שירשור יומי: מה קרה בביצפר היום???

אני מתאפקת כבר מלא זמן

אבל אני חייבת להבין משהו... לא מעניין אתכם מי זו הארנונית הזאת ולמה איכפת לה מה קרה לכם בבית ספר? לא מעניין אתכם למה אכפת לה מה קרה לחולונים , לבת-ימים ולרחובותים בבית ספר ? רק הראש הפרנואידי שלי חשב על האפשרות שאולי היא סמוייה? אולי בכלל חברה של השוטר82 ? אין לכם מה לשאול אותו גם כי כמו כל דבר אצלו , בטח גם זה יהיה חסוי מבחינה ביטחונית .

קיר קמט

New member
חח

את נשמעת כמו סטאלין תמיד בטוחה שרודפים אחריה. מצד שני אני לא מבין למה כל כך הכרחי לדבר כל הזמן על מה שקרה בבית ספר אם יש משהו מסעיר יספרו על זה, נראה לי. צלמו אותנו לספר מחזור היום היה זנותי.

Shark Alarm

New member
כבר תצלומים לספר מחזור../images/Emo35.gif ../images/Emo26.gif

שלי היה משהו בסביבות מרץ אני חושב....

חןשסק

New member
האמת,../images/Emo42.gif

לא. שתעשה עם המידה הזה מה שבא לה... אולי יום אחד בית הספר שלנו יתפוצץ, וזה יהיה משמח.

צודק קירקמט

זה בכלל לא הכרחי . ואתם יודעים עוד משהו ? החוצפה של הארון הזה . לבוא ולפתוח כל יום שרשור שכזה מבלי איזו הקדמה מטופשת של : הי אני חדש ואני ככה וככה ואני רושם את אותו דבר בשאר הפורומים המקומיים כי ככה וככה. חוץ מלפסיכולוגים אני לא רגילה לספר דברים בלי לדעת כמה פרטים מינימלים על הצד השני . במקרה הזה לדוגמא : איפה לומד הארון ומה קרה בבית ספר שלו היום ! מוזר לי שאתם משתפים פעולה עם דבר חשוד ומתריס שכזה. אבל שוב פעם , אולי זאת רק אני הלא נורמאלית פה ? לא יכול להיות...

חןשסק

New member
אז מהיום מחרימים את השרשור../images/Emo42.gif

היומי הזה!! הצטרפו אליי והתעלמו ממנו!!

סתם שאלה - ממה אתם חוששים?

היא לא תוכל לעלות עלכם בגרוש- אז במקומכם לא הייתי נלחץ

זה קצת מוזר שהיא/הוא כותב גם ב...

ראשון, בבת ים וברחובות את אותם השרשורים כדי לראות "מה קרה בביצפר שלכם היום" ונראה לי שהוא בן לא בת כי יש איזו הודעה שהוא כתב בפורום מכוניות והוא אמר "אני צריך".. בעעעעעע לא להתייחס אליו וזהו!

cobainos

New member
מההה את לחוצהה??!?

כולה שרשור קטן כדי להזיז תפורום הזה שבמילא לא זז הרבה

לא לחוצה , טוב אולי קצת...

אני סיימתי ללמוד . בכל מקרה , אפשר לשנות את שם השרשור ל-"ספרו איך עבר היום שלכם(בקצרה!)?" ולהתעלם מההודעה של הארונית המסתורית. ארונית, התפקיד יוחזר לך כשתפתחי בפנינו מגירה. נשמע טוב? מי מתנדב להחליף אותה?

למעלה