שירשור סוף שבוע

שירשור סוף שבוע

תספרו איך עבר השבוע מה עשיתם איך נהנתם דברים בקיצור מה שבא לכם תכתבו על השבוע שעבר והשבוע שיבוא..

MANY MEN

New member
הא שכחתי לומר לכם . . .

היום הינני בן 18 ! , אז מה ככה עבר עוד שבוע . .מריבות , צעקות , ואת הכל אני שורד היו גם כיופים עם חברים , וזהו בגדול

ליחנוש 1

New member
אממ איך עבר השבוע?

הוא עבר אחלה..
עשינו מלאאא צחוקים בביצפרר חחח קבלו: 1.)עשינו מלחמת מים והרטבנו את כול הביצפר.. 2.)הגענו לביצפר רק ב10 אז נכנסו מאיזה שער אחורי כדי שלא יגלו אותנו.. 3.)החבאנו למורה ת'יומן כדי שלא תגלה שלא הייתי בשעתיים הראשונות.. 4.)הדבקנו על הקיר דפים ורשמנו:חשד למצלמה..חחחחחחחחח
(אנחנו כמעט בטוחים שיש לנו מצלמה בכיתה חח) 5.)התקשרנו לעבוד על אנשים בטלפון.. חחח קיצרר היה לי שבוע קורעעעעע..

HeNoOsH

New member
היה אחלה שבוע :]

שבוע שלם בלי בצפר בראשון למדתי עם חברה אצלי..הרבה זמן היא לא הייתה פה..היה מצחיק :] אחרי זה הלכנו לחברה שעברה לגור לידי..ראינו ת'בית החדש.. בשני למדתי שוב עם אותה חברה. הכלבה שלי חזרה :]]] בשלישי היתה בגרות במתמטיקה שהלכה לי מעולהה...המשגיח היה יפה ככה שהבגרות היתה נחמדה ביותר חח..בין 2 השאלונים הסתובבתי בקניון עם חברות להעביר ת'זמן אתמול סתם נשארתי בבית כי בקושי לומדים היום למדתי כל היום לתנ"ך וככה גם מחר מחר בערב אני הולכת לחברה..ההורים שלה טסים לחו"ל אז היא הזמינה כמה חברות וידידים שבוע הבא אני מסיימת עם תנ"ך לתמידדדד...[חח למרות שנשאר תנך מוגבר לשנה הבאה אבל זה יותר קל] אממ זהו.. :]

שבוע חבלזי .

היתי בתחילת השבוע אצל שחר. אחרי זה היה צ`ט יפתי ושמעתי הרבה סעדו. והיה את מאני מאן שהעלה תמונות של כמה כישרונות. בקיצר אחלה שבוע.. שיהיה שבוע אחלה ו...זהו.

למעלה