שירשור פאנפיקים שונה

Athaclena

New member
שירשור פאנפיקים שונה

חומר מאינטרנט: נתחיל מאחד שקורא לעצמו סאם ויימס, וכותב פאנפיקים פראצ'טיים וגם הארי פוטריים. הסיפור הבשורוטובותי שלו ממש יפה, גם השאר ממש שוה. החומר החשוב הוא ב-3 הקישורים הראשונים. נמשיך הלאה עם קטגוריית בשורוטובות באחד האתרים הגדולים יותר, ואח"כ את קטגוריית עולם הדיסק באותו אתר עצמו. בעיקרון לא קראתי פה כלום, אבל אם משעמם למישהו אפשר לנסות ולקרוא... יש גם אתרים אחרים...

Athaclena

New member
עוד...

כבר נגמרו לי הלינקים המוכרים (האחרון מתחילת השרשור התגלה רק עכשיו), אז עכשיו אני מריצה חיפושים ומנסה למצוא עוד ועוד פאנפיקים. אח"כ אם אור תואיל בטובה לשמור את השרשור אי שם, אני אוכל לקרוא בזמני הפנוי, ובלי לשמור על כל הקישורים האלה ב-3 מחשבים שונים (2 בעבודה, אחד בבית). בכלל, אם זה לא ברור, הרעיון הוא שכולכם תצטרפו, תוסיפו עוד אם יש, תמליצו על סיפורים או מה שאתם רוצים. ונמשיך עם הקישורים: פאנפיק בודד שכנראה נכתב כחלק מבלוג. נראה מענין. עוד אחד יחיד ומיוחד (לא גמור כנראה), כל השאר שלו זה על אנימה או משהו... אחד שחולה על due south וכתב קרוסאובר של זה עם עולם הדיסק. אין לי מושג מה זה, אבל למי אכפת? זה ארוך, ב-4 חלקים.

ויימס

New member
קראתי עכשיו את הסיפור עם אזירפאל

וקרולי, אווווווו, זה היה טוב.

Athaclena

New member
לפחות מישהו מתייחס אליי....

תנסי עוד מהסיפורים שלו: הכי טובים הם in the blood - יש 6 פרקים, בפרק 2 יש תשבץ דיסקוורלדי - שוה לקרוא רק בשביל זה. ספוילרים לפיל החמישי ולמשמר לילה. maybe it's the uniform - קצר וחמוד. מומלץ!

למעלה