שירשור מסנג'ר

שירשור מסנג'ר

אוקיי,אנשים קודם כל,לא~ליסקול >< *אנשים סוקלים* אנשים~לא~ליסקול~~~~~~~~ *אנשים סוקלים* גרררררררררר........ אני אביא עליכם את ליברמן~ *אנשים מפסיקים ליסקול* אמ........... יופי >< עכשיו לעיניין- (כתובת הדואר האלקטרוני לא אומתה) אומר/ת רוצה מסנג'רים של מישתמשי הפורום? «Rukia nik» אומר/ת כן למה לא!! תודה!! [email protected] (כתובת הדואר האלקטרוני לא אומתה) אומר/ת אני אשלח לך קישור, שנייה עברו 10 דקות מאז, והיא עדיין לא קיבלה קישור >< הצטרפו אלינו כל כך הרבה אנשימים חדשימים ולא פתחנו שירשור מסנג'ר כבר ~ ערש ~ עמודים~שלמים!!!!!! אז שרשרו זונות! שרשרו! (אנא התעלמו מהמילה זונות >< זה סתם בישביל הקטע)!!!!!!!!!

Goggle Girl

New member
למה לא

אזהרה - כל מי שמצרף אותי לרשימה ומתחיל לשלוח לי הודעות נוטל על עצמו את האחריות למעשי הבאים - 1. אני אספים אותו ברעיונות פיקים. 2. אני אספים אותו בפיקים. 3. אני אספים אותו בהרבה הרבה הרבה אנגסט של איצ'י, כי בישים סובלים הם בישים יפים. 4. אני אספים אותו בהרבה הרבה הרבה... ספאם. כן זהו. ספאם. המערכת אינה לוקחת על עצמה כל אחריות לאחר שציינה את ההגבלות האלה. תודה ויום טוב. [email protected]

Rukia nik

New member
תודה!!

תודה רבה רבה רבה לך!! סוגדת לך!!

Sevri

New member
אנוכי.אגב.אני חדשה פה.../images/Emo54.gif

ולרי. נמו בקאסט בליץ'. הייתי באנימה-קון.אולי מישהו מכם זוכר אותי. מסן: [email protected] ותזדהו!

Rukia nik

New member
מרינעע..

לא הצלחתי להוסיף אותך מכוון שלא נרשמת לקבל פספורט או משו כזה!! אז תוסיפי אותי בעעקשה!! [email protected]

Mrs Puff

New member
המסן שלך זה לא ../images/Emo199.gif../images/Emo133.gif

דד רוז אומשוכזה?

marinaaa

New member
לאXD../images/Emo110.gif

זאת SERVI נדמה לי עם החתול השחור בצד, היא גם הייתה נמו:]

Mrs Puff

New member
אופס ../images/Emo12.gif ../images/Emo199.gif../images/Emo133.gif

גומן.. זו לא אשמתי.. זה הסניליות