שירשור סופ"ש

שירשור סופ"ש

אני רוצה להודות לפרפרי אהבה שפתחה את פינת סופ"ש, פינה נפלאה להעלות בה את הדברים הקטנים כגדולים שקרו לנו במהלך השבוע וסופ"ש כמובן. אהבתי את שאלת השבוע, התוספת נחמדה – תודה

פרפרי אהבה לא תמשיך להוציא את הפינה, האם מישהו מוכן לקחת את הפינה על עצמו?

ולשאלת השבוע - איך אתם שומרים את התמונות שאתם מצלמים? מחשב, אלבום, ספרים ומדפסים, אולי סקרפ בוק? שתפו!!!

המשך סופ"ש נפלא ושבוע טוב ממני

שבוע עמוס כזה,

הרגשתי שאני רצה מדבר לדבר כל השבוע. גם בסופ"ש התווסף לי לשבת בבית גדל שעושה B&B והם רצו לצאת לאירוע, אז ישבתי שם בשישי בערב כמה שעות. דווקא זמן מעולה של זמן לעצמי. אין אירגוני בית וצרכים כאלה ואחרים של בני הבית. רק אני עם עצמי, עם הלפטופ שלי, עם הספר שלי - תענוג, ואפילו שילמו לי על זה

בראשון בערב הגשתי קפה ועוגה באיזה ארוע של פסטיבל תעופה שהיה פה. אספנו כסף לתיאטרון הילדים שלנו. היה נחמד לעבוד עם הבנות, לצאת מהשיגרה.

ולשאלת השבוע - אני מאוד אוהבת אלבומים, ובתקופה שהיו מפתחים תמונות, הייתי מסדר אלבומים יפייפיים שעד היום אנחנו מסתכלים בהם. עידן המצלמות הדיגיטליות פרץ לחיי ושינה את זה לגמרי. היום אני שומרת את התמונות בסיפריה לפי שנים, לפי תאריך הורדת התמונות. אין אלבומים יותר
הייתי רוצה לארגן ספרים מודפסים, אבל...

נחמנית

New member
סוף הקיץ זה זמן ארגון תמונות אצלנו

כל שנה אני עורכת ומדפיסה לוחות שנה משפחתיים עם תמונות של כל הנכדים. את התמונות אני מגבה על המחשב ומשם לשני כוננים ניידים של טרה. כלומר, כל התמונות שמורות בשני מקומות. בעבר נהגתי לשמור על כונן אחד ולצרוב גם על דיסקים. לדיסקים של נטייה להיעלם, לההרס, ובכלל, התכולה שלהם לא גדולה במיוחד. מקווה שהפתרון החדש של הכוננים הניידים יהיה נוח יותר לטווח ארוך.

לקראת יום הולדת שנה של הקטן הדפסתי שני אלבומים - אחד לשנה הראשונה של הבכור, ואחד לשנה הראשונה של הקטן. אנחנו כל כך נהנים להסתכל ולקרוא בהם (הוספתי סיפורים קטנים בין התמונות ממה שזכרתי ומה שמצאתי במיילים למשפחה), ועכשיו אני עורכת אלבום לכל שנה. לפחות מתכוונת לעשות את זה.

את האלבומים הקודמים הדפסתי בישראל. אני כותבת בהם בעברית, למרות שחברה טובה שאלה אותי למה בעברית כי הבכור קורא כרגע רק באנגלית. אבל זו השפה שבה אני כותבת על דברים אישיים וזה מה שהרגיש לי נכון. אני מקווה שהוא כן ידע לקרוא בעברית, אבל בינתיים אין ספק שהיא צודקת ולא עשיתי את זה נגיש בשבילו. אם למישהו יש ניסיון עם תוכנה מוצלחת לעריכה והדפסה של תמונות בארה"ב שתומכת בפונטים בעברית אני אשמח לשמוע

mumfor4

New member
חמש שנים וגעגוע

אתמול כתבתי פוסט בדף הפייסבוק של סופראמא ואני משתפת אותו איתכם
באישור נירית
חודש שעבר ציינו 5 שנים לתחילת ההרפתקאה שלנו , ההחלטה לעזוב , הגבול בין אומץ לטמטום , בה יצאנו אל הלא נודע עם 4 ילדים קטנים וחלום גדול .
http://mum4four.com/?p=2995
התגובות כמובן נעות בין פרגון לביקורת נוקבת על הבחירה האישית שלנו .
קשה לאנשים להגיד מילה טובה , ומילה על החברים שלנו שהתאדו בדרך , גם אצלכם זה ככה ?

למעלה