שירשור מפגש..

edlessme

New member
שירשור מפגש..

טוב... עוד מישהוא אחד רוצה להיתארגן למיפגש פורום שיערך בשוהם חוץ מציף ציף נימרודל לורה אל אף ו...משהוא דאסט?

edlessme

New member
יופיי...

אז.. אמממ.. אצלי ב12/4... בישוב ליד נתב"ג ששמו שוהם... מי שרוצה את הטלפון שלי להנחיות נא לפנות אליי במסר.. יש בעיקרון כל שעה עגולה מונית שרות מהתחנה המרכזית בת"א לשוהם...

weird dust

New member
שאלה

למיטב ידיעתי זה חג יש רכבות באותו יום? התחנת רכבות נימצאת באזור שאפשר לתפוס מונית?

edlessme

New member
לא יודע אם יש רכבות..

אבל יש אוטובוסים.. ומוניות שרות...

LauraLF

New member
חברה שלי גם רוצה להגיע

היא קוראת בפורום בעקביות אבל המחשב שלה דפוק לכן היא לא כותבת... היא יכולה?

edlessme

New member
צצה לה בעיה קטנה...

ה12... מסתבר.. זה חג שני.. מה שאומר שאין מוניות שרות לשוהם.. מה שאומר שאתם צריכים לארגן איזשהיא דרך להגיע לכאן ביחד לי יש אוטו ככה שאני אוכל לאסוף את כולם.. נגיד..מת"א? אבל הבעיה היא שמה ש-ז-ה אומר.. זה שעדיין אתם תצטרכו להגיע איכשהוא לת"א... אז יש שתי אפשרויות... שאני אאסוף את כולם מת"א או תחנת ריכוז אחרת (בואו נשכח לרגע מזה שאנחנו 6..) או שאפשר לבטל את זה... כי אני לא חושב שלהעביר את זה למחר יהיה כל כך אפשרי...

נימרודל

New member
טוב...

אני בכל מקרה יכולה להגיע לשוהם... השאלה היא, 1)האם יש עוד מישהו שיכול להגיע בכוחות עצמו לשוהם? 2)אולי... (אם אף אחד לא יכול) להגיע לפארק הירקון, שמישהו יביא טייפ ודיסקים ונעשה את זה בחוץ...כי המזג אוויר טוב... או אולי בקניון איילון, או עזריאלי, או... מן משהו כזה. כי עכשיו ההורים שלי מתחילים להתקרצץ לי על הוריד...

weird dust

New member
לי יש בעיות הגעה

ואני מצטער שלא ראיתי את ההודעות ליפני אני בכל זאת לא כל היום מול המחשב. אני גר בצפון (אזור חיפה והקריות) ואין אוטובוסים או רכבות ליפני השעה 4 וקצת ככה שתהיה לי בעיה בחג שני להגיע לתל אביב והסביבה.

edlessme

New member
עוד מכה ניצחת למיפגש...

ההורים שלי,שהיו אמורים לחזור לארץ ב13.. התקשרו לפני חמש דקות להודיע שהם ב-א-ר-ץ.. ושנימאס להם מסיני... אז בגלל זה בכלללל אין אפשרות לקיים את המפגש אצלי... אז.. אני מניח שאנחנו יכולים לשכוח מזה... אלא אם כן בא לכם להיתארגן לאיזה מפגש בחיק הטבע או משו..

חבל, אבל

אפשר לחשוב גם על מועד אחר. יש לי כמה קלטות וידאו שוודאי יעניינו אותכם.

weird dust

New member
איזה קלטות?

ולי יש את החומה בהופעה חייה מ91 בברלין כשהיו כל מיני מפורסמים וכשהביאו מסוק אמיתי לחלק של השיר הבעיה היא שזה מ91 וזה קצת ניצפה יותר מידי ככה שזה כבר באיכות לא טובה

אז ככה..

חוץ מחלק מ-Pulse ועוד כמה קליפים משנות השמונים והתשעים, יש לי את התכנית של ה-BBC על סיד, שהוקרנה במחוזותינו, וקלטת וידאו עם קטעים מתחילת דרכם - כל הקטעים שצולמו ל-KQED בשנת 1970 - Cymbaline, Green is the Colour, Careful with the Axe, Atom Heart Mother, Grantchester Meadows, כמה מהקליפים מסוף שנות השישים (The Scarecrow, Apples and Oranges ועוד), קטעים שצולמו בהופעות בתחילת שנות השבעים, פרומו לסרט "החומה" ושלושה מהקליפים שצולמו ל-TFC. סה"כ קלטת באורך כשעתיים.

למעלה