שירשור יום רביעי

oorlyy1

New member
שירשור יום רביעי../images/Emo13.gif../images/Emo23.gif

בוקר טוב לכולםםםםםםםםםםם נראה לי שרק אני פה
שיהיה לכולם יום טוב
ואני מקווה שהתמונה הזאת תעלה לכם חיוך על הפנים לי היא מעלה חחחחחחחח הפרצוף הפרצוף

היללי 2

New member
צהרריםםם../images/Emo23.gif

יום מצחיק בייותר.. קרתה י הפדיחה הכי נוראית שיש..
חחח מי שרוצה במסןן... מחר מבחן במתמטיקה ואז ישר יוצאים לסמנריון... אז אני לא יהיה פה ממחר עד מוצש
עפתי ללמוד.. ביי..

יום גרועעע

היה לי על הבוקר בוחן באנגלית ובשעה האחרונה מבחן במורשת.. היה גרוע ביותר.. גיליתי משהו נורא על מישהו.. :p יום טוב לכולם.. שמעתי עכשיו בחדשות שיש שביתה מחרררררררררררר:p

שירקי 1

New member
צהריים..:)../images/Emo41.gif

אני שונאת ת'מורה לספרות..בבעע..איזה מעצבנת היאא אוףף כל החיים שלה נטפלתת כל פעם למישו אחר עכשיו אליי היא כלכך חוצפנית היא באה לכיתה עמדתי ואז באתי לשבת ואמרתי לחברה שלי "תוציאי דברים קרן" אז היא ישר "בואי הנה קדימה מיד" אז עניתי לה אמרתי לה לא רוצה אני לא יכולה לשבת קדימה וזה..ואז עברתי שולחן ליד אז פתאום היא באה עושה ליי כזה בואי מידד קדימה אז אמרתי לה פסדר מה את צועקת את לא מבינה אני לא יכולה לשבת קדימה..הלכתי ישבתי הרגשתי בתוך הלוח כל השיעור ציירתי וקישקשתי ועשיתי לה פרצופים מגיעע להה ובכוונה לא הסתכלתי בספר בקושי קישקשתי בו וכאלה בכוונה...בעע עלייה שונאת אותה וכולם יחד שונאים אותה יחד!! מזה התעצבנתי עלייה היא עושה לי את מדרדרת אמרתי להה אני לא מדרדרת מה קשור אני לא יכולה לשבת קדימה מה את רוצה..מעצבנת!! יאללה אני צריכה לסכם ולעשות שיעורים..המשך יום מקסים..=] שריתוש דבריתיי מוואאהה מאמיי.. הילושש דבריתי נשמה שליי מתעלייך..=] זיווש יפה שלייי אני אוהבת אותך נשמה שליי דברי איתיי אני יתקשר אלייך היום את לא עונה!מוואההה -שירק'י-

צהרייייייםםםםם../images/Emo42.gif

אמאאאאאאאא היה כל כך מצחיק במדעים במחבן גאאאאאאאאאדדדדדדדדדדדדדדדדדד
(פירוט אחר כך
) אני עפה לעשות גבות
ואז לחברה לראות השיר שלנווווווו

מאשה

New member
ערב../images/Emo13.gif

אוף הלוואי וזה יקרה
שירקקקקקקקקקקקקקקקקקי אני מתעלייך

צהריייייים../images/Emo110.gif

נמממ אתמול עשינו חרישה למתמטיקה:p והלכתי היום ב10 לבצפר לא היה לי כח לשעתיים ראשונות.. התכוננתי קצת בבוקר.. היה מבחן ע-נ-ק-י במתמטיקה.. היא נתנה שעתיים אבל לא הספיק בגרווווש.. דבר ראשון עד סוף השעה הראשונה לא ממש עשיתי משו:p כולה ת2 בעיות שהיא נתנה בגאומטריה [והיא נתנה על זה רק 25 נקודות ועל האלגברה 75..://.. ובגאומטריה ידעתי יותר טוב..] ואז התחלתי למהר... היה 5 דברים באלגברה.. תרגיל אחד של משוואות פרמטריות ואחד של משוואה ריבועית.. ועוד 3 בעיות ממעלה שניה.. ואחת מהן לא למדנו בכלל איך עושים.. כל אחד מהאלגברה 15 נקודות.. זה נשמע קצר אבל זה מזה לא
תרגיל ראשון עשיתי ויצא נכון אני חושבת.. שני עשיתי אבל זה בדוק לא נכון:p זה נראלי מעוות:) ואז הבעיות.. בעיה ראשונה היתה בעיה שלכולם היה מזה קל ורק אני רשמתי משו מזה לא קשור
כזה התחלתי להצבתי.. ראיתי שלא יוצא לי נכון אז רשמתי אין מספר כזה והמשכתי
ואז בעייה שניה עשיתי שוב תטבלה וזה ופתרתי ובאחרון הכל התפקשש.. אז לא תיקנתי.. למה מה קרה?!:p זה פול זמן כל הדברים האלה
ובעיה אחרונה היתה מזה קשהההההההההה אפחד לא הצליח.. כלוווווווום לא הצלחתי.. התחלתי ואז עשיתי איקס גדול על הכל והגשתי לה
הכי הרבה שקיבלתי זה 40:) והיא בטח לא תיתן מועד ב כי ב18 יש תעודות:p לפחות לא רק לי היה קשה:p חחחחחחחחחחח הקטע שאני הראשונה שהגשתי [נשארנו גם בהפסקה ול2 ילדים היא נתנה גם על כל השעה שאח"כ] וכולם כזה "סיימת?
" ואני "לא עשיתי כלום מה סיימתי:p".. חחח היא תראה מה עשיתי תשם היא תהרוג אותי זאתי
ואח"כ היה אנגלית וכימיה [עד 4] והיה מצחיק:] מחר יש שביתה כנראה ומתחילים ב10 הבתי ספר על יסודיים:] יומטובב

היללי 2

New member
ערב טטוווב..../images/Emo23.gif

סימתי בערך ללמוד למתמטיקהה... זה מבחן שניכנס למגן... וזה מלללללאא חומר
בעעעעע אחח איזה סיוט זה לשבת כמה שעות מול כל המספרים
העיקר שבערך סימתיי..... חחח יהיה שיהיה לכולם ערב מקסיים... וניראלי זה ההודעה האחרונה שלי עד מוצ"ש.. כי מחר אנחנו בסמנריון... קיץ קיץץ ביוש לכולם אני יתגעגעעעע מאאאאאאאאאאאאאאאוווווווווווהההה ענקיית
הילה

יעל 13

New member
ערבבבבבבבבבבבב

איזה יום מצחיק היה לי יוו אני אכתוב את השיחה שכתבתי למיכל וסיפרתי לה שם כי זה ארוך... Y//-\\EL אומר/ת: את לא מבינה מה היה לי Y//-\\EL אומר/ת: נכון שלא נכנסתי לשיעור? Y//-\\EL אומר/ת: אחר כך המורה באה לחפש אותי Y//-\\EL אומר/ת: היא עושה לי "יעל הכל עובר למיטל" (המחנכת) Y//-\\EL אומר/ת: אני כזה "מה את מאיימת? תעבירי" Y//-\\EL אומר/ת: אחרי זה ישבתי עם חברים Y//-\\EL אומר/ת: פתאום מיטל צורחת מהצד השני של הבצפר Y//-\\EL אומר/ת: "יעל!!! בואי לפה בקשה!" Y//-\\EL אומר/ת: אני כזה "א-מא" Y//-\\EL אומר/ת: הלכתי לאט כזה Y//-\\EL אומר/ת: היא עושה לי Y//-\\EL אומר/ת: "שתי מורות התלוננו עלייך היום!" Y//-\\EL אומר/ת: אני כזה "וואו אני מתרגשת" Y//-\\EL אומר/ת: היא עושה לי "מה עשית בספרות?" Y//-\\EL אומר/ת: אני כזה"כלום
" Y//-\\EL אומר/ת: היא עושה לי "בדיוק! קרן התלוננה שאת לא עונה על השאלות כמו שצריך ואת לא יודעת את החומר" Y//-\\EL אומר/ת: אני כזה Y//-\\EL אומר/ת: "מיטל! קראנו סיפור והיא שאלה אותי מתוך קטע שאלה! את יודעת מה היא שאלה?!?" Y//-\\EL אומר/ת: היא עושה "מה?" Y//-\\EL אומר/ת: אמרתי לה Y//-\\EL אומר/ת: "היא שאלה ככה...יעל, מה קרה בלוויה של האישה הזאת?!" Y//-\\EL אומר/ת: אני כזה "היא מתה?
" Y//-\\EL אומר/ת: היא עושה לי "יופי ומה אחר כך?" Y//-\\EL אומר/ת: אני כזה "אחרי שמתים נגמרים החיים
אין אחר כך
" Y//-\\EL אומר/ת: אז מיטל אמרה שהיא תדבר עם המורה Y//-\\EL אומר/ת: ואז היא אמרה "לנושא אחר.. למה לא נכנסת לשיעור?!" Y//-\\EL אומר/ת: וזה היה סתם... זה לא היה שיעור בכלל... אחד המורים לא הגיעו אז תקעו אותנו במקלט וכולם הלכו לישון על המזרונים שיש שם Y//-\\EL אומר/ת: אז אמרתי לה Y//-\\EL אומר/ת: "מיטל.. עם כל הכבוד אל הבצפר הזה...ההורים של הילדים פה לא משלמים כדי שנשב במקלט ונסתכל כמה שהקיר יפה! תעשו שיעור אחר במקום! או שתשאירו בכיתה! מה אתם תוקעים אותנו במקלט?!" Y//-\\EL אומר/ת: היא אמרה שאני צודקת Y//-\\EL אומר/ת: יצאתי בסדר אני אסביר למה... הבצפר שלי זה בצפר פרטי... וההורים של הילדים משלמים יותר מ10,000 שקל לשנה... וזה רק מה שההורים משלמים... העירייה משלמת על כל ילד עוד 60 אלף שקל... וממש לא משלמים את זה בשביל שנשב במקלט ונראה כמה שהקיר מכוער. ולסיפור אחר
Y//-\\EL אומר/ת: היום בספרות Y//-\\EL אומר/ת: למורה קוראים קרן Y//-\\EL אומר/ת: והיא מזה פקצה Y//-\\EL אומר/ת: היא עושה כזה "אני מצטערת אם אני אקבל טלפון באמצע השיעור... פשוט הבת שלי שכחה לקחת מוצצים לגן ואני צריכה להקפיץ את בעלי שיביא לה" Y//-\\EL אומר/ת: אני כזה Y//-\\EL אומר/ת: "אולי במקום להקפיץ אותו את תביאי לה?
" Y//-\\EL אומר/ת: אז היא אמרה "יעל שש" Y//-\\EL אומר/ת: אז אחר כך מישהו אמר Y//-\\EL אומר/ת: "אפשר לחשוב.. הילדה תמות אם לא יהיו לה מוצצים יום אחד?" Y//-\\EL אומר/ת: והיא לא שמה לב למה שהוא אמר Y//-\\EL אומר/ת: היא המשיכה לדבר ואז היא עושה כזה Y//-\\EL אומר/ת: "חס וחלילה תמות מפגר!" Y//-\\EL אומר/ת: אז חיקיתי אותה Y//-\\EL אומר/ת: אמרתי לו Y//-\\EL אומר/ת: "חס וחלילה שהיא תמות מטומטם!!!!!!" והרבצתי לו Y//-\\EL אומר/ת: חחח היא עושה לי Y//-\\EL אומר/ת: "יעל תרביצי לו! תיכנסי בו!! מזה תמות?!!?" Y//-\\EL אומר/ת: חחחחחחחחחחחח אני כולי צוחקתתת Y//-\\EL אומר/ת: יו איזה מצחיק זה היההה Y//-\\EL אומר/ת: היא עושה לי "תכנסי בו!!" בזמן האחרון כל כך הולך לי במתמטיקה... וזה אחרי שהייתי שמה זין על המורים שם... לא הייתי נכנסת לשיעורים ולא הייתי מגישה מבחנים... בשבועיים האחרונים אני פשוט יושבת בשיעור ומי שמפריע לי מקבל בוקס. חח אמרתי למחנכת שלי "מיטל התאהבתי במתמטיקה!" חחח היא עושה לי "נדפק לך השכל... את חולה" אני כזה "חחח תודה כפרה"

Black Parade

New member
../images/Emo4.gif ../images/Emo168.gif

לא אמא שלך, אבל מי אני שאטיף לך, אבל כמו שהבנתי את לומדת בבית ספר פרטי.. אם את לא נכנסת לשיעורים ומבריזה ושמה זין על כולם, למה ההורים שלך משלמים יותר מ- 10,000 שקל?
אבל טוב שעכשיו את מתרכזת
כשמבינים מתמטיקה זה הופך להיות כיף

למעלה