שירשור עיצוב ב-EBAY:

ACE OF SPADES

New member
שירשור עיצוב ב-EBAY: ../images/Emo126.gif

טוב אז חלקנו מוכרים חלקנו קונים וחלקנו סתם משוטטים שעות באיביי ונהנים מהמגוון העצום של המוצרים. הנושא הבא נוגע בכולנו לא משנה איזה חלק אנחנו לוקחים באיביי , אולי נוכל ללמוד טיפה אחד מהשני ואולי סתם להתרשם מדפי מכירה יפים , הכנתי מספר שאלות שאתם מוזמנים לענות עליהם בכיף. במידה ואתם מוכרים: כמה אתם משקיעים בעיצוב המכירות שלכם? האם פניתם לגורמים מקצועיים שיעצבו לכם דפי מכירה או חנות? האם העיצוב משפיע לדעתכם על המכירות שלכם באופן ישיר? במידה ואתם קונים: האם העיצוב משפיע על ההחלטה שלכם בתור קונים? האם נכנסתם למכירה וכל כך התרשתם מהעיצוב המקצועי ש-"היה לכם חשק לקנות רק בגלל העיצוב?" ושאלה כללית שמופנת לכולם: האם ישנה חנות או דפי מכירה שזכורים לכם במיוחד ? עיצוב שממש תפס לכם את העין במקצועיות שלו? רוצים לשתף?

ACE OF SPADES

New member
התשובות שלי:

בתור מוכר אני משקיע בעיצוב המכירות שלי אבל לא פונה לגורמים מקצועיים בעניין , לא משתמש בגרפיקות מיוחדות אבל גם לא כותב שחור על גבי לבן. משתדל שיהיה איזה רקע נחמד ושיהיה כתוב עם הדגשות וצבעים , לא יותר מדי. לפי דעתי אם הייתי פונה לגורמים מקצועיים ומשקיע הרבה בעיצוב זה היה עוזר במכירות. בתור קונה , אני לא קונה בגלל חנות מעוצבת אבל אני מוכן לשלם אפילו יותר כסף אם דף המכירה נראה לי מושקע לעומת דפים אחרים שמוכרים את אותו מוצר , כמובן לאחר בדיקת פידבקים. אני מוסיף כמה קישורים לדפי מכירות מרהיבים שעשו עלי רושם :

תיף ותף

New member
עונה -

במידה ואתם מוכרים: כמה אתם משקיעים בעיצוב המכירות שלכם? האם פניתם לגורמים מקצועיים שיעצבו לכם דפי מכירה או חנות? ובכן, אני לא מוכרת אבל -אם- הייתי מוכרת הייתי משקיעה המון המון בעיצוב, לא פונה לגורם מקצועי, כי מי יותר מקצועי ממני בעיצוב?
(אבל כנראה בגלל שאני נוטה להשקיע בטפל יותר מאשר בעיקר) ועכשיו לתשובה יותר רלוונטית- במידה ואתם קונים: האם העיצוב משפיע על ההחלטה שלכם בתור קונים? האם נכנסתם למכירה וכל כך התרשתם מהעיצוב המקצועי ש-"היה לכם חשק לקנות רק בגלל העיצוב?" בהחלט, בהחלט. העיצוב יכול לתת את הדחיפה במקרה של התלבטות :) על זה נאמר, חווית קניה. אפילו רק בשביל החוויה :) אז קחו בחשבון שיש גם אנשים כאלו :) ושאלה כללית שמופנת לכולם: האם ישנה חנות או דפי מכירה שזכורים לכם במיוחד ? עיצוב שממש תפס לכם את העין במקצועיות שלו? רוצים לשתף? יצא לי רק פעם אחת לקנות ב-eBay

jrcjrc

New member
מה שחשוב לי

זה האמינות כמה פידבקים והאם הם חיוביים מחיר ותיאור מדויק כל היתר זה משחק ילדים ולא מביא קונים אני לא מעצב וגם לא ממש השקעתי בעיצוב דף מכירה למרות שאני מודה שהדף שלי ניראה גם לי קצת מינימלי מידי אבל אין לי חשק וכח וזמן להשקיע יותר מזה החנויות שראיתי באמת מדהימות

לא עוסק בעיצוב הדף

1. אני בקושי קונה באיביי... 2. לדעתי יצירת מכירה באינטרנט הינה 99% תיאור המוצר והקופירייטינג, זהו איש המכירות שלכם באינטרנט ואני משקיע בזה הרבה (באמצעות אנשי מקצוע מחו"ל). כל מוצר אצלי מקבל יחס שווה ולא משנה אם הוא נמכר ב-10$ או ב240$...ההשקעה הראשונית בכתיבת דף מכירה נכון ויעיל היא ההשקעה החשובה ביותר שיש במוצר. מעבר לכך, רק הדגשות של מילים, וצבעים להבלטת מילים (שוב, לפי המלצות הקופירייטר). גם באתרים שאני בונה, אני לא מתעסק עם גרפיקה מיוחדת וכל מני כאלה, אתר פשוט עם הרבה תוכן איכותי! אבל זה רק אני...

ודבר נוסף...

למתעניינים, אני מציע לרכוש את הספר WEB COPY THAT SELLS, ניתן לרכוש מאמזון...צרפתי לינק.

asitsur

New member
לדעתי

כמו שנאמר כאן עיצוב העמוד ישפיע מאוד על מעט קונים ואבל ישדר מקצוענות ויאפשר מכירה בסכומים גבוהים יותר. להלן 2 עמודים שאני התרשמתי לטובה. מי שזוכר לפני חודשיים היתה כתבה על שרה הורניק שמוכרת חרוזים.. נחמד העיצוב שלה עוד דוגמא של חנות רהיטים ועוד עמוד נחמד וקולע

taltal0n

New member
../images/Emo26.gif

אני דוגל ב- לשים כמה שיותר מידע על המוצר כדי שלא יהיה מקום לשאלות, להססנות אצל המוכר או אי הבנות . השבוע פרסמתי כמה מוצרים ושמתי בכל דף מכירה : 8 תמונות לפחות (מוגדלות) + 2 קטעי וידאו וכמה שיותר מידע כתוב . את הכל עיצבתי וסידרתי , באופן שיהיה נעים לעין ב- html . באופן כללי , חשוב לי יותר כמות המידע וכנות המוכר - שמציג בפניי את הכל על המוצר (גם אם יש בו פגמים), יותר מאשר העיצוב עצמו . לי זה לא ממש מזיז אם לבן אדם יש חנות או דפי מכירה רגילים . זה לא מעיד על כלום לדעתי ולא גורם משפיע בבחירת מוכר מסויים . רק התוכן !

vinyl

New member
אז ככה

אם אני מעוניין לרכוש פריט מסויים, ממש ממש לא מעניין אותי העיצוב של הדף שלו, לא זה מה שמרשים אותי אני מאמין שיש כאלו שזה כן משפיע עליהם, לא רוצה להכנס להיבט הפסיכולוגי שלהסוגייה, מה שבאמת מעניין אותי זה בראש ובראשונה הרייטינג של המוכר, והפידבקים שלו תיאור המוצר,והצילומים של הפריט לגבי,כל השאר שטויות במיץ עגבניות, ושוב, לדעתי האישית זה אולי נחמד,משעשע,מדהים במידה זו או אחרת אבל בחייך, אם אני הולך להוציא כסף, זה מה שידבר אלי?

למעלה