שירשור למבינים

ישנם כאילו המכנים

דוקא את הקפה הבייצ`אני (קפה לבן) בשם חול מחצבה. מעטים חנויות התבלינים בארץ המאינים *במעשה מרכבה* ואני משתדל לרכוש בחנותו של עושמי בעיר השטן = בני ברק [בגימטריה]. יאללה לעבודה ! יש עוד יום.

the ror

New member
ואי, אני רציני, מאיפה השגת לך אוצר

מילים ופתגמים שכזה?זה כמו שפה אחרת לגמרי... אני צריך לחשוב על כל אמירה שלך מה משמעותה ואז לשבת לחבר הכל ביחד...ולנחש את אלה שאני לא יודע... אתה גם מדבר ככה או שזה רק בכתב?

הכל בזכות השוט של המארי

יידחפוק אלשדים ! אתה רוצה ללמוד את כל התורה כולה על כרעי החסידה? ודאי למדת אצל מארי שאמי שלא עצבו אביו מימיו, וע``כ דחפו באמת הבניין. ואילו למדת אצל מארי בלובנד תלמה, אוא אז היית מרגיש טעם של איכות. והיית מנומר מרוב מלקיות עקודים נקודים וברודים כצאנו שליעקב

the ror

New member
חחחח, לשם שינוי, הבנתי...

למזלי המארי שלי היה ונשאר אבא שלי...אבל לצערי גם איתו לא נכנסים לי כל כך הרבה ביטויים ברמה של דיבור שוטף...וגם למזלי, לא לומדתי עם שוט...

מדובר בשוט מיוחס של האטמו``ר בלעם

שבו הכה את אתונו בשלושת הרגלים עד שהצליחה לדבר במצעד הפזמונים. ושמעתי שהמארי מסוגל להנחיל את הקריאה התמהונית אפילו לפרסים ``המסורבלים כדוב`` ובמעט רצינות, מתי יצא לך בכלל סתם כך בחולו של יום לגרוס פרקים שלמים בתנך, ואין זה משנה באיזו נעימה, בתמנית או עמלקית?

the ror

New member
תכלס, לא יוצא הרבה ביום יום. אבל כל

שבת לפחות יושבים לקרוא את הפרשה בתימנית...

למעלה