שירשור טוב, קחו ברצינות..

שירשור טוב, קחו ברצינות..

למי שיש טיפים איך לעשות את האופנוע שיראה יותר טוב, מאופנוע ישן ושרוט לאופנוע יפה שצריך להתגאות.. כל מני טיפים כמו להעלים שריטות וכאלה.. למשל אני קניתי את האופנוע היה ניראה כאילו מתפרק, יומיים שיפצתי אותו ורק אז הראתי לאמא שלי, שלא תגיד לי שקניתי חרא.. אוקיי, אז מה אפשר לעשות ובזול... המדרס של הרגליים וכל הטמבון למטה עד מקדימה, ניראה מלוכלך ומכוער? לנקות טובבבבבבב ליבש טובבבבבבבב, לקנות צבע בטמבור ב12 שקל שחור מט, לצבוע ממרחק של 20-30 סנטימטר...תתחדש על הפסטיקים! לצבוע פילטר אויר, להיזהר שלא יכנס פנימה, אז לצבוע בזויות... לצבוע ג'נטים באפור/כסף מה שבא, להיזהר על המטלים חבל כי הם יפים...ולהיזהר על המעצור דיסק...ועל הצמיג...כל הצביעה עם הרבה סלבנות לא לצבוע את הפלסטיקים המבריקים עם נייר שמישהו אחר יחזיק בזמן שאתם צובעים להסתיר חלקים... ועכשיו לשריטות...יש כמה אפשרויות, עוד לא נסיתי הכל אבל יש כמה דרכים.. אם אתה צעיר שאוהב מדבקות והשריטה נגיד מאחורה, שים שם משהו מתאים, נגיד וזה בצד, שים ואז גם בצד השני..להשים מדבקות בתנאי שזה יפה, זה לא פלסטר...ואם לא יפה מדבקה אפשר לקחת לורד בצבע תואם למלאות את השריטה, ואז אחרי שמחקתם את כל השריטות, הם עדיין בולטות...נקו את האופנוע קנו "סקיי" לרכב (דז'בורד) ורססו את כל האופנוע למעט (דיסק, כיסא אגזוז, וידיות גז) הואפנוע ניראה חדשששש! לשבוע לפחות ועדיין ניראה יפה למשך 3 שבועות... ואם בכלל לא בא לכם להתעסק עם שריטות, קחו את האופנוע לצבעי שיפרק הכל יעשה לכם צביעההה בתתת זו$ה עולה 800-1000 ואז האופנוע בןןןןןן ז#נה! ואז האופנוע באמת חדש!, רק צריך להחליף צמיגים ולצבוע אגזוז שזה פשוט, רק צריך תבע עמיד בחום ומיוחד לזה.. אבל אמרנו "שיפוצים בזול"..בקיצור זה ממולץ לאופנועים ישנים כמו ראיתי אירוקס ירוק עם שחור משהו נדיייירררר שנת 98 נגנבתי!!!, ניראה הכי יפה בעולם, וב800 שקל.. בהצלחה, אם למישהו יש רעיונות בקשה תנו לי...

כRובי

New member
רוצה רעיון טוב?

אל תמליץ לאף אחד, לצבוע פילטר אוויר. למען האמת, גם לך לא כדאי.

frenkelya

New member
האם מישהו יודע איפה קונים מדבקות

לטייפון? ומה בערך המחיר לסט ? (אני קונה שבוע הבא טייפון והוא במצב מצויין חוץ מהמדבקות ) המלצות? ובנוסף - האם מותר לנסוע עם 50סמק על כביש גהה??

yuvalfra

New member
50 סמ"ק

לא רשאי ליסוע על כבישים שבהם מוצב תמרור האוסר כניסה על כלי רכב מתחת ל-55 קמ"ש - כבישים מהירים. על כבישים שאינם מהירים (בינעירוניים) כגון כביש החוף שדומים בנסיעה עליהם לכבישים מהירים (120 קמ"ש) מותר ליסוע אבל לא מומלץ (מסוכן)

בכוונה אמרתי בזויות כדי שלא יכנס

לתריסים...יצא לי בן זונה הצביעה וגם במוסך אמר לי שצבעתי אשכרה בוול את הטריסים בלי שיכנס צבע..

למעלה