שירשור ניצנים !

• פותח הנושא dsol
  • פורסם בתאריך

פרקשון

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif

לא נורא שחיכינו לך בינתיים אני וחברים שלי הלכנו קרבות מי צועק יותר חזק ועוד אני צרוד כמו קוף אמריקאי צהוב בקטנה הרווחנו עוד כמה דקות איתך
טובי היא הומווווווו

Hezi The One

New member
היה פשוט מדהים אוקי!@%?@#

הייתי יומיים (היהודים ועברי לידר) ממש ממש ממש נהנתי ההופעה של שייגעצ הייתה חביבה לא יותר. XD בפקיד אפרורי אני וידידה שלנו צרחנו את השיר וכזה אנשים מסתכלים עלינו בכזה "איך לעזאזל אתם יודעים את המילים23?%^#$" אה כן,ההופעה של היהודים הייתה ממש מעולההההההההההההההההההההההה (סתם שתדעו) אגב כולם תבינו דבר אחד! ציקי אוהב אותי!!!! אותי ורק אותי!!!! הלכתי אליו ואמרתי לו שאני מפורום שייגעצ ומהקומונה שלו וזה,והוא מת עליייייייייייי,הוא אמר שאני לא יכול לגנוב לו את הקסדה ושהוא מצטער:( אוי,רן שונא אותיXD כזה הוא הלך עם המצלמות של ערוץ 24 והצבעתי עליו,אז כזה הוא אומר לי "אהבה זה כואב" אז עניתי לו "אני לא ממש אוהב אותך..." טוב המ וסינרגיה היו גם טובים מאוד וגם עברי ומטרופולין,טוב זהו

Hezi The One

New member
אה ואמ,דיברתי עם יובל בחוף

הוא היה בבמה צעירה במופע של אינפקציה לאיזה דקה,ואז הוא ברח מהמעריצים אז הצלחתי לתפוס אותו ואמרתי לו שהתקשרתי אליו לשאול אם הלהקה מתפרקת וזה,אז הוא אמר לי שהוא מצטער והוא חייב לזוז,ושהוא זוכר אותי,ושוב שהלהקה לא מתפרקתXD

Hezi The One

New member
נכון שכחתי אותך,אז הנה:

הפלתי את טובי והרבצתי לה והיא רדפה אחרי ולא הצליחה להפיל אותי:]

^%#$%$#@#$#@

אתה סנוב שתדע לך אממממ כן בגללך נכנס לי חול לתוך הפה ונפלתי אבל זה בגלל ששתיתי קצת לפני הייתי יכולה לגרום לך כאב$%#@ וסבל!!@!~!@#@!#$!@#$!@# גררררררררר$@ אבל תודה שחיבוק ממני זה הכי כיף בעולם [טוב נו, אחרי רורי]

Hezi The One

New member
אני לא סנוב$#^#$^

יא קקה את אמרת לי שאת לא אוהבת אותי,חוץ מזה רצית ללכת איתי מכות@#%^@#^

Maytallll

New member
אני חושבת שראיתי את המחזה הזה

ראיתי אותך לא מעט
אחד מהפעמים זה שרצת אחרי מישהו...

dsol

New member
יכול להיות שזה היה אחרי

אחרי שהצעתי לה משהו (לדעתי הצעה מאוד טובה) שכלול בו סרט כתום !

ManRed

New member
חבל שהצלחת לברוח

כי אחר כך היא הסכימה להצעה אבל עם סרט כחול..

האלו!

אם אתם צריכים מפיק לסרט בקשו את אסאפיס, הוא עושה סרטי פורנו באמת...הוא אמר בראיון עם טולייצ אם אני לא טועה...

invAsion

New member
../images/Emo99.gif ../images/Emo103.gif

אמן, עוד מעט, לעוף, הזמן שלך, עכשיו את, פעמון מלחמה, Oh lord
כל כך הרבה איכות בכל כך מעט זמן..

עכשיו אני יודע מה אתה!!!!!!!!

אתה לא כוסית! אתה פשוט פאצקה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! היה ענק אוקייי כאילוווווווו!!!!!!!!111 אני דמינתי את זה בקול שלך...בכזה מתלהב נקרעתי

למעלה