שירשור כתבות ואיזכורים..

לכול לקוחות הוט

בשעה 19:30 לצפות בערוץ הוט 3 בגלל ישי היום עונה חדשה של גיא פינס ואולי גיא גיא יהיה שם ואם אתן רוצות יש אחר כך גם טלנובלה חדשה בשם בובות ואז עונה חדשה של מה קשור

שירשור כתבות ואיזכורים..../images/Emo70.gif

לפה תשרשרו את כל הכתבות והאיזכורים על גיא..

ועוד כתבה על גיא

שהייהת בידיעות אחרונות שחקן, הוריד פעם במכה אחת 47 בורקסים עם גבינה וזיתים 32 זה הגיל שלי. אף פעם לא הרגשתי כל כך בוגר וכל כך צעיר. 21 זה הגיל שבו ראיתי לאשונה סמים. די מוזר בהתחשב בזה שגדלתי בלוד. 86 היה המשקל שלי עד אחרי הצבא. הייתי מסוגל לאכול 35 שניצלים צהל"יים בארוחת ערב אחת, ובנוסף הייתי עושה תחרויות אוכל בשביל להרוויח כסף. 47 בורקסים עם גבינה וזייתים היו השיא שלי. הרווחתי עליו 450 שקל. 1 הקפה יומית של כביש רמלה-לוד דרך כלא איילון וחזרה דרך שכונת חב"ד עזרה לי להגיע למשקל הנוכחי שלי, 69 קילו. 2 פעמים בשנה אני אוכל פייקלה, שזה מאכל תוניסאי משובה שעשוי מבטון, חצץ, מלט וקצת שמן. 354 ימים בשנה, שעתיים בכל יום וארבע אסלות חדשות, זה מה שזה עולה לי. 10 שנים עברו מאז שטסתי לראשונה לחו"ל. נסעתי ללונדון, והשקעתי בזה את 4,000 השקלים שקיבלתי מצה"ל לשחרור. זה הספיק בערך לבירה אחת. 70 פעם פחות או יותר הספקתי לטוס מאז, כולל לסיני. ברצלונה היא הפייבוריטית שלי. יש בה מיקס של כדורגל, אמנות, בגדים, כוסיות וחוף נודיסטים בן זונה. 3 ימים נשמכה המסיבה הכי ארוכה שביליתי ב על הר בתאילנד. הדי.ג'יי נניגן טראנס ו-40 האנשים שהיו שם לא הפסיקו לרקוד לשנייה. שלושה ימים לקח לי להתעורר ממנה. 22:00 זאת השעה שאני מתחיל לשחק כדורגל בפלייסטשיין עם מלא חברים. בכל יום רביעי שבע בבוקר אחרי שחומרי התדלוק נגמרים אנחנו הולכים לישון. 500 דו"חות חניה בערך חיכו לי בתא בכפפות עד שההוצאה לפועל חיכתה לי בבנק. 4,000 שקל שילמתי בשביל התענוג, והוא היה שווה את זה. לי לא יגידו איפה לחנות. 11 שיעורי נהיגה הם מה שהייתי צריך בשביל להוציא רישיון. חמש תאונות רציניות גרמו לי להבין שאולי זה היה מעט מידי. 1 כוס מרטיני ביאנקו עם קרח ולימון מספיקה בשביל שהחברה שלי תנה הבייתה במקומי, אם היא יודעת מה טוב בשבילה. 3.5 פעמים הייתי מאוהב בטירוף. זה היה מבגר, ובסוף זה נגמר כי הייתי מפגר. היום אני כבר לא. 30 זה מספר הנשים ששכבתי איתן. הקצבתי לכל אחת מהן שנה. 10 שנים נמשכה מערכת היחסים הכי ארוכה שלי, ואני מאמין שהשיא הזה ישבר עם נעמה, החברה הנוכחית שלי. 9 שנים מפרידות בינינו, לטובתי. אב לפעמים זה מרגיש בדיוק ההפך. 5 שנים אני מנסה להיגמל מאמונות טפלות, שבתור טוניסאי מחנכים אותך להאמין בהן מגיל אפס. הכי קשה לי עם זאת שאומרת שנעל הפוכה הופכת לך את המזל. לך תסביר את זה לאנשים בים. 25,000,000 שקל אני חייב לצופים של "רוקדים עם כוכבים" על האס.אם.אסים שהם שלחו לי בגמר. 47 זוגות ג'ינסים יש לי, 40 מתוכם הם של רנגלר. אולי בגלל זה הם פנו אלי שאעשה להם את הקמפיין. 40 מטר, זה היה השטח של הדירה הכי קטנה שגרתי בה. חלקתי אותה עם אבנר הספר, שהוא החבר הכי טוב שלי. לי היה מזרן מג'וייף בצד אחד של הסלון, ולו הייתה מיטה זוגית מצ'וקמקת בצד השני. ניהלנו מערכת יחסים מאוד אינטימית, אבל אפלטונית לחלוטין. 5 אוגרים, שלושה חתולים, שני כלבים וחמוס אחד הם הכי הרבה חיות שגידלתי בבית בו זמנית. גרתי עם עוד שני שותפים בדירה של ארבעה חדרים, ואף אחד לא ניקה. אם יש גן עדן זה בטוח לא היה זה. 1 דג זהב פילחתי כשהייתי ילד. חבר חיכה לי מחוץ לחנות עם שקית מים, ואני נכנסתי פנימה, דחפתי את היד לאקווריום, שלפתי את הדג במהירות ויצאתי החוצה לשים אותו בשקית. 4 גיטרות יש לי בבית, אבל אני מנגן רק על הגיבסון הכי פשוטה, שהיא הגיטרה הראשונה שלי. את כל השאר אני מחזיק כי גיטרה היא נכס. 5 פעמים ניסיתי לכתוב את סיפור חיי ולא הצלחתי. אני עוד לא יודע איך לספר אותו. 90 דקות השקעתי בראיון הזה. מה לא עושים בשביל פרסום. כל הזכויות שמורות לעיתון ידיעות אחרונות

למעלה