שירשור יומי: מה קרה בביצפר היום???

לא ביה"ס - כי אם פרלמנט הנוער...

היום היה המפגש הראשון של פרלמנט הנוער - פרלמנט שאני נבחרתי לייצג את בית ספרי בו (אחרי 5 שנים שלא היו נציגים מבית הספר שלי...
). דווקא היה נורא כיף! ראיתי אנשים נורא נחמדים, והחבר'ה ממש ממש אחלה... מן הסתם כל קוראי הפורום מכירים לפחות נציג אחד בפרלמנט (שמן הסתם הוא תלמיד בבית ספרם) - ואולי יש פה עוד נציגים? אני ישבתי בפינה (אני זה הבחור הגבוה עם הלבוש הכחול והכיפה השחורה-כחולה
) נ.ב: בבית הספר הייתה היום אסיפת הורים. את תוצאות האסיפה אני אדע בעוד מס' דקות, כאשר הנהלת הבית תחזור לבסיס.
נ.ב2: עוד בבית הספר: ציון 80 במבחן בהיסטוריה...
יום מקסים חבר'ה...

חןשסק

New member
אני הייתי אמורה להיות שם היום../images/Emo42.gif

אבל לא התחשק לי... במקום לראות כמה אנשים חדשים העדפתי לראות איש אחד שאני מכירה
... אני הנציגה של יגאל אלון.. אמרו משהו שאף אחד משם לא בא?

ידעתי שהשם שלך מוכר לי!!!!

איזה קטע! אנחנו באמת ישבנו קרוב אחד לשני, את ישבת צמוד לליאור, הנציג השני מבית ספרי... אני ראיתי שקוראים לך "עומרית" - והשם היה מוכר לי מאוד. אבל לא הייתי בטוח שזאת את - אז לא שאלתי...
אני משער שניפגש ביום ראשון הקרוב (בשאיפה שאני אגיע בזמן... יש לי צו שני בצבא לפני ומשמרת ברדיו + מסיבת יום-הולדת לדודתי אחריי). נדבר...

NoWords

New member
הרבה../images/Emo13.gif

הברזתי משעתיים פיזיקה (מי? מתי? למה? איפה? מישהו הבריז?! לא! מה פתאום!
) אחר כך היה שעתיים עם סטודנטית שנה שלישית, מהמכללה למינהל (בראשון, כמובן) שהתחילה איתנו פרויקט משפטנות שיש רק לחטיבה שלי
עכשיו כל השבוע, כל יום, שעתיים רצופות, עם הסטודנטית הזו... שרק מדברת על משפט וחוקים. (הידעתם? אדם שדוחף אדם אחר, הנדחף יכול לתבוע את הדוחף, ועונש סופי יכול להיות מאסר קרוב לשנתיים בכלא?!
) זה היה נחמד... אבל לא יותר מזה..
אחר כך בוחן בהיסטוריה (מניחה שאני מקבלת 60+) מורשת (שיעור כזה מפגרררר!!!!) והבייתההההההההההההההההה

קיר קמט

New member
זנות

כמו תמיד שעה אזרחות והיה זנותי מהרגיל ומשעמם מהרגיל בדרך כלל עם משה זה מצחיק, היום לא היה משהו אחריי זה שעתיים חופשיות כי יש לטיפוסים מעבדה בפיזיקה ואני לא לומד פיזיקה אז ישבתי קצת בספרייה על המחשבים פנאן עניינים בלאגנים ושיחקתי הכספת היה לי את המשחק הכי זוועתי בחיים שלי קיצקצ משחק כל כך זוועתי שאולי אפילו נעם היה מנצח אותי
סתם, הגזמתי. ואז היה אמור להיות ביולוגיה, הברזנו בערך מהעשרים דקות הראשונות בתירוץ של ישיבה של כותבים בספר מחזור (יש לנו משהו כמו 10 כותבים, זנות.). ואז היה ביולוגיה והיה זנותי למדי ומשעמם בהחלט, ושוב שיעור אזרחות והיה משעמם למדי וזנותי בהחלט. משחק חדש- כמה פעמים השתמשתי במילה זנות על נגזורתיה בהודעה הזו ? עם כל ציבור הזונות בארץ הסליחה. יש משחק של מכבי-סל מול גבעת-שמואל, כיף. זזתי, צ'או.

Hii BiTcH

New member
גילעד../images/Emo70.gif

אמרת שבע פעמים ת'מילה זנות וופעמיים זוועתי:) היום באתי בזמן לבצפר (כן כן...) נדיר. שיעור ראשון-מתמתיקה תיגבור צחוקים על המורה. שיעור שני-היסטוריה צחוקים |עם| המורה. שיעור שלישי-ערבית-אווהו כמה צעקות קיבלתי על זה שאני "מזלזלת במורה" פחח היה צחוקים של החיים ורבתי עם איזה ילד שהוא חושב שהוא יפה (*אהם* לא אתה לא *אהם*). שיעור רביעי:גיאומטריה-צחוקים עם מאור (ידיד קרוע) וואי היה פנאן. לזה אני קוראת למידה

cobainos

New member
אצלי...

הברזתי,לא בדיוק הברזתי אלא פשוט לא הגעתי לשעה ראשונה של ספרות והגעתי לשיעור השני של הפסיכופטית...כאב ראש(באמת) אחרי זה אזרחות
,שזה אחלה שיעור עם הרבה ויכוחים פוליטיים כמו שאני אוהב
ביולוגיה
...קיבלתי תוצאות של מבחן אחד שהיא חילקה לשני הנושאים שבו 83 ו85
חוץ מזה...הצחוקים הרגילים עם החבר'ה מסביב בכתה, וויכוח סוער על תמונת המחזור הכתתית (שמצלמים מחר) אההה,וגלעד(בלי י' יא מניאק!!)תמות.

חןשסק

New member
אני למדתי על 11../images/Emo3.gif../images/Emo42.gif

שעתיים מתמטיקה
ושעתיים תנ"ך. כשבאנו לכיתה לא היו לנו כיסאות או שולחנות, אז רוקנו כיתה אחרת. עצוב

למעלה