ג'וליאן מקמהון אני לא יכולה הוא כזה חתיך!!!! שהוא הוריד את החוצה..אוייי
L limilim1 New member 16/6/05 #1 ג'וליאן מקמהון אני לא יכולה הוא כזה חתיך!!!! שהוא הוריד את החוצה..אוייי
H hadar 6 New member 16/6/05 #2 אמממ.... אני כל כך מסכימה איתך.... אלוהים הוא נראה טוב עם תחתונים!!! אני לא מנהלת פה או משו אבל פעם הבאה עדיף לנצל"ש.....
אמממ.... אני כל כך מסכימה איתך.... אלוהים הוא נראה טוב עם תחתונים!!! אני לא מנהלת פה או משו אבל פעם הבאה עדיף לנצל"ש.....
R Rachel47 New member 16/6/05 #5 הוא מדהיייייייייים../images/Emo70.gif ../images/Emo15.gif אבל למה לפתוח הודעה חדשה
R Rachel47 New member 16/6/05 #6 שירשור סגידה לג'וליאן מקמהון ../images/Emo178.gif פשוט הנחתי שאם תוציאו הכל פה לא תפתחו כל הזמן שירשורים כמו "איזה חתיך הוא ...איזה מאמם" וכאלה... אז יאללה...תתחילו להזיל ריר...בשביל זה אנחנו פה...
שירשור סגידה לג'וליאן מקמהון ../images/Emo178.gif פשוט הנחתי שאם תוציאו הכל פה לא תפתחו כל הזמן שירשורים כמו "איזה חתיך הוא ...איזה מאמם" וכאלה... אז יאללה...תתחילו להזיל ריר...בשביל זה אנחנו פה...
H hadar 6 New member 16/6/05 #10 אני.... הזלתי יותר מדי ריר על ג'וליאן לאחרונה.... אני יפנה מקום לשאר הבנות פה !
S SMG New member 16/6/05 #14 ../images/Emo45.gif שלום אני מורן... חדשה פה.. אם ל הבנתם אני פשוט חייבת לציין שזאת אחת הסדרות הטובות ביותר שראיתי.. היא פשוט מעולה וסוחפת.. נקפוץ לבקר
../images/Emo45.gif שלום אני מורן... חדשה פה.. אם ל הבנתם אני פשוט חייבת לציין שזאת אחת הסדרות הטובות ביותר שראיתי.. היא פשוט מעולה וסוחפת.. נקפוץ לבקר
R Rachel47 New member 16/6/05 #19 ברוכה הבאה מותק ../images/Emo15.gif השתלבות נעימה וזאת אכן אחת הסדרות הטובות