שירשור סגידה

קורל 18

New member
גיים בויז

אין על הגיים בויז עם הכי להקה מה אתם מבליבלים במוח טוב מי שרוצה יש לי תקליף שלהם אז כחו תאיסי שלי המיספר הוא : 311435475 כנסו זה שווה לכם מפתיחה לכם ביי קורל

sarit211

New member
גיים בויז השווים

אתם שווים, במיוחד אושרי הכוסון המהמם, אני מתה עליך

אדם דחוףף תקרא את זה!!!../images/Emo92.gif

לאדם היקר!! שמי שירה ואני מחולון בת 14.. אני מעריצה אותך מאוד מאוד ואני חושבת שלא הערצתי אפחד כמו שאני מעריצה אותך אני אוהבת שאתה שר אני אוהבת את השירים שלכם אתה בעייני מ-וש-ל-ם!!! ואפילו כתבתי באמצע השיעור המון עלייך על כל המחברות שלי ויש לי המון תמונות שלך ושל להקתך..!! אז עם אתה רואה את ההודעה הזאת אני מתחננת לפנייך שתגיב כי זה מאוד ישמח אותי לקבל תגובה ממך ואפילו תגשים לי תחלום שלי..!!! אוהבת המעריצה שלך ששרופה עלייך!!

כנסי קורל...

את מוזמנת לקרוא עד הסוף, ואני אומרת מראש, אני לא באה לריב: השגיאות כתיב בכוונה? דבר שני, לכולם, או לרוב, פה יש את הקליפ אנחנו מעלים אותו לפורום-יש לו קישור. מי מבלבל ת'מוח?אמרנו שהגיים בויז לא להקה טובה???(חס וחלילהה, טפו טפו טפו, שלא נדע מצרות) ולא הבנתי עוד משו, את מצטרפת לפורום שלנו? ואחרון חביב: ל-מ-ה -ל-א ל-נ-צ-ל-"-ש-?-?-?

sHiRa De LoCa

New member
יאאא

גם לי קוראים שירה וגמאני מעריצה את אדם המושלםםם! כנראה שכול השירות מתות על אדם,הא? ואני בת 14 וחצי .. קרובות בגיל :)

לבר

אולי תפסיקי את לחשבו שיש לי בעיה עם הומואים ורק שתידעי לך שיש לי ידיד הומו אז איך את רוצה שיהיה לי בעיה עם הוא כמו אח שלי אז מה את רוצה שאני יגיד לו שיש לי בעיה עם זה שהוא הומו ואני יגיד לו שאני לא רוצה להיות ידידה שלו רק בגלל זה יש לך טעות ואני רוצה להגיד לך שנפגעתי ממך!!!!

לירז 8492

New member
מתוקות שלי..

אדמ'וש גר קרוב אליי בישוב שלי, וכל הזמן בטקסים של הישוב הוא היה מופיע גם בזמן שירותו הצבאיתת ורק עכשיו הוא התגלה, רואים לא צריך את כל הכוכב נולד וכל זה בשביל להתפרסם.. אפשר להתחיל מהופעות קטנות בישוב שלך ולאט לאט יגלו אותך!! יאיי איזה כיף?!?

למעלה