שירשור מושלמות..

שירשור מושלמות..

מעתיקה מזו שפתחה שירשור מושלמים חח לי אין מושלמת (אני לא לסבית) לכן, אני פונה לקהל הגברים ה"רחב" פה, שרשרו לכאן ת'מושלמות שלכן.. חחח

חחחחחחח דנה קרעת אותי, ודסי../images/Emo26.gif

איזו כלבה מתוקהההההה
מה, היא מתה

חחח.. אהבת ת'רעיון שלי הא?../images/Emo26.gif

טוב שלא התלהבתי... טוב למרות שאני בת, יש לי מושלמת לרשימה, ואל תחשבו לא נכון אין לי נטיות מיניות לבנות..חח.. אני פשוט אוהבת נורא ת'קול שלה-

קודם כל, אל תחמיאי לעצמך יותר מדיי.

הרעיון שלך שיטחי, ילדותי ואווילי כאחד. דבר שני, במקומך דווקא הייתי מפקפקת בנטיות שלך, הן מעוררות חשד במקצת, והיות והשירים שלה רדודים כמו שלולית אני בטוחה שלא את המוזיקה שלה את אוהבת. אולי? אולי את שתלי הסיליקון. ובזמן שה'מתיימרת-להיות-זמרת' הזו מעבה ומצרה את כרסה בקצב פתיחת רגליה של בריטני ספירס, הרי הגיעה פופיסטית מלוקקת חדשה לשכונה, אחת שמחדשת הרבה:שרה על אהבה
לב שבור
ודיכאונות חוזרים ונשנים
בעודה מנגבת את פליטותיה בשטרות ירוקים של 100$. וכשהצפרדע הנודעת מזמרת, אלפי אינפנטיליות בנות 4-12 יסגדו לה כאילו אין מחר. אז בפעם הבאה שכריסטינה צובעת לשחור ונראית כמו סבתי שנרקבה, משל היתה מנוחה שנים רבות ומשמינה כאילו והרגע בלעה רפת שלמה ממקדונלדס, תדעי שזה רק שלב פוזאיסטי חולף, המורדים סטייל. מקווה שעזרתי
, דנה

זה היה בצחוק...

וואי ת'אמת מזה בא לי לצרוח עליך עכשיו... ההערה שלך היתה ממש לא במקום... אבל אני לא אפתח כאן ריב... תחשבי מה שבא לך על כריסטינה, אני חושבת שהיא שרה ממש יפה.. בלי קשר לכל השטויות שהיא עושה. ואם באמת תהית אם עזרת- אז לא. ממש לא.

למעלה