צהריייייים../images/Emo110.gif
נמממ אתמול עשינו חרישה למתמטיקה
והלכתי היום ב10 לבצפר לא היה לי כח לשעתיים ראשונות.. התכוננתי קצת בבוקר.. היה מבחן ע-נ-ק-י במתמטיקה.. היא נתנה שעתיים אבל לא הספיק בגרווווש.. דבר ראשון עד סוף השעה הראשונה לא ממש עשיתי משו
כולה ת2 בעיות שהיא נתנה בגאומטריה [והיא נתנה על זה רק 25 נקודות ועל האלגברה 75..://.. ובגאומטריה ידעתי יותר טוב..] ואז התחלתי למהר... היה 5 דברים באלגברה.. תרגיל אחד של משוואות פרמטריות ואחד של משוואה ריבועית.. ועוד 3 בעיות ממעלה שניה.. ואחת מהן לא למדנו בכלל איך עושים.. כל אחד מהאלגברה 15 נקודות.. זה נשמע קצר אבל זה מזה לא
תרגיל ראשון עשיתי ויצא נכון אני חושבת.. שני עשיתי אבל זה בדוק לא נכון
זה נראלי מעוות
ואז הבעיות.. בעיה ראשונה היתה בעיה שלכולם היה מזה קל ורק אני רשמתי משו מזה לא קשור
כזה התחלתי להצבתי.. ראיתי שלא יוצא לי נכון אז רשמתי אין מספר כזה והמשכתי
ואז בעייה שניה עשיתי שוב תטבלה וזה ופתרתי ובאחרון הכל התפקשש.. אז לא תיקנתי.. למה מה קרה?!
זה פול זמן כל הדברים האלה
ובעיה אחרונה היתה מזה קשהההההההההה אפחד לא הצליח.. כלוווווווום לא הצלחתי.. התחלתי ואז עשיתי איקס גדול על הכל והגשתי לה
הכי הרבה שקיבלתי זה 40
והיא בטח לא תיתן מועד ב כי ב18 יש תעודות
לפחות לא רק לי היה קשה
חחחחחחחחחחח הקטע שאני הראשונה שהגשתי [נשארנו גם בהפסקה ול2 ילדים היא נתנה גם על כל השעה שאח"כ] וכולם כזה "סיימת?
" ואני "לא עשיתי כלום מה סיימתי
".. חחח היא תראה מה עשיתי תשם היא תהרוג אותי זאתי
ואח"כ היה אנגלית וכימיה [עד 4] והיה מצחיק:] מחר יש שביתה כנראה ומתחילים ב10 הבתי ספר על יסודיים:] יומטובב