שירשור מזל טוב לימי ההולדת של דבי ועומרי

קולולולולו דבי הבובונאית מזל טובבבבבב

מיאחלת לך חברה צ'לי ימבה של מזל טובים אנד מני מני מוררררררררררררררר, ברכות, איחולים, נישוקים, דיגדוגים ושכל שתבקשי -לו יהי, בעצם, מיאחלת לך את כל מה שאני מיאחלת לי אואאאאאאאאאאבת אותך המוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן,
ויאללה ויאללה ויאללה בלאגןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן ואיפה נעלמת לי מהפייסבוק?

../images/Emo213.gifיומולדת שמח עומרי!!!

לא הספקתי להיכנס ולכתוב ביום הולדתך, אבל אף פעם לא מאוחר לאחל מזל טוב!
שתהיה לך שנה מצויינת ומלאת יצירה והצלחות!

חמiדiן

New member
דבי האחת והיחידה ! י-ו-ם ~ ה-ו-ל-ד-ת ~ ש-מ-ח

דבי היקרה !!! המון המון מזל טוב ליום הולדתך רק אושר בריאות שמחה יצירה מוזיקה ושכל תחפצי יתממש במלוא הדרו ! אוהב אותך לירון הליצן!!! אין עלייך בעולם!

יהבוליק

New member
דבי מזל טוב ענק!

תחלמי חלומות פרועים ומופרחים- ותגשימי אותם אחד אחד!!

גמני מצטרפת לברכות עומרי... ../images/Emo24.gif

מזל טוב, אושר ועושר, שמחה, סיפוק ובריאות!!! ותמשיך להכין בובות כאלו נפלאות!

../images/Emo77.gifהמון המון המון מזל טוב עומרי ../images/Emo65.gif

מאחל לך שתמיד תמשיך ללכת אחר ליבך, שאיפותיך וחלומותיך שאושר, אהבה ויצירה תמיד יהיו לצידך והכי חשוב שתהיה מאושר תמיד!

מזל טוב לדבי ה../images/Emo47.gif שלנו ../images/Emo65.gif

עד מאה ועשרים יקרה
מאחל לך הרבה בריאות,אושר, הצלחה בכל מעשה ידייך שהאהבה תמיד תהיה שולטת בחייך ושהחיוך לא ירד לעולם מפניך אוהב המווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווון

יומולדת חגיגה !!!!!

מזל טוב ועד 120 שנות אושר והצלחות, יצירה, מימוש עצמי ואהבה!

סימנא טבא ומזלא טבא! ../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif

שתפרחי ותגדלי עד 120,000 ש"ח כל חודש בבנק (נטו!)

תודה רבה נילי את מדהימה איך שאת אף פעם לא

שוכחת......אין עלייך!!! תודדדדדדדדדדדדדדדדדה!

תודה לכל המברכים.....חמודון הפתעת אותי.....

רב תודות לכל המברכים ובקשה לדודינקה......להבא אל תאחד שניי ימי הולדת . לכל חוגג שרשור משלו. אם לא הבנת אז כנס ללשכתי.
תודדדדדדדדדדדה

נילי,חמודות ולכל מי שהיהחבר בפייסבוק...

אני סגרתי את הפייסבוק....אין לי ממנו שום תועלת חבל על הזמן שלי............ שבת שלום לכם חבריי

בקשר לבקשה שלך דבי...

עד היום אחה"צ היה לכל אחד מכם שירשור נפרד, לא אשמתי שנכנסת באיחור ופיספסת את זה
היום איחדתי את זה על מנת שהודעות נוספות לא יעלמו לדפים אחרים במהרה לפני שכולם הספיקו לראות ואו להגיב
ועכשיו לי יש בקשה אליך דבינקה... להבא כשאת רוצה להעלות בפני הצעות אנא שילחי אותן בפקס ובשלושה עותקים לבניין המשרדים שלי ואחת מגדוד מזכירותיי הרבות יצרו איתך קשר באם אמצא את ההצעה מעניינת

ayaly2

New member
דבי ועומרי יום הולדת יש רק פעם בשנה../images/Emo13.gif

והעיקר והעיקר לא לפחד ,לא לפחד כלל...והכי טעימה זו הדייסה של קוואקר
ויש מקום פה לכולם שיהיה שבוע טוב

למעלה