שירשור מושגים מהסדרה סברינה
S Salem New member 12/11/02 #6 אני לא מבין... את רוצה שנדביק משהו? נגיב? מה? לאט מבין את מטרת השרשור..
ל לואי ובאוטי New member 14/11/02 #9 בסדר... ../images/Emo9.gif עוד מעט אתה תקלוט... תבין..תעשה את זה שירשור תמונות,שירשור סקר מה שבא לך..העיקר עזוב אותי..
בסדר... ../images/Emo9.gif עוד מעט אתה תקלוט... תבין..תעשה את זה שירשור תמונות,שירשור סקר מה שבא לך..העיקר עזוב אותי..
W Woogyman New member 15/11/02 #11 אה, חומד, ../images/Emo110.gif את שוכחת שהוא לא עובד אצלך. אם את פותחת שרשור תקחי אחריות עליו ותסבירי מה את רוצה, ואם לא - זה כבר שיקול שלנו אם למחוק אותו, להשאיר אותו כמו שהוא או לעשות אותו שרשור אחר. תודה.
אה, חומד, ../images/Emo110.gif את שוכחת שהוא לא עובד אצלך. אם את פותחת שרשור תקחי אחריות עליו ותסבירי מה את רוצה, ואם לא - זה כבר שיקול שלנו אם למחוק אותו, להשאיר אותו כמו שהוא או לעשות אותו שרשור אחר. תודה.
ל לואי ובאוטי New member 20/11/02 #12 תגובה:אה,חומד,../images/Emo110.gif אף אחד לא אמר שהוא עובד אצלי!!!! ואתה מצידי יכול למחוק את זה וגם אל תדחוף את אפך אוקיי?
תגובה:אה,חומד,../images/Emo110.gif אף אחד לא אמר שהוא עובד אצלי!!!! ואתה מצידי יכול למחוק את זה וגם אל תדחוף את אפך אוקיי?