שירשור עדכונים אגוצנטרי...

אבשי ג

New member
שירשור עדכונים אגוצנטרי... ../images/Emo6.gif

פשוט אצלי יש עדכון... ואגב, האתר שלי עבר לשרתים חדשים, ותודה רבה רבה לדניאל על העזרה! האוניברסיטה

../images/Emo142.gif נהנתי מאד... ../images/Emo142.gif

מהביקור באתר שלך. פעם ראשונה שהצלחתי לראות אותו... משום מה לא מצליחה לראות את האתרים בנענע. אני אוהבת את העיצוב... מאד לטעמי

גם אני סוף סוף עידכנתי ../images/Emo45.gif

אחרי יומיים מצאתי לעצמי קצת זמן כדי לעדכן את הבלוג החביב שלי אבטיפוס אתם מוזמנים להכנס ולבדוק מה חדש

שאלה לדניאל

דניאל, אתה יכול להגיד לי באיזה גודל פונט אתה משתמש בבלוג שלך? אני רואה את זה נורא קטן, ורוצה לדעת אם אתה הגדרת את זה כך או שיש לי בעיה עם הדפדפן שלי... מאז שהורדתי אקספלורר 6 ושיחקתי קצת עם ההגדרות שלו - החיים שלי פשוט אינם חיים בנושא של גודל פונטים, יש אתרים שאני לא מצליחה אפילו לקרוא מרוב שזה קטן.. תודה,
חמדה

size=1

אני עובד על מסך 15 אינץ Trinitro של SONY ורזולוציה של 1024 וזה נראה אצלי מצויין ( אולי בגלל שהמסך מתפרס יותר ממסכים רגילים) , וב 800X600 זה גם נראה יותר מצויין. איה גם שאלה אותי אותה שאלה ואמרתי לה שפשוא תלך לתפריט: View --> Text Size --> Larger והפתעה הטקסט יותר גדול

תודה, דניאל... ../images/Emo51.gif

אם הייתי יודעת את זה לפני כן, הייתי חוסכת עליה של שני מספרים במשקפיים... הגדלתי, ואני מאושרת עכשיו..... חמדה

למעלה