שירשור סולחה בין המעריצים

ליran

New member
שירשור סולחה בין המעריצים

אז ככה כל המעריצים של דולסה שמים תמונה של אנהי ואורים מילה טובה שהם חושבים עלייה וכל המעריצים של אנהי שמים תמונה של דולסה ואומרים מילה טובה שהם חושבים עלייה כל אחד אומר את מי הוא מעריץ ואז אומר את המילה הטובה על השני אני מעריץ את דולסה והנה תמונה של אנהי שיצאה פה יפה מאוד ומתוקה

חחח אז ככה:

אני מעריצה את שתיהן וקצת יותר את דולסה ואין לי שום דבר רע נגד אנהי .. להפך.. ובתמונה הזאת ובעוד הרבה היא פשוט מדהימה!!!!!! היא בלי שחור והיא נראית בובה אמיתית!

סוכריה16

New member
חח מצחיקול!

אוקיי נו אז כולם יודעים שאני חושבת שדולסה כוסיתף יש לה גוף משגעף ופנים מיוחדות! היא מ=ה=מ=מ=ת! וחוץ מזה היא שקטה וחמודה כזו, ופונצ'ו אוהב אותה! אז
גם אני! התמונה שלה שאנ יהכי אוהבת (שנייה מחפשת*) יש פשוט מלא מלא! זו, כי זו נוסטלגיה בשבילי! בגלל שראיתי אותה פה התחלתי לראות 406 ואמרתי לכולם שיש שם שחקנית מהממת ושהם פשוט חייבים לראות! מקווה שכולכם תשתפו פעולה!

meytula

New member
רעיון מצויין על זה בדיוק דיברנו

אז ככה אני מעריצה את דולסה והנה תמונה של אנהי שהיא יצאה פה מדהימה

sapir1000

New member
הינה-->

חח אני אוהבת את שתיהן!:) עכשיו התחלתי לאוהב קצת יותר את אנהי... אבל בסידרה אני אוהבת קצת יותר של דולסה...

legalyblond

New member
טוב אז ככה..

אני מעריצה של אנהי אבל דולסה גם חמודה מאוד ויפה וזאת תמונה ממש יפה שלה

00rr

New member
הנה תמונה

אני מעריצה את דולסה המאמי של וזאת תמונה יפה מאוד של אנהי

blondi rebelde

New member
אוקיי

האמת אני לא מבינה מה כולם פה רבו על מי יותר יפה אבל שיהיה.. אני אוהבת יותר את אנהי והנה תמונה של דולסה לדעתי היא פשוט מושלמת פה

DinaLiza13

New member
אני מעריצה של...

אנהי שהיא חמודה אבל גם אוהבת את דולסה! לדעתי בתמונה היא יצאה ממש יפה!

Dulce Maria13

New member
אוף שכחתי לכתוב

שהיא יפה! אבל אני מעריצה קצת יותר את דולסה אבל אנהי אני גם בעריצה אבל קצת פחות

eveligne406

New member
האמףףף...

אני מעריצה אובססיבית של אנהי..ולא כל כך אוהבת את דולסה..אבל רק כדי שלא תשנאו אותי..חחח... סתם..בשביל שלום עולמיי!!! טאטאדםםםם!!!! וורלד פייססס משהו טוב על דולסההה.... אמאמאמאממממ.... היא חמודה... ועדינה... ו... היא יודעת לשחק... ו... יש לה טעם טוב בבגדים...ו...זהו..אוסאה...חח...מה כבר יש להגיד עליה? אבל אני עדיין מעריצה אובססיבית של אנהי ואני בחיים לא אפסיק להעריץ אותה שיהיה ברור

ג ב ש ו ש

New member
חחח מגניבב../images/Emo45.gif../images/Emo88.gif

אני מטורףףףף על שתייהן ומקווה שתפסיקו עם השטויות כי שתייהן מלכות
נסיכות
והכל.. והנה תמונה

DaRk LoLi

New member
רעיון טוב..

אני חולה על אנהי ואני חייבת לציין שדולסה מהממת בחתימה הזאת

למעלה