שירשור סופ"ש!

שירשור סופ"ש!

שיר השבוע של ג'ף- שיר השבוע של אמן אחר- תמונת השבוע- חוויה מעניינת שקרתה השבוע- ציטוט השבוע- סרטון השבוע-

אני אתחיל!

שיר השבוע של ג'ף- Thousand Fold שיר השבוע של אמן אחר- Lorreta Lynn- DON'T COME HOME A DRINKIN'! תמונת השבוע- זאת ששרה שם בצד ימין,זאת ג'ני, אתם עוד תשמעו עליה. אלא אם כבר שמעתם עליה, אז כבר שמעתם עליה:p אה, השנייה זאת אני חח חוויה מעניינת שקרתה השבוע- חוויה שקרתה לפני שבוע דווקא! הייתי בפסטיבל סולם יעקב והיה כייף!!!!!!!! ציטוט השבוע- "לכי תתחתני עם בן דוד שלך!" "אל תפתו אותי!"
סרטון השבוע- הו, אני חושבת הלילה על כחול העיניים שלי... בהחלט... http://www.youtube.com/watch?v=_ed067cHdLk

yaelhr

New member
קצת באיחור ../images/Emo12.gif

שיר השבוע של ג'ף- want someone badly שיר השבוע של אמן אחר- ספייס גירלז - וואנאבי.
תמונת השבוע- חוויה מעניינת שקרתה השבוע- יש לי חבר חמוד. זאת חוויה מעניינת מספיק. ציטוט השבוע- אני אף פעם לא זוכרת! סרטון השבוע- פףף. לא יודעת

yaelhr

New member
הו לא!! תמונה אחרת!!

לגמרי תמונת השבוע.. מתוך הבגרות שלי בתיאטרון... מחכים לגודו :)

בת אלי91

New member
קצת באיחור

שיר השבוע של ג'ף- Dream Brother שיר השבוע של אמן אחר- האלבום הראשון של הקספרים תמונת השבוע- אין לי כוח להעלות חוויה מעניינת שקרתה השבוע- עומסס ציטוט השבוע- סרטון השבוע

כבר לא כל כך סופ"ש, אבל נניח...

שיר השבוע של ג'ף- אין משהו ספציפי שיר השבוע של אמן אחר- Pink Floyd - Bike תמונת השבוע- x חוויה מעניינת שקרתה השבוע- וואו אני כבר מזה לא זוכרת, לג בעומר אולי ציטוט השבוע- ערסים בצומת: "כנסי כנסי מותק, יש לי יומולדת" חחחחח סרטון השבוע- http://www.youtube.com/watch?v=Ll2kajMH2u0 חח יפנים מטורפים.. זה כ ל כ ך מצחיק

טוב נו...רק בשבילך נועה

שיר השבוע של ג'ף: Didos Lament (אלא מה) שיר השבוע של אמן אחר: Bjork & Anthony Johnson - The Dull Flame of Desire תמונת השבוע: לא נהרוס לכם את התיאבון אז נחסוך... חוויה מעניינית שקרתה לכם השבוע: כאבי גב שעוד יובילו אותי לכסא גלגלים זה מעניין? ציטוט השבוע: "הייתי שלוש פעמים מלך השערים ואני מקום שישי בכובשי כל הזמנים, אז איך אני יכול להיות מטומטם?" (אלון מזרחי, גאון הדור) סרטון השבוע: ג'וני קאש מבצע את HURT של NIN ונותן לשיר משמעות אחרת לגמרי. מצמרר.

למעלה