שירשור יומי!!!!

HAN2005

New member
שירשור יומי!!!!

סתםםםםםםםםםםםםםםםםםם!!! אל תסקלו אותי!!!!... *ניסיון להמציא משחק שעוד לא היה עד עכשיו*... החוקים: צריך לכתוב מי הכי מתאים למי אבל שיהיה מצחיק!!!. דוג':קאגומה וג'וני דפ-- כי שניהם נראים כל כך תמימים בסרטים שלהם. קאגורה ואבריל לאווין-- שניהם עושים הרבה רוח. (שלא יהיה בעייה אני מת על אבריל). מירוקו והמנהל של הפורום-- שניהם שואבים מתרידים..

אוקיD:

אמ... סאנגו לג'אקן(אין לי מושג למה סתם חשבתי זה מצחיק) מירוקו ג'וליה רוברטס P: אינויאשה קיירה נטלי כי היא מגניייבההההה(והיא שיחקה ליד ג'וני דפ) או אותי קאגומה ברור שג'ונייייייייי דפ@_@! שיפו השועל מנילס או טוטו מארץ עוץ קיקיו בראד פיט (צריך לסקול אותו!) נאראקו רייסטליייין קאנה הילד מהחוש השישי(אי סיי דאד פיפול) קגורה האווז מנילס הנוא יספק לה נוצות וזהו P:

לי Li

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

קאנה והילד מהחוש השישי ביחד זה פשוט גאוני!
הם כאלה הזויים ומתאימים ^_^ ואני זוכרת שכשראיתי את החוש השישי לא יכלתי להפסיק לחזור על המשפט הגאוני "i can see dead people"

Hadassmn

New member
חחח השועל והאווזה (אקה/מולי) מנילס

חחחחחחח קאנה באמת מזכירה את ההוא מהחוש השישי..

RaVeN IYI

New member
חחח נאראקו ורייסטלין??

נראה לך שהם יסתדרו?? אחד מהם ימות בקרב על התואר, הרשע הגדול ביותר של תקופות העבר!! though רייסטלין מציק לי בגלל הקטע עם קרמון..=/ אני עם נאראקו.. סתם כי יש לו שיער יפה יותר=)

NarakuDaBoss

New member
לאאא

נאראקו ורייסטלין? כ"כ לא דומים.... ברייסטלין עוד אפשר למצוא קמצוץ של טוב, מכיוון שהנשמה שלו הייתה מחוברת לנשמה של קרמון, ונאראקו הוא רשע טהור.

נכון^^"

אבל שניהם אפליםםםםםםםםם ומגניייבייים ותמים@________@! ויכולים לעשות דברים מגניבים!! וכל הבישים בסדירה שלי ¬ ¬

NarakuDaBoss

New member
כן, זה נכון

הם שניהם אפלים, ואני אוהב דברים אפלים! לא היה סרט/ספר/סידרה/משחק מחשב שאהבתי בו את הטובים. הרעים שולטים! ד"א, מצטער (מאוד) על בורותי, אבל מישהו, מישהו או משהו כאן יכול להגיד לי מה זה בישי?
.

PakoLina

New member
בישי זה..

בישי זה קיצור של המילה בישונן, שהפירוש שלה הוא בן יפה, אבל בצורה נשית כזו.. אפשר לומר כמו סושי מושי הבישי השולצ

NarakuDaBoss

New member
אהה ועוד דבר אחד,

לדעתי נאראקו הוא הרבה הרבה יותר חזק מרייסטלין. תחשבו, אמנם רייסטלין הוא מכשף אדיר, אבל אחרי כול כישוף הוא צריך לנוח כמה שעות, בעוד נאראקו יכול להטיל כשפים כמה שהוא רוצה. מלבד זאת, רייסטלין צנום ו"רפה גוף", ובלי הכשפים שלו הוא אפס, נאראקו הוא שד שרירי שיכול לחסל את רייסטלין בלי להשתמש אפילו בכישוף אחד.

לי Li

New member
ג'וני דפ נראה תמים בסרטים שלו?

ראית את שודדי הקאריבים?
(סרט שולט אגב!) הוא נראה יותר מטורף מתמים
בכל אופן, משחק יפה
כשאני אחשוב על זוגות נורמליים אני אפרסם ^_^

אוקי.....

קגומה ולאידעת... אני חושבת שהיא מתאימה ממש לאינו... קאנה- הילדה מ"משחקים נסתרים" שתיהן מפחידות וערפילות כאלו..... קגורה-צביקה פיק שניהם עושים הרבה רוח וכדאי שימצא לו משהיא בת יותר מ6 קוגה-רוזי מהספר "חוד הכישור" קאדה- מוכר הספרים מ "הסיפור שאניו נגמר" "קיקיו"- וולדמורט!הם זוג משמיים! נאראקוף-מלכת הקרח מ"האריה המכשפה וארון הבגדים" שני מרושעים... הוג'ו-אמ.... בוא נגיד....סוזן מ"האריה המכשפה וארון הבגדים" מירוקו-אמ.... בוא נגיד שאפשר לשים אותו במכון לוי והוא יסתדר... שיפו- אם הוא בקטע הזה אז נאלה ממלך האריות... קירארה-קרוקשנקס החתול של הרמיוני

RaVeN IYI

New member
נאלה ארג ארגגג

שונאת אותה!! בסוף היא עם סימבה!! גנבת......!! כלבה..=/ אבל אני סתם מקנאה.. w/e

חחחח אוקי

אני ממליצה על קאגורה וסאורון משר הטבעות הם פשוט מתאימים. המממ נראקו ו- אני
חח סתם אממ, אני מניחה שנארקו ולואיס מראיון עם ערפד, פשוט נראה לי שילוב מנצחO_O נראקו מול לואיס האדיש, הולך ביחד, לא?

וגם -

אינו וניקול קידמן, היא אישה כזאת קרירה, ואינו חמום מוח, משתלב לדעתי:) מירוקו (שנייה חושבת מי יכולה להיות בראש שלו), בואו נראה, חרמנית, שובבה, בת 11.. או לפחות ילדה: אממ לא עולה לי בראש מישהי, תחשבו אתם.

למעלה