שירשור טיפים קטנים לחיים

שמנים לאקנה - "פצעי בגרות"

אני יודעת שיש מס' שמנים שיכולים להועיל לאקנה,לבנדר ,לימון וברוש קראתי שגם שמן תפוז יכול להועיל באיזה יחס? בשילוב של אלו שמנים?(חוץ משמני הבסיס כמובן) . בכלל אני אשמח לשמוע ולחוות את דעתכם ונסיונכם בנוגע לטיפול ע"י שמנים וצמחי מרפא באקנה, תודה מראש

../images/Emo24.gif../images/Emo39.gifיעיל מאוד,שמן במבער,,,,

שמן אתרי אורן. 4 טיפות במבער מהול במים. מפרק את הליחה שבגרון.

../images/Emo24.gif../images/Emo23.gifתערובת שמנים מעניינת,,,,

שמנים שעוזרים ללחץ שנובע מסיבות רגשיות צער,אבל,פרידה,גירושין,וכ"ו. שמן אתרי רוז,וטיבר,פלמה-רוזה,סנדלווד,גרניום. במבער לשים 1 טיפה מכל שמן,לערבב את השמנים בצלוחית המבער, להוסיף מים ,ולהדליק את הנר. שבוע טוב. ובשורות-טובות.

לימוננינה../images/Emo24.gif../images/Emo141.gifשמנים לאקנה.

השמנים שמתאימים לטיפול באקנה-פצעי-בגרות. הדס-טוב בעיקר לעור שמן ואקנה. ג"וניפר-ערער-ענבות *לא לשימוש לחולי כליות. מרווה-בהירה-מרגיע עור מודלק ואדום. סנדלווד-עץ-האלמוג-יעיל ביותר בגלל כוח השיקום שלו לעור. עץ-התה-האוסטרלי-טיטרי. פט"צולי-מרגיע עור מודלק,יעיל לאקנה,אקזמה ועוד. שימוש ומינון: במריחה-10-12 טיפות שמן אתרי ,ב-30 מ"ל שמן צמחי. בקרם-טבעי על בסיס שמנים צמחיים 1% שמנים אתריים, לדוגמה:על כל 100 גרם קרם 12-16 טיפות שמנים אתריים. יום טוב.

0 אור 0

New member
עוד

אמבטיה עם שמן לבנדר, או שמן יסמין (והכי מומלץ - אחרי האמבטיה מסג' טוב). תה עם קמומיל ודבש. דברים שידועים כמרגיעים - אבל עוזרים גם לדכאון.

Sonata Of Tears

New member
אכילת סלט

חסה טריה ,עלי בזיליקום,ושיבולת שועל ( מומלץ דיסה,אבל לא יודע מה טעמה) ועלי מליסה לימונית,לערבב ולאכול,גם טעים,גם מזין,גם טוב נגד דכאון,וגם לא משמין.

Tootia

New member
האם אפשר להוסיף את השמנים

גם לקרם לחות רגיל בו משתמשים? ולאיזה שמן אתרי בסיסי מומלץ להוסיף את הטיפות מהתערובת?

Tootia

New member
שאלה...

האפ אפשר להוסיף את השמנים גם לקרם לחות רגיל בו משתמשים? ולאיזה שמן אתרי בסיסי מומלץ להוסיף את הטיפות מהתערובת?

bflygirl

New member
פינוקים לשלווה קסומה

לפנק את כפות הרגליים: השריית כפות-הרגליים במיים חמימים, אחר כך עיסוי בקרם-לחות, או בתערובת מרגיעה של שמנים נדיפים- תתרום רבות להרפייה ולהרגעה. תוך זמן קצר תופיע תחושת שלווה מבורכת.
שמן ורדים לעיסוי(אמנם יקר אבל כשיש מומולדת לבקש למתנה) עיסוי הוא אחת הדרכים המענגות ביותר להביא את הגוף למצב של הרפייה ורגיעה. תוספת של מעט שמן ורדים לשמן העיסוי הבסיסי, יכולה לתת תוצאה יעילה פי כמה.
ניחוח תפוזים כאשר אתם מרגישים צורך להירגע, הוסיפו 3 טיפות של שמן פריחת התפוז לכוס של מיים מינרלים, ורססו אותם במרסס בחדר....
לשתות תה מנטה אם תעדיפו תה צמחים, כמו תה מנטה, על פני משקאות מעוררים וממריצים כמו קפה או תה רגיל, יכולתכם להיות רגועים תגבר פי כמה.
טיפה של לבנדר טפיחה קלה על העור עם טיפה של שמן אתרי לבנדר, לא רק מקלה על מיחושים וכאבים, אלא גם מחוללת פלאים בהשגת רוכע ושלווה.
מנוחה באמבט אמבטיה חמימה לא חפוזה, מרגיעה יותר מכל שיטה אחרת. עמעמו את האורות, הוסיפו כמה טיפות משמן האמבט החביב עליכם, ותחושו הנאה גדולה שתגרום לכם להרפיה.
קמומיל על הכר טפטפו 2-3 טיפות של שמן אתרי קמומיל על הכר שלכם מדי שבוע, בכדי להנות משינה מבורכת של שלווה ורוגע. והטיפ הכי טוב לדעתי להתיידד עם מעסה או קוסמטיקאית... :)

חיחי../images/Emo8.gif

מזכיר לי את ידידתי הטובה מהסלסה.. שגמרה קורס לעיסוי שוודי עם שמנים.. היא הבטיחה לי עיסוי
איזו חמודה..
אני אפתח לה בקלפים מתי שתרצה והיא תעשה לי עיסוי שוודי חחחח זה גם מזכיר לי שאני צריך לקנות שמן אתרי לבנדר.. נגמר לי
ככה בבום

bflygirl

New member
חיחיחי אכן העצה האחרונה היא הכי מעו

+מעולה
מניסיון חיחיחיחיח

כן בהחלט מצויין ../images/Emo67.gif ../images/Emo3.gif../images/Emo5.gif

בהחלט מעולה רק שהסנדלר הולך יחף ברגע שכולם יודעים שיש לך ידע בעיסוי כולם רוצים שתמזמז אותם ואתה בסוף נשאר עם כאב גב ואף אחד לא מטפל בך
ככה זה בחיים הסנלדר לרוב הולך יחף
. מה שכן עוזר שאתה יכול לעשות לעצמך במקומות שאתה מגיע וזה חצי נחמה
חבל שאין לי ידיים כמו של בובת גומי הייתי מעסה לעצמי את הגב
.

bflygirl

New member
חיחיחי סאנייי

לסנדלר אין חברים סנדלרים שלמדו איתו???

../images/Emo5.gif גם הם יחפים

אתה לא מצפה ממי שורצה שיטפלו בו שעוד ינחת עליו סנדלר אחר
הרי למה הוא הולך יחף

liri g

New member
בקשר ללבנדר

שהוא ללא שום ספק השמן האתרי השולט אצלי. יש לו תכונה ליבש, ועוד יותר מכך הוא עוזר לפצע להגליד במהירות. כלומר, אם האקנה נפצע (מחיטוט למשל), ורוצים שהוא יגליד מהר ויעלם, כדאי לשים לבדנד על פנים נקיות כמה שיותר פעמים ביום והפצע יעבור במהירות הבזק. אחלה של שמן! אגב, הוא מצויין גם לכויות.

למעלה