שירשור מסנגר!!

nitzan9

New member
הממ.. לא קשור

מסנג'ר זה תוכנה (אמנם של מייקרוסופט, אבל אין קשר להוטמייל) שאתה יכול לדבר בה עם אנשים, והיא עובדת על אותו עיקרון של אייסיקיו, רק ששם במקום מספר הזיהוי שלך ע"י התוכנה הוא ע"י האימייל שלך.. אם יש לך winxp אז בטוח יש לך במחשב, אם לא אז אפשר להוריד, היא ממש מומלצת

שאלה קטנה בקשר למסנג'ר

אם יש לי WINXP אבל אני לא רוצה אותה על המחשב- מה אני צריך לעשות כדי למחוק? (היא כזאת דוחפית מפגרת התוכנה הזאת).

nitzan9

New member
לא מומלץ להוריד אותה

בגלל שיש לה מלא תוכנות שהיא עובדת איתה- וזה אחד הדברים המעצבנים ביותר באקספי. בעצם, אי אפשר להוריד אותה. אבל אפשר דרך msconfig לעשות שהיא לא תעלה לך ביחד עם המחשב.

DviRincewind

New member
איך?

אני שונא את התכונה המעצבנת הזאת של מיקרוסופט לתקוע תכנות במחשב בצורה שאי אפשר למחוק!

nitzan9

New member
לא התכוונתי להוריד download

זה אפשר בקלות התכוונתי להסיר אותה מהמחשב

דודל

New member
אפשר להסיר אותה,

וזה אפילו די קל... http://www.windows-help.net/WindowsXP/tune-05.html אל תעשה מה שכתוב שם אם אתה לא מבין מה לעשות. דרך-אגב, אני משתמש במסנג'ר הרבה יותר מאשר ב-ICQ. אני פשוט חושב שזו תוכנה הרבה יותר טובה: [email protected]

דודל

New member
אפשר להשתמש בכל כתובת שרוצים,

אבל מיקרוסופט מעודדת אנשים, שאין להם Passport של .NET, להירשם, כמובן, לאחד משירותיה ולהשתמש בו (MSN או Hotmail).

The tooth Fairy

New member
אאממ...

אני הורדתי פעם מסנג'ר אבל לא ידעתי מה עושים איתו אז מחקתי אותו..... מישהו יכול להסביר לי מה עושים ואיך משתמשים בו..... הוא במקרה דומה לאייסיקיו?

Lockergnomie

New member
זה לא ממש כמו איסיקיו...

זאת תוכנת היתכתבויות כזאת עם חלון שדומה לצ'אטים ברשת. אפשר לדבר עם אחד אחד או לצרף עוד אנשים לשיחה ולדבר איתם בכיף. אני נורא אוהבת את התוכנה הזאת, היא לא מסובכת (אם בחיים לא ראית אותה, אני בטיחה לך שתדעי (את בת, נכון?
) איך להפעיל אותה ולהישתמש בה בפעם הראשונה. זאת תוכנה "נקייה" כזאת, עם ממשק נחמד ונוח מאוד. ונורא כיף לדבר דרכה.. אגב, אם מגיע אלייך אי מייל אז התוכנה מודיעה לך על זה מיד (היא אפילו מצרפת לזה לינק ישר להודעה..:)! (אבל זה רק אם יש לך חשבון בהוטמייל או אם אס אן..). בקיצור תוכנה אחלה!

למעלה