שירשור ניצנים !

• פותח הנושא dsol
  • פורסם בתאריך
היה מדהים

נפגשתי עם חברה ששמרה מקום בשורה השנייה וחיכינו שהמופע יתחיל. היו שןאנשימ חביבים.טוב, חביבים חביבים עד שקמנו, והם היו די נוראיים. שרתי עם שייגעצ את כל השירים (טוב נו, את כולם חוץ מהשיר מהדיסק השלישי) ונהנתי והיה גם פוגו והכניסו לי המון מרפקים לבטן, אמאשלהם ;[. יובל: מי שבעצם שולט פה בהכל זה מצלך הכפר שהוא בעצם ילד מעפן שגר בבקתת עץ ויש לו המון אוכל ופליסטיישן. הוא הזמין אותי לשחק איתו שם - *צורח* קרעתי לו את התחת! הקהל: *צורח* הקהל (מהצד שלי): "שיקוווווווווווווווווווווו כשאתה מזיז ת'יירכים בעיניים שלי עומדות דמעות מהתרגשות כמה התרגשות בתוך ליבי הקט" |זיופים| שיקו: *עושה כן עם היד שלו ומחייך* הקהל (ואני בפרט): *נמס* רשימת השירים שהיו (לא לפי הסדר
) השירים ששייגעצ שרו:
משקאות חריפים
אבא עורך דין
קשה לי לחשוב
פקיד אפרורי [?]
ערוץ הילדים
פרח נתתי לנורית
ניו-יורק רפיח בעברי היה אפילו עוד יותר מאמם, כי פגשתי אתכם ;[ שטיצונת אני אוהבת אותך הכי בעולם
חזי את שקסי

L i l A L o

New member
שלום../images/Emo2.gif

המ. היה טוב. האמת שיותר נהנתי מהקטע של הכפר, ולא ממהופעות:X אבל גם ההופעות היו אחלה. שייגעצ היה קצר מידי. ולא היה לי כח להכנס לכל האנשים אז סתם עמדתי מאחורה עם חברותי ורקדנו לנו בכיף:] אבל הם היו פיקחים מידי. הם יותר נחמדים שהם שיכורים:] היהודים- נמ. אז ככה, אני חייבת להודות שהם נתנו הופעה טובה למרות שאני לא אוהבת אותם ובקושי מכירה שירים. אני מניחה שאם הייתי מכירה שירים שלהם, הייתי נהנת יותר, אבל מילא. לא נהנתי
אינפקציה שמעתי מרחוק והיה טוב.. וככה גם סינרגיה:] אתמול הייתי בעברי. היה כל כך טוב
גם תערובת אסקוט היו מצוינים. ירמי
מטרופולין לא משו. ושרון הולצמן היה מקסים:] האוטובוסים והרכבות היה דברים מצחיקים. יש כל כך אנשים קרועים בעולם. נמ.

L i l A L o

New member
כי כי ..

ראיתי אותו בצ'אי שופ, ואז הוא ישב עם אנשים.. אז באתי אליו, וביקשתי ממנו בנחמדות את הקסדה שלו ואז הוא רק הסתובב ואמר לי בקול המפחיד שלו "אין מצב
". וחזר לדבר איתם. מאז אני לא אוהבת אותו יותר

L i l A L o

New member
כן, כי לא הייתי פה../images/Emo3.gif

אני רק מידי פעם חוזרת לבקר. נמ. נחמד שזוכרים אותי עוד

למעלה