שירשור מיוחד לפורים

שירשור מיוחד לפורים

מתחפשים : אם כן למה ? קניתם / הרכבתם ? מקורי לפי דעתכם ? ( אני עושה את זה כי הפורום רדום )

שכחתי !!!!!

אני לא יהיה שבוע הבא ימים א' - ג' יש לי טיול שנתי השירשור לפורים : מתחפשים : כן מתחפשת לאלה אוראניה אלת החלל והאסטרונומיה במיתולוגיה היוונית . הרכבתי עם דברים שהיו בבית : שימלה כסופה , טייץ לבן עם כוכבים בכסף ונעליים לבנות . מקורי ? כן מאוד

ואו נשמע ממש טוב!

תהני בטיול

בכיף בכיף

אם כן למה ?לערפד,אבל לא ממש בטוח קניתם / הרכבתם ?סוגשל מקורי לפי דעתכם ?חח לא,אני רוצה משהו יותר מיוחד חבל

mordillogirl

New member
../images/Emo71.gifפורים../images/Emo47.gif

מתחפשים: ברור
אם כן למה? גם אני לערפדית
כמו זאת שמעלי >< קניתם/הרכבתם? גם וגם. אני מחפשת ניבים וגרביים מתאימות (בחנויות) וביומיים האחרונים גזרתי איזה חצאית דתית שמצאתי בבית שלי. גם את החלק העליון מצאתי בבית, רק צריך לתפור משהו בחולצה. מקורי לפי דעתכם? אממ.. לא. אבל לא יצא לי לראות הרבה כאלה בחיים שלי

mordillogirl

New member
../images/Emo71.gifכן../images/Emo12.gif

חצאית שחורה כזאת שגזורה בזיגזגים (ומי יותר טוב ממני בלגזור עקום?
). אגב, ידעת שזה בלתי אפשרי להשיג ניבים? מצאתי רק שתי חנויות טובות, אחת באינטרנט ולא בטוח שהניבים יגיעו אלי עד פורים, והשנייה ברמת-גן (שזה מאוד רחוק לי)

mordillogirl

New member
../images/Emo71.gifעניתי לך אתמול ותפוז לא שלח../images/Emo2.gif../images/Emo69.gif

אהה.. חצאית כזאת. אפלה (שחורה) שגזורה בזיגזגים-כי מי יותר טוב ממני בלגזור עקום?
את יודעת כמה קשה למצוא ניבים? אני עוד מחפשת.. זמיר טריקים

תעלי תמונה של החצאית רק שתוכלי../images/Emo2.gif

נשמע מרתק,וכן ניבים באמת קשים להשגה,עוד אחת מהסיבות למה אני לא בוחרת באפשרות אחת..ממ..

Snow fairy

New member
יאללה, למרות שאני לא קשורה.

מתחפשים: כן אם כן למה? אמריקן מקגיז אליס קניתם/הרכבתם? אני בתהליכי תפירה מתקדמים [פחח אני בחיים לא אספיק
] מקורי לפי דעתכם? תלוי למי... יחסית לאנשים בבי"ס שלי כן, לאנשים שאוהבים משחקי מחשב לא

yaele2

New member
אני!!!

מתחפשים: כן, ליפנית. קניתם: אתמול!!! מקורי: לא ממש, אבל אין הרבה שמתחפשים לזה בבצפר שלי..נראה לי..

רעיונות לתחפושות

1- דורותי ( הקוסם מארץ עוץ ) נעליים אדומות , שימלה כחולה ו שתי צמות . 2- מלכת / נסיכת הקלפים 3- אלה מהמיתולוגיה ( כמוני ) 4- קופידון - חצאית לבנה / מכנס וחולצה לבנה , חץ וקשת - אפשר לקשט את החצים בלבבות וגם את הבגדים 5- זברה - לוקחים בד עם פסים ועושים ממנו אביזרים 6- "פצצה גרעינית " - קונים גרעינים ומכינים מבריסטול מעיין סרט לראש מדביקים את הגרעינים וכותבים " פצצה גרעינית " לובשים בגדים " פצצתיים " חצאית מיני , חולצה עם פתחים בשרוולים / שרוולים מתרחבים , אפשר בתחפושת כזו להתפרע בבגדים . 7- הודית 8- טינקרבל 9- מרשמלו - בריסטול בשני צבעים - ורוד לבן או שניים מחוברים סל עם מרשמלו 10 -רדנית מהקרנבל בברזיל - חצאית מיני , צעיף פרווה , נעליי רקדנית שחורות , חולצה עם שרוולים " מיוחדים "

עונה

מתחפשים : כן אם כן למה ? למופי מארתור עם כמה חברים קניתם / הרכבתם ? כן מקורי לפי דעתכם ? כן

P i x i e s

New member
../images/Emo148.gif

מתחפשים : כן! אם כן למה ? חברה שלי ליו הפנר ואני השפנפנה
קניתם / הרכבתם ?ממ הרוב יש בבית האמת, מה שחסר אקנה מחר מקורי לפי דעתכם ? לא כ"כ... לפחות משהו לא? פורים שמח!

shiratel

New member
וויפי../images/Emo13.gif../images/Emo148.gif

מתחפשים: ב-ר-ו-ר! אם כן למה? מרילין מונרו
קניתם/הרכבתם? קניתי הכל מכל מיני מקומות אז זו סוג של הרכבה, לא?
מקורי לפי דעתכם? לא, אבל לא אכפת לי

למעלה