שירשור יום ב'-
מבלים עם האחים

שירשור יום ב'- ../images/Emo87.gifמבלים עם האחים../images/Emo87.gif

כהפרש הגילאים בין האחים הוא גדול ולכל אחד יש תחביבים שונים.. איך מגיעים לעמק השווה בכדי שיוכלו לבלות יחד
שירי, באופן חד פעמי פתחתי את השירשור הזה, מקווה שזה בסדר

ברור, בשמחה ../images/Emo9.gif

אנחנו משתדלים להתפשר, בד"כ הולכים למסעדה או בית קפה אם כבר יוצאים ביחד, שזה קורה רק כשאחותי בארץ. לפעמים לסרט- כי הסגנון שלנו דומה, אבל זה בעיקר קורה עם אחותי, מעולם לא קרה עם אח שלי- שונים מידי...

ואם תתמקדי על גילאים יותר קטנים../images/Emo35.gif

נגיד אחד רוצה לשחק כדורגל והשני רוצה לשחק ברובוטריקים.. מה אז עושים

אז משחקים קצת בזה וקצת בזה...

אבל זה משהו שיקרה רק בגילאי בית ספר כשיש הבנה גדולה יותר. כשהם קטנים הם אגואיסטים (זה שלב הגיוני שהם עוברים) וחושבים רק על הרצון שלהם, רק הוא קיים ואז זה בעייתי...

maiky17

New member
אני מדברת מחוסר ניסיון...

הרי אתן יודעות מה ההפרשים ביני לבין האחים
אני חושבת שאם רק רוצים, אפשר הכל. אם זה מאוד חשוב לשני האחים להיות בקשר טוב וקרוב, למרות הפרש הגילאים, הם רק צריכים להחליט ולממש. חוץ מזה, זה לא שלא יהיה להם שום נושא משותף - בכל זאת, הם נולדו לאותם הורים

RayoDeLuz

New member
האמת היא..

שאני והאחים לא הכי מבלים ביחד.. פשוט תמיד ייצא שמישהו מבואס או שמישהו הורס אז אני מראש נמנעת מבלות עם שניהם ביחד... אבל לפעמים יוצא שאנחנו הולכים לסרט או לשחק באולינג ביחד...

הוו.. איזה כיף../images/Emo9.gif

הזכרת לי עכשיו כמה זמן לא ביליתי עם אחים שלי בבאולינג

katam

New member
לא תודה כמה שפחות יותר טוב

הוא בן 43 אני בת 46 . עושה טובה להורים פעם ב............

אולי אפשר כן לנסות לשנות את המצב הזה?

ליזום יותר מפגשים בלי קשר להורים, ואם הוא לא ירצה- ההפסד כולו שלו.

katam

New member
אדם צריך לדעת מתי להפסיק להילחם

חשבתי שהוא התחתן הוא השתנה אז לא ושהוא יהפוך להיות אבא אז גם לא. מה גם שאשתו יותר גרועה ממנו. השלמתי עם המצב טוב לי עכשיו כך . כל אחד מה שהוא קיבל ומה שלא צריך להשלים אם מה שיש. לבעלי ואחיו יש לי אין.

למעלה