שירשור ליום שבת

ערבבב../images/Emo13.gif

חזרתי מהצופיםם... ברחתי משםם.. המדריכה שלי רוצחת אותיי פעם אחת ניסיתי לברוח והיא תפסה אותי ופעם שניה הצלחתי ואני הולכת למות
כוס אמקקקק עשיתי פן והוא נהרסססססססססססססס
הולכים לחגוג יומולת לנועה יפה
כפרעליהה

יעל 13

New member
בוקר....

שמרתי אתמול על אחיינים של חברה שלי
איזו מתוקה חאיינית שלה
נכנסתי לבית והיא רצה וחיבקה אותי
אחר כך ראינו שתינו הופ
היא ישבה עליי והתחילה לשק לי בשיער ואז היא ביקשה שאני אלטף לה אתהפנים כי זה מרדים אותה
ואז היא נרדמה
היא כזאת מתוקהההההה!!! היא ילדה כל כך יפה!!
ויש לה גומות כמו שלי
אבל יותר בולטות
עפתי לארוחת צהריים אצל הסבא והסבתא

טל ועדי1

New member
הלכנו היום להצגה היפה והחיה :)

עם בני דודים שלנו ואחותינוו.. היה מדהיםםםםםםםםםםם מדהייםםםםם בעיקר בגלל רן בכור אבל הוא שיחק תפקיד ממש קטן שהיה בסוף ההצגה :( קצת מבאס אבל שווה בגלל מה שקרה.. חחח הלכנו להצגה רק בגללו והכנו לו לפני מכתב והעברנו למישהו מההפקה שיעביר לו ובסוף ההצגה שכולם ישתחוו אז מחאנו לו כפיים וישבנו בשורה הראשונה והוא התסכל עליינו ושאלנו אותו "ראית?" והוא עשה סימן שכן ואמר "איזה חמודות" ושלח לנו נשיקות ועשה שלוםםםם יאווו הוא כ"כ מושלםםםםםםםםם אנחנו חייבות לראות אותוו!!!

einatit4

New member
../images/Emo187.gifיאא איזה כיף לכןןן!!

הוא באמת ממש ממש חתיך
פגשתי אותו בסט של אמ"ל והוא כלכך יפה
שמחה בשבילכן

טל ועדי1

New member
יאאאא באמתת?

איזההה כיףףף לך.... אין הוא בנאדם כ"כ מושלםםםם אנחנו חייבות חייבות לראות אוותווווו הצטלמת איתו?

einatit4

New member
../images/Emo187.gifחח כן.. אבל זה היה כל-כך מזמ

ן..
צילמתן תמונות מההצגה??

טל ועדי1

New member
לא... היה אסור לצלם..והקליט חח

אבל רנוש הופיע ממש בסוף ההצגה :( בתפקיד רשע כזה והוא שם פאה לבנה עם גלימה ומקל כיאלו הוא זקן התפקיד שהכי לא מתאים לו בעולם... משה קפטן הזה היה צריך לתת לו תפקיד גדול הוא שווה הרבה יותר מזה...!!!! אבל גם לשחק את גסטון לא מתאים לו.... מכי גסטון מאוהב בעצמו חח . וחסר לך שאת לא שולחת לנו תתמונה חחחחחח

hadas m

New member
../images/Emo20.gifשבוע טוב../images/Emo20.gif../images/Emo204.gif

גרר יש לי משו בביה"ס עכשיו שמזה לא בא לי עליו:mad:. שבוע טוב לכולן

../images/Emo214.gifישששששששששש!!!!../images/Emo99.gif

יש לי שני זוגות סקצ"רס חדשששששייייייייייייייםםםםםםםםםםם!!!! אתם לא יודעים כמה ארוך היה מסע החיפושים, כבר כמה חודשים שאני מחפשת את הסקצ"רססססססססס שלייייייייייי [ועכשיו הם באמת שלי!!!] חוץ מזה, בגלל שקיבלתי את הציון הכי גבוה בהבעה בכיתה [תכל'ס, למישהו היה ספק בזה חוץ ממני?
] אמא אתמול עשתה לי קניית ספרים וקנתה לי ארבעה ספרים שרציתייייייי!!
וחוץ מזה, עוד מעט חבר שלי בא אליי. ועוד לא התחלתי ללמוד למבחן שיש לי מחר
הנה הלחץ מתחיל...

למעלה