שירשור ליום חמישי

שירוש 221

New member
שירשור ליום חמישי../images/Emo176.gif

איזה יום היה לי בהתחלה קמתי ב-8 וחיכיתי כבר לפגישה עם אגם במודיעין זאת הפעם הראשונה שאני יפגוש אותה ומזה היתרגשתי כבר לא יכולתי לחכות אחרי זה אמא שלי אמרה שהיא לא תוכל לקחת אותי לשם כי זה רחוק לה והיא לא יכולה עם אחים שלי אז התקשרתי לבן דוד שלי וביקשתי ממנו שילך ויתן לי לדבר איתה בפלא אבל אחרי שעה הוא מודיעה לי שהוא לא יכול כי הוא צריך לשמור על אח שלא ומזה התבאסתי עד שכבר יש מפגש ואני לא פגשתי אותה אף פעם וזה יכול להיות הזדמנות טובה ופתאום שוב הכל מתפקשש טוב מקווהה שהיה שוב ולזה אני הוחל לבוא יום נעים שירוש!!

KATYUHA

New member
פרצו לי לבית פרצו לי לבית!!!

זה לא מצחיק אנשים פרצו לי לבית!!! גנבו לי שתי תמנות מהממות!!!אחת של רוני ואחת של אגם!!! גם גנבו לי את כול שלושים החזיות החמודות שלי!!! זה ממש לא מצחיק!החדר שלי במצב ממש ממש לא טוב כי חיפשתי כול היום...!!! ואיי איזה יום לא טוב!!!(ואם מישהו חושב שאכלתי לימון אז אני כבר אומר לא אכלתי!
)

einatit4

New member
../images/Emo55.gifמשתתפת בצערך...../images/Emo3.gif

וזה מה שהם גנבו?
כאילו, אני יודעת שזה נורא אבל לדודים שלי פרצו 3 פעמים ולחברה שלי פעם אחת והגנבים גנבו רק כסף ומצלמה דיגיטלית ומכונית.. הם לא גנבו ביגוד או תמונות וכו'..

einatit4

New member
../images/Emo55.gif../images/Emo12.gifזה נישמע כאילו אני עצובה

שזה מה שהם גנבו.. אז זה לא ככה פשוטטט.. אם זה מה שהם גנבו את לא צריכה להיות עצובה במיוחד.. למרות שזאת תמונה עם אגם

KATYUHA

New member
מה הכפת לי מהכסף????שיכחו מצידי

את כול הכסף שלי ותאמינו יש לי הרבה!!!אבל התמונות זה הכי חשוב!

מאשה

New member
קטיה..

לא פרצו לך לבית ולא שום דבר,אם היו פורצים היו לוקחים עוד דברים,חשבת אולי שבמקרה זרקו לך או שחברות לקחו לך?

KATYUHA

New member
אף אחד לא מתקרב למגירה בלי הרשות

שלי!ואת החברות שלי כבר שיגעתי וזה לא הן

einatit4

New member
../images/Emo55.gifמה "יופי יופי"? אני לא מתכוו

מתכוונת לריב איתך אבל קצת צניעות לא תזיק. וזהו.

einatit4

New member
../images/Emo55.gifאחלה, אני מציעה לך לקחת רסקי

רסקיו
זה עוזר, באמת

קטיושששש../images/Emo41.gif

איזה אנשים מטומטמיייםםםםם....משהו לא בסדר באנשים..מי גונב תמונות וחזיות??מה עבר עליההםם.. גם לדודה שלי גנבו ב-5 בערך לפנות בוקר היא קמה מוקדם היא באה לפתוח ת'תריסים והם שמעו כנראה וברחו היא ראתה לקחו תחתונים וחזיות של הבנות שלה וחזיות שלה וחוטיני של הבנות...וניסו ג'ינס היא מצאה על הרצפה מאחורי הבית כזה..אנשים ממש מפגרייםםם... אני מקווה שיהיה לך בסדר מאמוש אין מה לעשות מותקק!!משתתפת בצערך! -שירק'י-

einatit4

New member
../images/Emo55.gifמחר אני כניראה נוסעת לגראנד

והווו כמה זמן לא הייתי שם.. ניראה לי איזה 3 שנים

einatit4

New member
../images/Emo55.gifשירו'ש ומיכל!

המסנ עושה בעיות
סליחה שיצאתי באמצע אני אנסה להיכנס שוב..

למעלה