שירשור ניצנים !

• פותח הנושא dsol
  • פורסם בתאריך
בלעעע

שייגעצ-חרא הופעה. היהודים-לאדעת אם חרא הופעה,אבל אני ממש סבלתי להיות שמה. אינפקציה-גררררר
היה ממש טוב. סינרגיה-עמדתי די רחוק אבל זמזמתי ת'שירים..היה נחמד
להגיד שנהניתי? אי אפשר...בלע. לא יודעת. כ"כ סבלתי ביהודים,כמה דחיפות,איזה אנשים. הרגשתי שאני מתה. וכי אני נמוכה לא ראיתי כלום
לא היה לי מקום לזוז וכל מה שהייתי צריכה לעשות במשך השעתיים האלה לדאוג שאני אשאר בחיים. בקיצור,אני לא ממש בטוחה שאני רוצה לבוא שנה הבאה,זה ממש מיותר. יש כ"כ הרבה אנשים.. מתה מעייפות. סתם משעמם לי ואני לא הולכת לישון.

רוקר10

New member
שמח לראות שאנשים נהנו!!!

והיהודים ממש גדולים!!! אני מת על שייגעצ והיהודים... אחותי אמרה לי שהיה ממש גדול... אז כנראה שהיא לע עבדה עלי... הפעם...

s h e e p i t

New member
נמ

אינפקציה - פיספסתי שייגעצ - היה קצר מדי =\ יהודים - היה טוב וארוך סינרגיה -... היה יכול להיות יותר טוב.

שטיצה

New member
סיכוםהופעה.

יצאנו מתחנת רכבת מרכז ב3 בערך
. ברכבת פגשנו את בן, שהסתכל עליי ולא קלט שזו אני(?) עד שבעטתי לו ברגל. במהלך השהות בכפר התמלאתי חול בכמעט כל מקום אפשרי]]; כשהגענו והכל, פגשנו את טובי ועידן (וכמובן גם את בן שהוביל אותנו אליהם). בזמן ההופעה של איפקציה ישבנו על החוף כמה אנשים, ככה ששמעתי את אינפקציה מרחוק, היה נורא נחמד.. קצת אחרי ההופעה שלהם, נדב ואני הלכנו לעשות סיבוב ואחרי דיהרבהזמן, קלטתי ששכחתי את התיק על החוף וכמובן שלא הצלחנו לתפוס את הזי D: לבסוף מצאתי את התיק, כלום לא נגנב
. התאכזבתי מההופעה ששייגעצ נתנו, לא נהנתי במיוחד כשהם היו על הבמה היהודים היו מעולים
תוםשלייי
@#$%^ בסינרגיה לא ממש הייתי בגלל.. טוב, בגלל שאיכס. אבל שמעתי איזה שיר בסוף שהיה דווקא נחמד. כשיצאנו מהכפר, היה סיבוך מעיק בהסעה לרכבת]; אבל לאנורא! בסוף הגעתי הביתה בשלום, מבלי להרדם באף מקום >< ועוד מעט עברי. ^^

פרקשון

New member
איפה מתחילים?

היה בן זונה יום שני הגענו אחה"צ בערך פגשנו קצת אנשים היינו בהופעה של מוניקה סקס שהיתה ממש טובה
ועל כל שאר ההופעות ויתרנו ואז כל הלילה לא זוכר מה עשינו בבוקר הלכנו לחוף ליד והלכנו לישון כמו בדואים אבל בעצם לא הלכנו לישון והפרענו לכל החוף כשצעקנו שאנחנו הומואים או שהתחלנו עם בני מיננו...או שהצקנו לזקנים... ואז ישנו איזה שעה...על החול ביום שני פגשתי את... טובי (שהצטרפה אלינו
) דודי נופר נמש בן גלי מיטל meytalll ואני בטוח שכחתי מישהו אז לא נורא ביום שלישי אינפקציה באו כל כך נהנתי בהופעה שלהם ניר טרטר
והשומר הרביץ לכולם :) וגם לי :) ואחרי זה בהופעה של שייגעצ הלך לי הקול ניסיתי להשמע חזק יותר מהמיקרופון בהופעה של היהודים הלכתי לאכול כבר כי הם מעצבנים קצת ואז חלק מההופעה ישבתי לדבר עם מישהי חמודה :) (שמה שמור במערכת
) טוב את מי ראיתי? טובי בן דודי נופר נדב
דניאל חזי וכנראה שוב שכחתי מישהו אני גמור ואין לי גרון אה כן שכחתי משהו נופר אני אוהב אותך

פרקשון

New member
שיחה שלי עם נדב

התקשרתי אליו ואין לו את המספר שלי אני: נדב? נדב: כן מי זה? אני: עידן נדב: איזה עידן אני: עידן עם לב נדב: אהההה בחיי פורום של הומואים (לא אמרתי שזה רע) אה כן ונדב כשחיבקתי אותך לא עשיתי את זה ממשיכה כלשהי אל תעלב

invAsion

New member
חחח, לא נעלבתי. :) ../images/Emo103.gif

זה פשוט היה קצת מפתיע, זה הכל. אין לי בעיה לחבק בנים

פרקשון

New member
האמת שלי יש בעיה

ואין לי מושג למה עשיתי את זה אני חושב שרציתי להפחיד אותך אבל זה לא הלך

עידן? מהמהמה?!

עם מי ישבת ביהודים יא חתיכת בוגד
דנדוש אני כלכך אוהבת אותך!!!!!!!!! היה לי איתך הכי כיף וכלכך רציתי להישאר איתך..

פרקשון

New member
כן איזה אחת...

נראה לי את מכירה אותה היא מזה נחמדה ובא לי לשבת לדבר איתה שוב היא גם מזה יפה אנחנו עוד נתראה אם תרצי או לא תרצי
אוהב אותך

בצה17

New member
|מקנאת בכם|../images/Emo10.gif

זונעותתת :<<<<< אוף העיקר שנהתם
הפסדתם כמה ראיונות הורסים מצחוק בטלויזיה- כפי שידוע ציקי החליט להפוך את שייגעצ לחניכים שלו חח אז הוא ראיין אותם לפני שעלו לשיר והוא שאל כזה את יובל אם לא מצא לו כבר איזו "מנושית לגיטימית" מכל המעריצות שלו חח והוא שאל אותן איפה הוא חותם להן ויובל אמר לו כזה "לא על נייר" בטחח חח וגם הוא שאל אותו מה פשר המנדלסון ויובל הסביר לו שזה מאבותיו הגרמנים בעצם ומנדל זה בעצם צמיג.. חחח בקיצר היה משעשע ושידרו לנו שיר וחצי מההופעה.. וגם קלטתי איזה פרצוף או 2 מוכרים בטלויזיה חיח איזה כיף לכםם כל כך רציתי להיות שמהה חח גם ציקי סיפר לי ולאורטל אתמול בצ'אט אחרי שהוא חזר מניצנים שהוא היה אמור לראיין היום את עיברי והוא לא רוצה כי הוא מפחד שציקי יתחיל לצחוק עליו חחחח

למעלה