שירשור ניצנים !

• פותח הנושא dsol
  • פורסם בתאריך

dsol

New member
שירשור ניצנים !

בלעעעעע היה פשוט חרא הופעה שלא תבינו לא נכון אהבתי כל רגע אבל התאכזבתי קשות מזה שהם שקו 7 שירים והופיעו 40 דקות גלל שיהיודים היו צריכים להופיע 2 וחצי שעות (במקום שעה וחצי) אז קיצרו את ההופעה של שייגעצ בכמעט חצי ! חח בשייגעצ הגעתי מאצע לשורה ראשונה על הגדר ! בפוגו של נורית העפתי את כולם הצידה ועברתי על ההתחלה ! אינפקציה היו פשוט גדולים ! מקווה שראו אותי בטלויזיה
וסינרגיה
(לחבק אותך...המבינה תבין) היה פשוט מדהים ! וגם כאן שוב הייתי בהתחלה חחח למרות שאין הרבה אפשרויות במופע לילה זה מקום קטן אבל נדחפתי לשורה הראשונה

אני סתם נהנה להיות שם

הכפר זה מקום מגניב לגמרי, כשאתה שם לא אכפת לך מה קורה מחוצה לה...היה ממש כיף, בהתחלה ברכבת ראיתי את שטיץ וחזי....וזה...היה אינפקציה שהם נתנו בראש באמת, ואז שייגעצ
איכזבו קצת עם 7 שירים במקום פלייליסט מובטח ע"י יובל של 10 לפחות, ביהודים אני ורז הלכנו לנו למתחם של הוט לישון, אפילו עם פוף על הראש שמעתי אותם גר!!!!......אחרי זה סינרגיה נתנו הופעה מצויינת, אז את מי ראיתי: עידן(פעם שניה ביומיים) טובּי(דווקא) (כנ"ל) דני (כנ"ל) הדר חזי הכוסית שטיץ נדבדב...שלא שם לב אלינו
עדי נופר כמובן גרררררר ולויודע מי עוד עוד כמה קטעים: כשהגעתי היום אני קולט מהים באים חברי שייגעצ נכנסים מתחת למקלחות האלה שם, חחח איזה משעשע זה היה חחחח בסוף יובל עושה "אני הולך על זה" ונכנס פנימה, הבנאדם הזה כזה ביישן מסומם, דיברתי איתו על הפורום הוא מתחמק לי, אנשים חוזרים לדף ועט חחחחח טמבל והם גם היו בהופעה של אינפקציה הוא נראה כ"כ לא אמיתי היובל הזה כ"כ שיכור/מסומם
ובשייגעצ עמדנו רוב הפורום ביחד ועיצבנו את המעריצים של היהודים וזה...
והיה מוי כיף, חוץ מהיהודים

invAsion

New member
זה לא נכון! ../images/Emo103.gif

הייתי הרבה בהתחלה עם חזי.. ואחר כך הרבה עם דניאל.. ואז שוב ישבתי עם חזי והחברים שלו לפני ההופעה.. והיום בבוקר ראיתי את עידן ברכבת, ולמרות שצעקתי ממש חזק "עידן! עידן!" הוא התעלם
אז עידן..

פרקשון

New member
../images/Emo2.gif

יא חכם תתקשר אולי? אני כל הזמן הרגשתי שאני מדמיין שקוראים לי הייתי ממש ממש הפוך וחברים שלי מדברים איתי ואני לא מבין מה הם אומרים מרוב שאני עייף שנה הבאה

horse girl1

New member
איך אתם כותבים בשעות כאלה?../images/Emo79.gif

~אני ערה בגלל הגנננים הבני אלף
~

ווייייייי אני חייבת להגיד לךךךךךךך

אמא בן אתה הדבר הכי חמוד בעולם!!!!!!!! אתה בכלל לא מבין כמה..

ראיתי את בן דוד ועידן...

וזה הכי הספיק לי בעולם :) וקיבלתי את הדובי והמכתב הכי יפה וחמוד בעולם..
(עידן אפילו ישנתי איתו היום בלילה!)

invAsion

New member
גם נכון. ../images/Emo103.gif

בעוד ארון אחד כבר ממש רציתי שהם יסיימו.. פשוט כל כך כאבו לי הרגליים שלא יכולתי לעמוד יותר.. ועכשיו אני חולה בגלל כל המים שהשפריצו שם

המים? הם די הצילו, המים. =]

אני בשלב מסויים פשוט הלכתי לשבת על החול, וכשהיה את עידן האלוהים חזרתי :p אבל היה ממש טוב =]

GalushGalush

New member
../images/Emo27.gifואותי לא ראית?../images/Emo10.gif

נעלבתי. ממש אינלי כוח לעשות סיכום, אני אכתוב מחר בבלוג...
אני רק חייבת לציין שהיה פשוט מטורףףףףףףףףףףףףףףףףף נהנתי מכל רגע [אולי חוץ מה9- שעות בחוף בבוקר, לא הייתה לי ברירה אחרת, אבל רוב הזמן גם שם היה כיף] והיה כיף לראות את כולם וההופעות היו מדהימות.. ורועי גפן[
] היה מדהים וציקי כלכך חמוווווד וההופעה של היהודים הייתה מעולה לגמרי.. אבל אביב...אביב פשוט פאקינג מלך
הוא שר שירים כלכך יפים, כאלה שהוא לא שר בד"כ..סינרגיה שולטים, אינפקציה חמודים, מוניקה מעולים..[אחותי קנתה לי ת'דיסק של פיטררררר, אני אוהבת אותה
] טוב, זה היה ממש בקצרה.. אע..ועוד מש'ו.. מממ... קיבלתי פאקינג 91 בבגרות במתמטיקה.. אבל מגן 55 אז הסופי 73.. אבל, הי! זה מעולההה!! הייתי בטוחה שאני נכשלת..מחר אני עושה מועד ב', תאחלו לי בהצלחה.. אוהבת !

GalushGalush

New member
../images/Emo27.gifאיך שכחתי?

שייגעצ כלכך חמודים..אבל הם איכזבו עם ההופעה הקצרה.. אבל הם שרו את "אלוף בלפשל"
אז בסדר.

GalushGalush

New member
../images/Emo27.gifתודה בובה..

גמאת ממש ממש חמודה.. באמת חבל שלא נשארתי..ממש רציתי אבל אורי, חברה שלי קצת התביישה וגם רצינו לחפש את שייגעצ [לא שהם יותר חשובים מכם].. אבל אני ממש מקווה שיהיה מפגש.. אני כלכך אוהבת אתכם, אנשים

invAsion

New member
עזוב, ../images/Emo103.gif

ההופעה של היהודים הייתה מדהימה. אין מילים. אפשר היה לתת לשייגעצ עוד 2-3 שירים, אבל לא יותר... נגיד.. אין לי אוויר.. דווקא כשרצית.. לב מפלסטיק.. כאלה
אבל היהודים

למעלה