שירשור פורים

שרון123

New member
שירשור פורים../images/Emo152.gif../images/Emo149.gif../images/Emo148.gif../images/Emo154.gif

ספרו למה התחפשו הילדים. ואם אפשר תמונות - עדיף ירדן התחפשה לכלה. מצורפת תמונה עם החתן המיועד, שמצהיר בכל הזדמנות, שהוא אוהב את ירדן ורוצה להתחתן איתה, למרות שהילדים צוחקים עליו.... לחתיך קוראים ברק, והוא בכיתה א'. ירדן בגן חובה, ובחטיבה הצעירה הגן וכיתה א' באותו מרחב, והם גם ביחד במועדונית. ירדן רצתה השנה להתחפש לכלה, כי ברק רוצה להתחתן איתה, אז מי אנחנו שנגיד לא???

נ ג ה 33

New member
אוי, איזה מתוקים

ממש כמו
פריכים כאלה שקשה לעמוד בפניהם.. לך שרון, למשפחתך ולכל האורחים והקבועים כאן-שיהיה לנו באמת פורים שמח ושלא נפסיק ל
ול
.

הבת שלי התחפשה לרקדנית ספרדיה

ועם כל השחור אדום הזה היא נראית פשוט מהממת. בבוקר היא הראתה לי איך היא מסתובבת עם השמלה המתנפנפת ובכלל היתה מאד מרוצה מעצמה.

Diana M

New member
../images/Emo99.gif כל כך מתוקה ירדן

פשוט מקסימה. תודה על התמונה שרוני. הבן שלי התחפש לפיראט. ממש שודד ים מפחיד ושובה לב. את הקטנה לא חיפשתי. החלטתי שהיות ובגילה זה יותר עבור ההורים מאשר עבורה , אין טעם לנג'ס לה. דיאנה

שרון123

New member
תודה../images/Emo9.gifלנגה ולדיאנה

ולדיאנה, אז מה אם זה בשבילנו, מה לא מגיע לנו? הבנים שלי (בני שנה) יתחפשו כמובן. ירדן התחפשה בפעם הראשונה בגיל חודש. ולו רק בשביל התמונה

דיאנה, מגיע לך מזל-טוב??????

אני זוכרת שסיפרת שיש לך רק ילד אחד. (האם אני טועה?) בכל אופן אצלינו הבן הגדול התחפש לחייל, עם המון כלי נשק, ואני מסתכלת עליו וחושבת לעצמי, איזה פחד, אוטוטו הוא באמת יהיה לי חייל..... והקטן תכנן להתחפש לספיידרמן אבל אתמול החליט שהוא מעדיף פאואר ריינגר (מזל שיש שפע תחפושות בבית). היום הייתי במסיבת פורים מ-ד-ה-י-מ-ה בגן שלו, מסיבה שהוזמנה אליה הסבים והסבתות, והיתה מפעילה שהכריחה את הסבים והסבתות להשתתף בהצגה, היה פשוט נהדר.

שרון123

New member
../images/Emo12.gifככה מודיעים../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

המון מזל טוב לכל המשפחה המקסימה
לאמא, לאבא ולאח הגדול. מאחלת לכם הרבה אושר, נחת ובריאות

דיאנה וכולם/ן

קודם כל, חג שמח לכולנו, מקווה שאתם זוכרים אותי, מצטערת שלא יוצא לי לבקר בבית החם הזה יותר, כי לי בעצמי יש בית חם, זוכרים? דיאנה יקירתי, אני אומרת לך מיליון פעם מזל טוב, לרגל הולדת הבת הקטנה, קבלי
+
, מאחלת לך ולמשפחתך את כל הטוב שבעולם. מבטיחה לבוא לבקר יותר, ליאת.

למעלה