שירשור, מה מתנגן אצלי !!! בשירשור זה, עלייכם לרשום מה מתנגן אצלכם כרגע במחשב, במערכת או בראש...
Z ZeusMan New member 31/1/06 #1 שירשור, מה מתנגן אצלי !!! ../images/Emo168.gif בשירשור זה, עלייכם לרשום מה מתנגן אצלכם כרגע במחשב, במערכת או בראש...
שירשור, מה מתנגן אצלי !!! ../images/Emo168.gif בשירשור זה, עלייכם לרשום מה מתנגן אצלכם כרגע במחשב, במערכת או בראש...
F FreestyleBoy New member 31/1/06 #2 לפני שתי דקות ניגן במחשב בוב מארלי בשיר ראדאמפטשיון סונג...עכשיו מנגן נוער שוליים-לילה
N Nechi Nech New member 31/1/06 #4 וואלה... Morgan Heritage feat. Bounty Killer & Sizzla - Uve Got Me (Remix)
K kacha New member 1/2/06 #6 Bunny Wailers - Rockers איזה שיר טיולים... אבל בראש בכלל מתנגן לי אני שוכב לי על הדאב של אמדורסקי. (מה ששלחתי לך זו הגרסא הגבינתית והחלשה יחסית לשיר! יש לו קטע שהוא באמת דאב בלי יותר מדי שירה שלו . הרבה יותר מגניב סולסיק.)
Bunny Wailers - Rockers איזה שיר טיולים... אבל בראש בכלל מתנגן לי אני שוכב לי על הדאב של אמדורסקי. (מה ששלחתי לך זו הגרסא הגבינתית והחלשה יחסית לשיר! יש לו קטע שהוא באמת דאב בלי יותר מדי שירה שלו . הרבה יותר מגניב סולסיק.)