שירשור ליום שבתת

שירשור ליום שבתת../images/Emo13.gif

חזרתיי הרגעעעעעעע
היה כל כך שולט
אני מתה מעייפות ומקורר אז אני נניראה לי הולכת לישון עכשיו... לילה טוב לכולם

oorlyy1

New member
שירוש לילה טוב../images/Emo13.gif../images/Emo189.gif

שבת שלום ונעימה לכולם :))

בוקר../images/Emo42.gif../images/Emo20.gif

קמתי ב8 אני לא מרגישה טוב
מאתמול בערב שקמתי משנת הצהריים שלי
קמתי ווויישר הקאתי
ועוד אחר כך בערב הייתה לחברה שלי יומולדת ואז יצאנו והיה קפווואאאאאאא אז חזרתי ב1 וחצי הבייתה.... הכניסו אותי למזה סרטיםם על האנס הזה שברחח
אני מפחדת ללכת לבדדדדד חחחחחח אתמול ידיד שלי ליווה אותי עד הבית
עאלק הוא אומר לי את רוצה שאני אכנס לכסות אותךךך ולהקריא לך סיפור? בערבבב שווב מסיבת הפתעה לחברה אחרת... עוד מעט אני הולכת לשלגייה
ייקיירר דבררר איתייי מאמייי דחוףףף.. אני לא רוצה להתקשר ואולי להעיר אותך חחחח שבת שלוםם יפים שלי

יעל 13

New member
בוקרררררררררר

אני לא מאמינה שאני ערה... עבדתי אתמול מ2 וחצי בצהריים עד 2 בלילה...חשבתי שאני עוד שניה מתהה!! וגם לא נרדמתי כי שתיתי קפה ב12 בלילה! פשוט גאונה! היום אני מתחילה לעבוד ב11 ומסיימת ב5. בצהריים

בוקר טוב!:)../images/Emo41.gif

מחר מבחן בפיזיקה..:/ והשבוע יש סיור בשל"ח..יאיי הולך להיות הכי מצחיק שיש..חחחחחח..מה המורה אתמול אמר לי..חחחחחחחח...הוא מפחיד אותי..חחחח..הוא עושה לחברה שלי "קרן יושבת לידך ילדה כלכך מקסימה שעושה את העבודה כלכך יפה תעשי איתה" כי היא כל הזמן דיברה עם עומרי...ואני גם רק שהדביל לא ראה..חחח..ואז בסוף השיעור הלכתי אליו ואמרתי לו "בועז איך התנהגתי בשיעור הזה?" כי בד"כ אני מדברת אצלו ומפריעה...והשיעור כל השיעור ביקשתי שיסביר לי וזה...אז הוא עושה לי "יפה מאוד תמשיכי ככה תדביקי קצת את קרן" אז התחלתי לצחוק לו..חחחחחחחח והשבוע המורה שלי הראתה לנו גיליון ציונים..הערכות והיא אמרה שהכול טוב וזה רק במתמטיקה ירדתי טיפה אבל היא אמרה שהיא יודעת שאני יעלה..חמסה חמסה חמסה טפו טפו טפו בן פורת יוסף..חחחח ועומרי כמה צחוקים הוא עושה..אתמול הוא מזה הצחיק אותי..חחחח..מי שרוצה במסן!*האממ האמממ* ויש המון שיעורים..:/ו-2 מבחנים השבוע..:/לונורא נשרוד את זה!=] וב"ה תעבור האסיפת הורים בשלום...ואני יקנה נעליים כבר כי הייתי חולה אז לא הלכתי..:/השבוע אני אלך ב"ה אמן אמן! טוב עפתי לעשות שיעורים ולהתכונן לפיזיקה..:/ זיווש יפתיי אוהבתותך מלא חיימשליי תרגישי טוב!ותהני..וזה וירוס נראלי כולם חולים ככה גמני הייתי..תרגישי טוב חיימשלי..ודבריתי אהובתי התגעגעתי אלייך כלכך נשמתיי.. יעל בהצלחה בעבודה! מיקמיק אוהבתותך דבריתי..=] הילוש דבריתי במוצ"ש..=] אוהבת אותכם!!שבת שלום..:) -שירק'י-

../images/Emo214.gifמי זוכר אותי בכלל?../images/Emo122.gif

כבר המון זמן לא כתבתי פה, אנשים נפגשו עם אגם ורק אני לא
הפורום עדיין נמצא במועדפים שלי

../images/Emo214.gifמלאכית אחת../images/Emo99.gif

עד היום הברכה שלך בלב שלי... את בלב שלי תמיד.

blue and pink

New member
הדרי.../images/Emo99.gif../images/Emo68.gif

זאת אפרת
. שנים לא כתבת פה.. שמחה לראות אותך שוב פה.

צהרריים:]]

חזרתיי מארומה.. אני עיפפה מתה!# אתמול היה מצחייק!# אני יצצללם אחר כך ת'מתנוות!#
אני עפה לישוון אני מתה מעיפפותת אווהתב מלא!#
+
+
פפטטריי:]]

למעלה