במקום לסטות נושא במקום אחר, בואו נדבר כאן על המפגש. אז ככה- באיזה מקום נוח לכם? לי אישית נוח בתחנה המרכזית החדשה בתל אביב, יש שם מקומות שלא עוברים אנשים, וזה גם מקום גדול, וקרוב לאוטובוסים, ככה יותר נוח בלי ללכת לאיבוד בתל אביב.
אוהבת תעיקשות שלך, ביחוד שיודעת שהעניין קשה לך. ג א ה ב ך !!! אני אישית לא אוהבת, לא קניונים ולא תחנות מרכזיות, נראה לי הומה.. אבל אם זה מה שיבחר.. אגיע, נסי לחשוב על עוד מקומות, אולי איזה בית קפה נינוח, שיהייה קרוב לתחנה המרכזית ולרכבת ... חוץ מזה איך שלומך היום?? כבר אמרתי גאה בך??? אני לא מצליחה לשלוח אייקונים אז ביחרי לך אחד כזה שהכי מעלה בך חיוך )
זה לא פורום חרדה חברתית. זה פורום להפרעות חרדה. לי למשל אין חרדה חברתית, לפחות לא כמו ברמות של הרוב פה. טיפה ביישנית, אבל כשאני מתרגלת זה עובר. לי יש הפרעות חרדה אחרות לגמרי.
וזה קורה לי הרבה בימים האחרונים.. עכשיו עוד בכלל בצום אני מרגישה שאני עומדת להתעלף... אני לא הכי אוהבת בתי קפה, כל שניה באים שואלים מה רוצים... אנשים עוברים ומסתכלים... בתחנה המרכזית יש מקומות ריקים זה מקום גדול! טוב נראה כבר מה הרוב רוצה... אם בכלל ירצה.. יש קיצורים לאייקונים, תפתחי את החלון של האייקונים ומה שכתוב לך מתחת לאייקון, זה הקיצו שאת יכולה לכתוב במקום ללחוץ על האייקון.
אם את חשה ברע, תניחי לצום, אפילו הדת מותירה זאת! מקווה שתרגישי טוב בקשר לאייקונים הם פשוט לא נפתחו אולי מחר זה יסתדר בקשר למפגש אם החברה יחליטו על מפגש אז נלך למקום שיהייה נוח לכולם