שירשור לילה/בוקר/צהרים/ערב! יו פעם שניה באותו שבוע
א אייללוש New member 11/8/06 #3 חשבתי לפתוח אבל שמרתי לאחרים../images/Emo9.gif ללה טוב לכולם ואל תשכחו שיש עכשיו חברים
ר רעות האכלנית New member 11/8/06 #15 כמה יפה מצידך;]../images/Emo205.gif זאת הפעם השניה שאני רואה ת'פרק הזה צרחתי כל שניה "גדול" ואמא אמרה לי לשתוק
כמה יפה מצידך;]../images/Emo205.gif זאת הפעם השניה שאני רואה ת'פרק הזה צרחתי כל שניה "גדול" ואמא אמרה לי לשתוק
ה הדסי מתה על אגמי New member 11/8/06 #20 אוי נכון../images/Emo12.gif../images/Emo204.gif תתודה שהזכרת ביווושש
« «°מיכלולה מסטולה°» New member 11/8/06 #4 לילה טוב../images/Emo110.gif אני תכף אלך לישון כי אני קמה מוקדם לקנות דברים לבצפר.. חחחח אביחי שהתקשרת לא הייתי כל כך מאופסת וגם שמעו נוראיייי סוריי
לילה טוב../images/Emo110.gif אני תכף אלך לישון כי אני קמה מוקדם לקנות דברים לבצפר.. חחחח אביחי שהתקשרת לא הייתי כל כך מאופסת וגם שמעו נוראיייי סוריי
« «°מיכלולה מסטולה°» New member 11/8/06 #93 דיייי../images/Emo110.gif חחחחחחח גםם לא שמעו אותתתךך טוב וגםם היתה תוך כדי הצפהההה במסןן אבל תודהה שהתקשרתתת
דיייי../images/Emo110.gif חחחחחחח גםם לא שמעו אותתתךך טוב וגםם היתה תוך כדי הצפהההה במסןן אבל תודהה שהתקשרתתת
י י ח ד New member 11/8/06 #5 בדיחה הביאו לעיור מצה בפסח אחרי שעה של מישושים אומר העיור לעזאזל מי כתב את השטויות האלה
ה הדסי מתה על אגמי New member 11/8/06 #40 אע../images/Emo12.gif?../images/Emo204.gif מה הוא סתוםם ? לא הבנתתתתתתתיי
H hila846 New member 11/8/06 #45 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo80.gif