שירשור מעניין שקשור לשינויים שאטסי עשו בדף

efiwarsh

New member
שירשור מעניין שקשור לשינויים שאטסי עשו בדף

הפרופיל של החנות.

glassarah

New member
באמת מעניין

אני מוכרחה להודות שאני שוקלת בכובד-ראש להצטרף לאלה שמוחקים את כל האוצרות שלהם. כי האמת היא שאין לי אינטרס שכל האוצרות יופיעו בפרופיל שלי, גם ככה מספיק קשה למכור בימים אלה גם בלי שאני מקדמת חנויות אחרות בתוך החנות שלי. הם מנסים להפוך את אטסי למין רשת חברתית, ואני לא חושבת שזה חכם מצידם - רשתות חברתיות יש לנו מספיק ואף אחד לא באמת נמצא באטסי בשביל להכיר חברים חדשים. זה חסר היגיון, זה כמו ללכת באיזור שיש בו הרבה מסעדות ולכל מסעדה יש תפריט בחוץ כדי שיהיה אפשר לראות מה הם מציעים - ובכל תפריט, יש דף של מנות מומלצות ממסעדות אחרות. אני צריכה לחשוב על זה קצת לפני שאני עושה שינויים דראסטיים, ובכל מקרה נראה לי שאחכה קצת כי כבר היו כמה שינויים שאנשים התרעמו עליהם ואז ביטלו אותם (כמו הסיפור הזה עם הפידבקים המעורבבים). אז נראה מה יהיה, אני מקווה שיהיה להם את השכל לתת לנו יותר שליטה על מה מופיע ולא מופיע בדף הפרופיל.

papalupa

New member
תודה על השיתוף מעניין מאוד

וחשוב עוד יותר מעורר מחשבה. שראיתי את השינוי דווקא מבחינה ויזואלית שמחתי כי זה הכניס קצת אוויר לתוך הדף של הפרופיל, אך הטענות שהבחורה מעלה שם בהחלט צריכות להילקח בחשבון לאור התחרות הגדולה שיש באטסי. שיתופי פעולה של האומנים באטסי כמובן מבורכים בעיני, אבל היא מעלה כמה נקודות חשובות שהולכות לאיבוד עקב השינוי.

למעלה