שירשור נוסף.. :)

queen man

New member
שירשור נוסף.. :)

למה לדעתך השי הכי ? עצוב שמח עוצמתי טיפש מצחיק גרוע טוב

queen man

New member
ומה**

לעזעזל כמה שיגאות..... אני כותב כתב עיוור מהר אז זה מה שיוצא

queen man

New member
שלי..

עצוב/ Too Much Love Will Kill You שמח / dont stop me now עוצמתי/ Friends Will Be Friends טיפש / Under Pressure מצחיק/ crazy little thing called love גרוע/ In the lap of the Gods טוב / bohemian rhapsody

michalQ

New member
איך אתה יכול להגיד ש in the lap of

the gods גרוע?! איך?! זה שיר מעולה!!

queen man

New member
ואי ואי ואי... פשלהה

זה לא השיר שחשבתי זה שיר ענק סורי חב'רה השיר הכי גרוע אז ברצלונה

queen man

New member
אני יודע..

זה המסולו של פרדי .. אבל אני מתיחס לזה .. שאני מתכוון השירים אז זה כל השירים שלהם גם הסולים

michalQ

New member
איך אתה יכול להגיד שברצלונה

זה שיר גרוע? מה נסגר איתך בנאדם?

michalQ

New member
זה לא היה ברצינות, ולא אמרתי את

זה כדי להתקיף. אני אישית אוהבת אותם ולדעתי הם שירים טובים בגלל זה התפלאתי.

rainbow 1974

New member
אני

עצוב-no-one but you שמח-don't stop me now עוצמתי-bohemian rhapsody טיפש-mustapha מצחיק-mustapha גרוע-mustapha טוב-ogre battle

michalQ

New member
mine...

עצוב-show must go on שמח- dont stop me now עוצמתי-יש הרבה אבל נראה לי שshow must go on טיפש- delilah מצחיק- mustapha גרוע- danser טוב- bohemian rhapsody

gihona

New member
שירים

עצוב: show must go on שמח: Seaside Rendezvous עוצמתי: Death ON Two Legs טיפשי: My Baby Does Me (מתוך: The Miracle) מצחיק: Delilah גרוע: Man On A Prowl (מתוך The Works) טוב: יש כל כך הרבה... אבל בוא נאמר לצורך העניין - Bo Rap, The Millionaire Waltz, The March Of The Black Queen, שיט, באמת יש עוד כל כך הרבה...

WhiteQueen

New member
מחשב מפגר....../images/Emo168.gif

שמח: דונט סטופ מי נאו עוצמתי: אלו ימי חיינו טיפש: אמממ פלאש? מצחיק: מאהב טוב מהאופנה הישנה גרוע: כל הוט ספייס. טוב: יש יותר מדי כאלה

bazmaster

New member
/////

עצוב-TO MUCH LOVE WILL KILL YOU שמח-DONT STOP ME NOW עוצמתי-SHOW MUST GO ON טיפש-מוסטפא מצחיק-פאט בוטום גירלז גרוע-לא בטוח... טוב-השיר הכי טוב?? I WANT IT ALL

למעלה