיקה כזאת רכה ומתוקה ואז הוא אומר לי כזה ספיר אני אוהב אותך ואני לא יודע מהאני יעשה בלעדייך את החיים שלי אני אוהב אותך תינשאי לי?! ואני אומרת כן ואנחנו כזה מתחבקים ומתנשיקים ואז הייתה לנו חתונה ענקית וכל המפורסמים באו והיה מזה מגניב ואז הפסיקו לי את החלום.. איזה חלום מדהההההההייייייםםםםםםםםםםםם!!!!!!!!!!!!!!

jenngirl

New member
חחחחחח יפההה קבלו את שלי ../images/Emo82.gif

זה חלום מלפני חצי שנה בערך, אפילו יותר: חלמתי שהייתי באיזה אכסניה ואז פתאום ראיתי אותו והוא הסתכל עליי במבט כזה של אהבה ואז היה לנו דייט והתנשקנו והכל וזה. יום אחרי זה חיפשתי אותו באכסניה ולא מצאתי והוא לא נתן לי ת'מספר פלא שלו ונורא התגעגעתי אליו והכל ואמרו לי שהוא עבר לעיר אחרת ומה זה הייתי בבאסה
אז פתאום ראיתי אותו ברחוב
ושוב התנשקנו והתחבקנו כזה
והוא נתן לי ת'מספר פלא שלו
אבל האמא הרעה שלו לא רצתה שניפגש, ושוב הוא הלך, והוא לא רצה הוא כזה הושיט לי ת'יד שלו
והוא נסע לניו יורק והתגעגעתי אליו ולא תפסתי אותו בפלא ואז יום אחד הוא הפתיע אותי ובא לאכסניה והתנשקנו והוא אמר לי שהוא אוהב אותי ולא רוצה שאמא שלו תפריד בינינו
ואז התנשקנו נשיקה ארוכהההה

Emily ©

New member
:$

+
קצת סודי. אבל הוא עמד להתחתן עם בריטני ולבש תחתוני סבא. ואני הייתי שם.

שלי!!!!../images/Emo99.gif../images/Emo102.gif

היתעוררתי בבוקר עיפה כמו חמור! היסתדרתי לבצפר, היתקשרתי לחברה שלי ויצאנו... הגענו לבצפר ואל שהיעור הראשון היה לנו אנגלית
המורה נכנסה מאושרת לכיתה(שתמות אמן חחחח
) ואמרה שיש לה הפתעה בישבילנו
כולם היסתקלו עליה כמו על מפגרת... חחחח
ואז היא אמרה שהיא תגיד לנו את זה בסוף השיעור.. טוב סבבה למדנו והכל ובסוף השיעור היא אמרה לנו! ההפתעה היתה: היא אמרה לנו ככה כל אחד בוחר זמר/ת שחקן/ית שדוברים אנגלית ואנחנו נינסע עליו לכול החופש הגדול...כולם התחילו לצרוח היא אמרה שאסור לנו כל החופש להגיד מילה בעיברית! ושאנחנו צריכים לעבוד על ההאנגלית שלנו! אבל אף אחד לא הקשיב לה! היא עברה על הרשימת השמות והגיע עלי אמרתי ג'סטין טימברלייק היא רשמה ואז פיתאום ילדה אחת מהכיתה קפצה ואמרה אבל גם אני רוצה אותו אז היא עשתה לנו תחרות על הלוח מי שרושם את השם שלו ראשון ובלי שגיאות כתיב(באנגלית דההה) נוסע אז אני ניצחתי את הילדה הזו ! התחלתי לצרוח לרפוץ ולהישתגע חברה שלי בחרה את קמרון הגיע החופש הגדול! ארזתי מזבדות ונסעתי לג'סטין!(יואוווווווווו
)השומר ראש שלו פגש אותי בשדא תעופה ושאלתי אותו איפה ג'סטין? הוא לא ענה!
נכנסו למכונית ונסענו בארך שעה אז שאלתי שוב איפה ג'סטין אני רוצה את ג'סטין!!(בשיגעון)הוא לא ענה
הגענו לבית של ג'סטין(מאוהב|בית מושלם) הוא לקח אותי דרך הבית לגינה האחורית אז כבר הישתגעתי לגמרה! היתי על סף בכי ואמרתי שאני רוצה את ג'סטין!!!!!!!
הגענו לחצר האחורית וסוף סוף הוא נזכר להגיד לי משהוא!! "סגרי את העיניים" טוב..... שיהיה חשבתי! עצמתי אותם והוא לקח אותי לגינה! "תפתחי" פתחתי את העיניים וראיתי את ג'סטין קמרון וחברה הכי טובה שלי עומדים שםויש מלא בלונים וwelcome ענק מחקים לי!! התחלתי לבכות כמו לא יודעת מה ורצתי אל ג'סטין חיבקתי אותו נישקתי אותו ולא עזבתי אותו לרגע! ככה עברו כל ימי החופשה נסענו למלא מקומות והעיקר הכל עם ג'סטין!! היום הליפני אחרון ג'סטין ראה אותי בוכה ושאל מה קרה אז אמרתי שני לא רוצה לחזור ושאני רוצה להישאר איתו!! אז הוא אמר לי שאני לא אבכה וחיבק אותי! הוא נתן לי את מספר הפלאפון שלו ואת הכתובת שלו והכל עליו! ואמר שהוא רוצה לדבר עם ההורים שלי ולבקש מהם שכל חופשה אני אנסע לג'סטין הביתה!! אז הוא יתקשר הם הירשו בערב ג'סטין עזר לי לערוז מזבדות והוא הסיעה אותי לסדא תעופה ושם גם היתה החברה הכי טובה שלי לפני הכניסה למטוס נישקתי וחיבקתי את ג'סטה והוא אמר שאני אתקשר עליו או שהוא עלי! נכנסתי למטוס בבכי! והיסתקלתי עליו מהחלון, המטוס המריא וחזרתי הביתה כל חופשה נסעתי עליו בדיוק כמו שהוא אמר והכל היה טוב ויפה! עברו כמה שנים(ועדין המשחתי לנסוע עליו) ואני בת 16 הגעתי לג'סטין והפעם הוא לא פגש אותי בסתם ושיקה הוא נישק אותי נשיקה ארוכה ונעימה!!
וככה זה נמשך הרבה זמן(אין לי מושג למה אבל בחלום ג'סטין נשאר באותי כשאני גדלתי!) אני בת 21 וג'סטין בן 23 היחלטנו להיתחתן היתה לנו חתונה ניפלאה!!
ואז אמא שלי העירה אותי!! זה היה חלום פשוט מושלם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!|מאובה| סורי שזה יצא ארוך!

didushkit

New member
יאוווווו---זה לא חלום שלי בדיוק אבל

זה היה חלום עלי....... יום אחד חברה שלי מתקשרת אלי בבוקר ואומרת לי חלמתי עלך ועלי....... שאלתי מה? ואז היא התחילה לספר....... טא טא טא טאם..
חיחי חח---אני זוכרת בקושי אבל היא הייתה חברה של אשטון קוצ'ר ואני של ג'סטין ואז, אחרי שהיינו מלא זמן חברים, הם הציעו לנו נישואים.....בממדיון.... (?
!) ושתינו הסכמנו....... וכנראה שהחתונה של חברה שלי ושל אשטון התבטלה--כי הוא היה צריך לחזור לארצות הברית..... אבל אני וג'סטין התחתנו והוא אמר שהוא לא יעזוב אותי..
...איזה מאמי

למעלה