שירשור מיפגש!

inbal287

New member
../images/Emo26.gif

או לפני ה17 ביולי או אחרי ה2 לאוגוסט.... כי בשבועיים האלו אני לא אהיה בארץ.... והכי נוח לי במרכז, לאױ דווקא בעזריאלי אבל במקום כלשהו קרוב.

13 u S t 3 D

New member
לא אכפת לי

רק לא ב-24 -26 לחודש... ולא ב-8 לאוגוסט ולא ב-12 ליולי ולא ב-21 ליולי [[[[= ולא ב-20 ביולי

13 u S t 3 D

New member
ובקשר לישון אחת אצל השניה

אין יל בעיה אצלי! אוליי ההורים נוסעים לאילת והבית יהיה שייילי! אז בכלל בואו כולכם לפה!

DesertRose7

New member
שלי..

לא ב8/7 כי זה היומולדת שלי.. אבל ברור שכולכן מוזמנות לבוא להתנחל!! ולא בבקרים כי אני אולי יעבוד בקייטנה *מחזיקה אצבעות* וזהו בנתיים.. אבל בטוח יהיו שינויים!! כל מקום במרכז שיש אליו אוטובוסים!!

blink me1

New member
כבר תבואו לאילת!! יותר נוח לי../images/Emo6.gif

ומבחינתי כמה שיותר קרוב לאילת..//= ולא באוגוסט כי אנלא יהיה

Miss Kitty

New member
לא משנה לי מתי,

ואיזור המרכז מתאים לי.. הרצליה, רעננה, כפר סבא, ת"א...

ממממ

לי בכלל לא אכפת מתי... רק' אחרי ה-25 ביוני.. הכי טוב ת''א לא? למרכז כולן יכולות להגיע לא? אז ממ עזריאלי?

13 u S t 3 D

New member
בטח שאפשר![=

את גם חלק מהפורום! ציפי אותך אני צריכה לראות מהררררררררררררררררררררררררררררררררר

13usted

New member
../images/Emo153.gif

אחרי שמתחיל החופש...וכל עוד זה לא בבאר שבע,לא איכפת לי איפפפפפפפה

Avrils FREAK

New member
אממ.. יש לי בעייה קטנה... אני יודעת

מתי אני יכולה. אני יכולה להיפגש לא משנה איפה ולא משנה מתי (אין לי תוכניות בינתיים) אבל שיהיה אחרי 2.5.2008... שאני אהיה בגירה ע"פ חוק... כי בינתיים כולכם אנסים וסוטים ומגעילים ורעים ורוצחים ואסירים נמלטים וערבים ומתנחלים. (הורים פולנים)

KaUrO DoNo

New member
אני מיום שלישי במרכז..

לחודש וחצי...אני חוזרת לאילת בסוף יולי אז עד אז אני יכולה...=]

lovecrime

New member
מממ

(לא הייתי כאן שנים בגלל הבגרויות....אבל עוד שבוע זה נגמר לעולמים!!!) טוב בכל מקרה עזריאלי זה נוח כי יש רכבת שמגיעה עד לשם ומי שגרה יותר רחוק תוכל לסוע ברכבת. בקשר לתאריכים אפשר ללכת על סוף החודש הזה משהו כמו ה-28-29.... אבל שוב זה יהיה נורא קשה למצוא תאריך ומקום שמתאים לכולם

למעלה