שירשור פגמים או מה שלא יהיה...

אורטל83

New member
ציוןןן

שמעוו אני הייתי מכורה לציון!!!!!!!! כאילו הייתי בקשר איתוו ממש טווב!!!!!! עכשיו הם התחילו את ההתוכנית שלהם בהוט 3 וציון ניהיה ממש סנוב ומגעיל!! אני יודעת מה אתם חושובת עכשיו שהוא הבנאדם הכי מדהים והכי יאפה שאתם מכירות אבל עוד כמה שנים אתם פשוט צצחקו עליכן!!{אני גם הייתי שם} הוא בנאדם רגיל אבל עכשיו הוא תפס פוזה!!! והוא חושב שהכל מגיע לו!! ואתן בטח חושבות עלי עכשיו דבריםם שעדיף שאנלא ידעע!! ולסמיילית מאושרת אל תתלהבי כל כך הוא סיפר אתזה גמלי והיה לי איתו שיחות נפש של כמה שעות!!! ולא רק בטלפון ואני מכירה הרבה מעריצות שהוא מדבר איתן ככה אז אל תחשבי שזאת רק את!!! אבל אני עדין מאוד אוהבת אותםם והם מצחיקים ברמות!!!! אבל כדי שציון קצתת יורידד ת'פוזה שלוו מחכה לתגובות מפחידות!!!!!!

אורטל83

New member
חחחח

ת'אמת סתם היה לי משעמםםםםם!! אז התחלתי לעבוד על אנשים בפורומים!!!! חחחחח כנראה שבאמת לא קראתי עד הסוף את ההודעה שלךך יאללה היה נעים להיות פפה באוצצ''''

בווווווווווו../images/Emo121.gif חחחחחחחחחח היה מספיק מפחיד?

תקשיבי מתוקה.. אני לא יודעת מה איתך אבל אני לגמריי צחקתי בהודעה שלי על זה שדיברתי עם ציון
ואני לגמריי צוחקת כשאני קוראת את מה שכתבת חחח כאילו כמה נעל בנאדם יכול להיות???
את כנראה מאלה שבביצפר המורים תמיד מעירים לה שלא קוראים משפטים עד הסוף....אני הייתי מציעה לך לקרוא שוב את כל ההודעה ובמיוחד את השורות האחרונות.. (אההה אוליי לא שמת לב אבל הם כמה שורות למטה
) ולכל אלו שגם לא הבינו.. מעולם לא הייתה שיחה כזאת עם ציון.. אני המצאתי את הכל באותו רגע (אבל מה שעוד יותר מצחיק זה שגם לאורטל83 הוא אמר את זה חחחחחחחחחחחחחחחח מוזר
) בקיצור ב1 באפריל לא הלך לי.. אז עשיתי את זה ביום חמישי חחחחח טוב יאללה חפרתי
שיהיה לכולם שבוע טוב
ואורטלוש חמדתי מבקשת את סליחתך אם הוצאתי אותך אהבלה מואההה הכל מאהבה נשמתי

מאמוש.. יכלת לנצל"ש את ההודעה המיותרת הזאת

יכלת פשוט לשרשר אותה להודעה הדבילית הראשונה שפתחת.. לא היית צריכה לפתוח עוד שירשור חדש

../images/Emo8.gifלאורטל83

מאמי? תשמעי ציון הוא בנאדם מקסים!! באמת..אני לא אומרת לך מנסיון עוד לא נפגשתי איתו..ואני מאוד רוצה.. אבל באמת..כל אחד הוא בנאדם..מותר לו לפעמים לתפוס פוזות או דברים כאלה בסגנון.. אבל חפיף כפרע זה קורה..גם לי יש תקופות כאלה נשמה.. אני בטוחה שציון בנשמה?הוא בנאדם מדהים חמוד ועוד הרבה מחמאות שאפשר לתת לו.. ואני אולי נשמעת לך כמו כל המעריצות שלו..כי הן בטוח היו אומרות את זה.. אבל אנ'לא סתם מעריצה שלו...באמת.. אבל אל תשכחי שהוא גם בנאדם בדיוק כמוך..וכמוני וכמו כל אחד אחר מותר לו לתפוס קטעים כאלה.. בנתיים עד התגובה הבאה שלי..? שמרי על קשר חיימשלי..מואהה זוהרושה שלך...&#39

HaDaRoSh

New member
שירשור פגמים או מה שלא יהיה...

תפסיקו לחשב שמפורסם הוא מושלם. הוא סה"כ בנאדם, ולכול אחד יש פגמים... ממש לא לעיניין ההודעות כמו "ציון סנוב" "ציון פוזל" וכו'... תודה

חח טוב אם אז שירשור פגמים אז ננצל"ש אותו../images/Emo3.gif

אז ככה: שמתם לב שלרוני סופרסטאר יש מצח גבוה במיוחד?? חחח כאילו מה??? כשהיא נולדה 6 שנים התפתח לה רק המתח אח"כ שאר הגוף שמתם לב שגם למאיה בוסיקלה יש חתיכת מצח.. וחתיכת חזה.. וחתיכת שפתיים וחתיכות של עוד כמה דברים שמתם לב שלאבי ביטר יש עודף שומן בכל מקום אפשרי בגוף אפילו במוח... שמתם לב שעופר שכטר ממש נמוך.. שמתם לב שפנינה רוזנבלום ממש בלונדינית..אבל ממש!!! חחחחחחחחחחחח שמתם לב מתושלח היה ממש זקן עד שהוא מת??? טוה זהו.. נראה לי מיציתי את השירשור פגמים ומומים מלידה חחחחחחחחחח

למעלה