שירשור מילים פשוטות

OFIRB9

New member
שירשור מילים פשוטות

השירשור הזה יתן לכולנו הזדמנות לחלוק ידע, וגם כמה מאיתנו נוכל ללמוד עוד מילים, בעיקר המתחילים (כמוני!) אז הנה שירשור מילים, גם בדיבור גם בכתיבה וגם בקאנג'י אז מי שיש לו מילים שישרשר כאן, הנה חלק ממה שאני יודעת יאלה לשרשר!!! בהצלחה-がんばって ください יום ראשון-にちようび יום שני-げつようび יום שלישי-かようび יום רביעי-すいようび יום חמישי-もくようび יום שישי-きんようび יום שבת-どようび מוסיקה-おんがく ברוך הבא-いらっしゃいませ וזה רק חלק, לא רציתי לעשות הודעה ארוכה מדי בנתיים כמובן שעם מישהו מבחין בטעות הוא יכול לתקן אז יאלה תתחילו לשרשר!!!!!

rowshi2

New member
אוקיי

NEKO- חתול MATOOSA- אבא ARIGATO- תודה NI-SAN- אח KSO- (עם דגש ב-K)- לעזאזל DEMO- אבל , גם SHIKASI. NKAZA- אמא GERI- רגל זה מה שעולה לי בראש עכשיו..אם אני טועה, תקנו אותי בבקשה... אגב, אני חדש בפורום, אז קוניציוואה לכולם...

Aozora

New member
לא ממש...

אבא: お父さん Otousan אמא: お母さん Okaasan אני יודע שרגל זה בכלל 足 ashi גם לאח (במקרה הזה זה אח גדול) צריך להוסיף O בהתחלה... אני אמור להגיד את כל המילים שאני יודע ביפנית? אררר....קצת קשה לבחור

rowshi2

New member
המממ

יכול להיות שמחוזות שונים ביפן מדברים שונה? כי לגבי אבא ואח, אני בטוח לגמרי....הידע שלי, אגב, לקוח מסדרות אנימה... אז כנראה שהוא מוטל בספק...

Aozora

New member
מחוזות שונים

בטוח מדברים שונה, אבל המילים נשארות אותו הדבר. במיוחד מילים פשוטות כאלו...אם המילים שאתה רושם הם רק משמיעה אז באמת הגיוניות הטעויות שלך...אבא לא אומרים ככה, לפחות אני לא יודע אם כן...ואח פשוט כותבים עם O בהתחלה אבל כשאומרים יכול להיות שהוא נבלע קצת...כמו שKso זה בעצם クソ Kuso אבל כשאומרים את זה באמת זה נשמע kso... ?分かる הבנת?

rowshi2

New member
וואלה...

הגיוני, אגב, מאיפה אתה יודע לכתוב ולקרוא ביפנית?

Aozora

New member
גרתי ביפן

חמש שנים, למדתי כיתות ח-י"ב בבי"ס אמריקאי שמה וסיימתי ביוני...אז שמה למדתי יפנית כאחד המקצועות, כי למדנו באנגלית כמובן....

צש

New member
אוכל

שווארמה shawaruma סמבוסק samubusaku חומוס fumusu לאפה rafa עמבה amuba בורקס burekasu טחינה גולמית tehina gorumitsu בתיאבון

Tonjin

New member
תיקון לצ"ש ../images/Emo8.gif

טחינה גולנית GOMA PESTO (באמת!)

Aozora

New member
אם

לא שמתם לב זה הייקו...תמשיכו! じゃ、みんな、このはいくのシルシュル(שרשור...חחח)を続けてください!! ヘブライ語や英語や日本語でどのでもいい!!

neko

New member
אתה מוזמן להזכיר לכולם את החוקים

של ההייקו, ואפילו בשרשור חדש עם
...

Tonjin

New member
תגיד תודה....

וחוץ מזה - אני מניח שזה תלוי איפה שירתת....

OFIRB9

New member
אחלנ יאלה להמשיך!!!

אני תורמת עוד אחת-いち שתיים-に שלוש-さん ארבע-し חמש-ご שש-ろく שבע-しち שמונה-はち תשע-く אוきゅう עשר-じゅう הרבה-たくさん מוסיקה-おんがく לאהוב-すきです לאהוב מאוד-だいすきです משהו-なにか מישהו-だれか מתישהו-いつか

Shazamit

New member
עוד קצת... ^^

Tenkaichi = Number one (כמו השיר Tenkaichi Gohan
) Mamono = Devil, demon Densetsu = A legened Iyashi= Healing Ganbatte! = Good luck Onegai = A wish Tamashii = Soul Nazonazo = Mystery​
אלו כמה מילים נחמדות, לא?...

Eight Gate

New member
מה שעולה לי בראש...

קול- oto (לא הכי בטוחה) ראש- atama הדרך הכי ארוכה להגיד תודה- doumo arigatou gozaimasu סליחה- gomen nasai סלח לי (לקבל צומת לב) או סליחה רגילה- summimasen אני מבין, אני רואה (להביע הבנה..)- naruhodo כנפיים- tsubasa אימרה מסורתית שאומרים לפני שמתחילים לאכול- itadakimasu ציפור- tori

למעלה